بین‌الملل 13:52 - 14 خرداد 1399
وزیر خارجه قطر با تاکید بر مخالفت کشورش با هرگونه تلاش از سوی رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی گفت: حمایت‌های قطر از فلسطینی‌ها ادامه خواهند یافت.

قطر: مخالف هرگونه الحاق کرانه باختری هستیم و به حمایت از فلسطینی‌ها ادامه می‌دهیم

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، محمد بن عبدالرحمان، وزیر خارجه قطر در نشست مجازی وزرای خارجه کشورهای عضو کمیته رایزنی ویژه هماهنگی برای کمک‌های بین‌المللی به فلسطینی‌ها با اشاره به طرح‌های اسرائیلی برای الحاق بیش از ۳۰ درصد مساحت کرانه باختری در ژوئیه آتی اظهار کرد: با هرگونه تلاش برای الحاق اراضی اشغالی فلسطینی‌ها مخالف هستیم.

عبدالرحمان گفت: قطر در هشت سال گذشته با بیش از ۱.۲ میلیارد دلار از مردم فلسطین حمایت کرده است و به حمایت‌های خود از آنها ادامه خواهد داد.

وزیر خارجه قطر افزود: حمایت قطر از فلسطین در دوره اخیر شامل بیش از ۱۵۰ میلیون دلار بوده که بخشی از آن به مقابله با بحران کرونا اختصاص یافت.

وی در ادامه گفت: استمرار حمایت‌ها از فلسطینی‌ها در طول این بحران (کرونا) که چالش بزرگی برای همه ما در جهان است، اهمیت دارد.

این مسؤول وزارت خارجه قطر ادامه داد: این چالش به دلیل اقداماتی که اشغالگران اسرائیلی در پیش می‌گیرند، بر مشکلات فلسطینی‌ها افزود.

او ضمن ابراز نگرانی نسبت به کاهش سطح حمایت کشورهای پشتیبان از مردم فلسطین در بحران اقتصادی جهان به دلیل کرونا، گفت: این مساله چالش‌های بیشتری را تحمیل می‌کند.

عبدالرحمان کشورهای حامی فلسطینی‌ها را به ادامه حمایت‌هایشان از فلسطینی‌ها تشویق کرده و گفت: این حمایت‌ها به افزایش فرصت‌های صلح و ثبات کمک خواهد کرد.

انتهای پیام


10559403
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوبا می‌گوید چهار نفر پس از ورود یک قایق تندرو از فلوریدا به آب‌های کوبا و تیراندازی کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از مذاکرات دو جانبه بین هیئت‌های دو کشور در ژنو در روز پنجشنبه، با همتای اوکراینی خود تماس تلفنی برقرار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تنش‌ها در غرب آسیا، یک شرکت هوایپمایی هلندی از تعلیق پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایمز اسرائیل می‌گوید شش جت جنگنده رادارگریز اف-۲۲ از آمریکا برخاسته و به سمت سرزمین‌های اشغالی در حال حرکت هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک قاضی فدرال سیاستی را که به دولت اجازه می‌داد افراد غیرشهروند را بدون اطلاع قبلی یا فرصتی برای درخواست حمایت، به کشورهای ثالث اخراج کند، باطل اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت سوریه تایید کرد که هزاران نفر از خانواده‌های داعشی در پی شکاف امنیتی در یکی از اردوگاه‌های نگهداری، موفق به فرار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لری سامرز، وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا و استاد دانشگاه هاروارد به دلیل ارتباط عمیق با اپستین از تدریس در این دانشگاه کناره‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از ویتکاف گفته است که آمریکا می‌خواهد هرگونه توافقی با ایران به طور نامحدود و دائمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا‌های مقامات این کشور درباره نتیجه گفت‌و‌گو‌های فردا در ژنو را تکرار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است