بین‌الملل 16:37 - 20 شهریور 1398
دونالد ترامپ پیش‌تر گفته بود تحقیقات علیه او در رابطه با پیروزی‌اش در انتخابات آمریکا، دو سال از ریاست او را "دزدیده" و حال به ادامه اظهاراتش درخصوص تمدید تصدی دوره ریاستش پرداخته است.

ترامپ شوخی شوخی از ریاست‌جمهوری تا ۲۰۲۴ می‌گوید

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، از ادامه تصدی مقام خود تا بعد از سال ۲۰۲۴ تا هنگام میزبانی آمریکا از جام جهانی ۲۰۲۶، سخن می‌گوید.

ترامپ طی کنفرانس مطبوعاتی خود با جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، (با پیروز لحاظ کردن خود در انتخابات سال بعد آمریکا) به خبرنگاران گفت: "مجبور خواهیم بود تا دومین دوره ریاست من را تمدید کنیم، من مجبور خواهم بود تا این را برای دو سال تمدید کنم... فکر نمی‌کنم هیچ کدام از شما مشکلی با آن داشته باشید!".

او روز دوشنبه در کمپین انتخاباتی خود در ایالت کارولینای شمالی نیز از این موضوع صحبت کرد. او با خنده گفت: "طبق مقررات، من در سال ۲۰۲۴ خارج از دولت خواهم بود. پس ما احتمالا نیاز پیدا کنیم که به دنبال یک دوره دیگر باشیم".

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین بروز یک "رسوایی" در رسانه‌ها را با توجه به جدی گرفته شدن سخنانش پیش‌بینی کرده است. وی در این باره می‌گوید: "آن‌ها دیوانه خواهند شد. فردا در تیتر اخبار خواهید دید: 'ترامپ یک دوره بیشتر می‌خواهد'. نه، نه، من فقط شوخی می‌کنم". با این وجود، او امروز (چهارشنبه) تصویری در حمایت از کمپین ۲۰۲۴ خود منتشر کرد.

انتهای پیام


10235047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سرباز آمریکایی در جریان عملیات ویژه نظامی اخیر آمریکا در ونزوئلا زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ژاپن اعتراض رسمی خود را در مورد حفاری احتمالی میدان گازی به چین ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ده‌ها هزار نفری حریدی‌ها در قدس اشغالی برخورد یک اتوبوس با معترضان منجر به کشته شدن یک صهیونیست و مجروحیت چندین تن دیگر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با دستور شیخ نعیم قاسم، حزب‌الله لبنان با هدف ترمیم ساختار امنیتی خود، به استراتژی فعالیت‌های پنهان دهه ۸۰ بازگشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اتریشی با انتقاد از سیاست‌های تحریمی اروپا، اعلام کرد که افزایش قیمت انرژی ناشی از این تصمیمات، اقتصاد اروپا را بیش از مسکو متضرر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق با بازگشایی گذرگاه‌های انسانی در حلب و تعیین مهلت چندساعته، به غیرنظامیان هشدار داد تا پیش از آغاز پاسخ کوبنده ارتش، از چندین منطقه خارج شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با اشاره به درس‌های ۷ اکتبر، از پایان سیاست خویشتن‌داری این رژیم و تدوین استراتژی جدید برای جنگ‌های ناگهانی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به ونزوئلا، نمایندگان پارلمان برزیل هشدار دادند که واشنگتن برای تصاحب ذخایر استراتژیک، برزیل را هدف بعدی خود قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از توافق پنهانی دمشق و تل‌آویو برای تبادل اطلاعات و استقرار دفتر ارتباطی اسرائیل در سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت صنعا با خط قرمز خواندن سفر وزیر خارجه اسرائیل به سومالی لند، تاکید کرد هرگونه حضور اسرائیل در این منطقه هدف نظامی نیرو‌های مسلح خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است