فرهنگی‌هنری 22:49 - 05 بهمن 1399

اعطای گواهینامه درجه دو هنری به عکاس باسابقه ورزشی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فیاپ در ایران، ابوالفضل امان الله که الفبای عکاسی را به شکل تجربی از پدرش آموخت، برنده جایزه بهترین عکس آسیا در پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو برزیل است.

از مهمترین روزنامه‌های ورزشی که او در آنها فعالیت داشته است می‌توان به روزنامه‌های ایران ورزشی، نود و گل اشاره کرد.

او در سال ۹۸ با نظر هیأت مدیره پرسپولیس به عنوان مشاور رسانه و ارتباطات باشگاه پرسپولیس شد که از این حیث که او بیشتر به عنوان یک عکاس ورزشی فعال کرده است تا یک خبرنگار، دارای اهمیت فراوانی بود.

تعدادی از عکس‌های ورزشی مهم دو دهه اخیر کشور که مورد توجه زیادی قرار گرفته است را ابوالفضل امان الله عکاسی است. عکس معروف او از علی کریمی در حال ضربه زدن به لوازم کادر پزشکی در جام جهانی ۲۰۰۶ است که حواشی فراوانی به همراه داشت. مشت گره کرده کارلوس کیروش پس از شکست تیم ملی کره جنوبی مقابل ایران در اولسان کره و صعود ایران به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در میان ناباوری از دیگر عکس‌های معروف او است.

وزارت ارشاد اخیراً به او که سابقه حضور در چهار جام جهانی، چهار جام ملت‌های آسیا، المپیک لندن و دو بازی‌های آسیایی را دارد، نشان درجه دو هنری که معادل مدرک تحصیلی فوق لیسانس است را در رشته «عکاسی» اعطا کرد.


10919313
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است