اجتماعی 15:35 - 01 مهر 1401
وزارت بهداشت اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۴۲۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متأسفانه 3 نفر نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

کاهش آمار مبتلایان به کرونا در کشور/ ۳ فوتی و شناسایی ۴۲۱ بیمار جدید

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز اول مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و ۹۶ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۲۷۶ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۳۶۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۲۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۲۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۴۲ هزار و ۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۷۴ هزار و ۷۸۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۷۲ هزار و ۴۹۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۸۲۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند. به این ترتیب مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۱۰۷ دُز رسید. در شبانه روز گذشته نیز ۴ هزار و ۶۴۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

همچنین در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز قرار ندارد، ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

پایان پیام/


11695812
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: در انتظامی کشور عزم مقدسی شکل گرفته تا یکایک کارکنان و خانواده‌های محترم آنان در کنار آشنایی و انس همیشگی با قرآن، با معارف اهل‌بیت (ع) و کلام حکمت آمیز امیرالمؤمنین (ع) پیوندی دائم...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد کوتاه‌سازی مسیر حرکت زائران از منا تا محل رمی جمرات با توجه به میانگین سنی بخشی از حجاج ایرانی و شرایط آب‌وهوایی مطرح شد؛ پیشنهادی که با استقبال طرف سعودی همراه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان موبایل قاپ در بزرگراه امام علی (ع) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار گفت: اصلاح عناوین شغلی با همکاری مرکز آمار ایران و سازمان تأمین اجتماعی بر مبنای داده‌های ثبتی در دستور کار قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۳۰ هزار متر زمین خواری با ۱۵۰ شاکی در حوزه یکی از شرکت‌های انبوه سازی مسکن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: ما از ورود موادمخدر به اروپا جلوگیری و در خشکی، دریا و نقاط صعب‌العبور با سوداگران مرگ مبارزه می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دادگاه هیات منصفه سیاسی و مطبوعاتی با اشاره به برگزاری دادگاه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران، گفت: هیات منصفه، مدیر مسئول «تصویر پتروشیمی» را مجرم نشناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از صدور دو فقره کیفرخواست برای متهمان پرونده کثیرالشاکی جرائم پزشکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تجربه‌های اخیر در پایتخت نشان داده که تنها با اتکا به همبستگی مردم، مشارکت داوطلبان و هماهنگی میان نهاد‌های شهری می‌توان از بحران‌های بزرگ عبور کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با تاکید بر اهمیت رعایت آزادی‌های مشروع مردم، گفت: هیچ قاضی حق ندارد بدون دلایل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است