اقتصادی 00:08 - 06 بهمن 1399
تسلا کماکان با ارزش ترین خودروساز در جهان محسوب می شود.

با ارزش ترین خودروسازان جهان کدام اند؟

به گزارش ایسنا به نقل از ویژوال کپیتالیست، تا چند سال پیش برندهایی که چند صد میلیارد دلار می ارزیدند یا در حوزه نفت فعال بودند یا تکنولوژی اما این روند در حال تغییر است و برندهای خودرویی نیز در حال باز کردن جای پای خود در بین با ارزش ترین برندها هستند. با توجه به اینکه صنعت خودروسازی به سرعت در حال حرکت به سمت خودروهای هیبریدی و برقی است به نظر می رسد در سال های آینده برندی که در این زمینه بتواند سهم بازار بیشتری را تصاحب کند خواهد توانست ارزش بیشتری را داشته باشد و در همین راستا نیز خودروسازان در حال هزینه زیادی در این بخش هستند.  

در ادامه با ارزش ترین برندهای خودرویی جهان اشنا می شوید:

۱- تسلا

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۷۹۵.۸ میلیارد دلار

مقر اصلی: آمریکا

۲- تویوتا

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۲۰۷.۵ میلیارد دلار

مقر اصلی: ژاپن

۳- فولکس واگن

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۹۶.۷ میلیارد دلار

مقر اصلی: آلمان

۴- بی وای دی

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۹۲.۷ میلیارد دلار

مقر اصلی: چین

۵- ان آی او

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۸۹.۵ میلیارد دلار

مقر اصلی: چین

۶- دایملر بنز

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۷۲.۸ میلیارد دلار

مقر اصلی: آلمان

۷- جنرال موتورز

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۷۱.۳ میلیارد دلار

مقر اصلی: آمریکا

۸- بی ام و

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۵۴.۲ میلیارد دلار

مقر اصلی: آلمان

۹- استلانتیس

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۵۴.۲ میلیارد دلار

مقر اصلی: هلند

۱۰- فراری

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۵۲.۵ میلیارد دلار

مقر اصلی: ایتالیا

۱۱- هوندا

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۴۶.۹ میلیارد دلار

مقر اصلی: ژاپن

۱۲- هیوندای

ارزش بازار تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی: ۴۶.۸ میلیارد دلار

مقر اصلی: کره جنوبی

انتهای پیام


10919351
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی، اولویت نخست بانک مرکزی در شرایط کنونی را ایجاد ثبات اقتصادی عنوان کرد و گفت: ایجاد ثبات متضمن کنترل تورم و مدیریت نرخ ارز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ثقفی گفت: به همت متخصصان ایرانی، حفاری چاه دهم در موقعیت B فاز یازده پارس جنوبی به اتمام رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: تصمیمات اخیر در کارگروه امنیت غذایی امیدواریم به افزایش عرضه و فراوانی کالا در بازار روغن بینجامد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف ایران گفت در جلسه اعلام شد که تا حد امکان بتوانیم نرخ ارز را در کوتاه‌مدت، بین شش ماه تا یک سال، ثابت نگه داریم تا ثبات قیمت‌ها و بازار برای تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان حفظ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت:هنوز مشخص نیست این موضوع چه زمانی و با چه سازوکاری اجرایی شود. در حال حاضر، بحث اصلی بر سر اصلاحات اقتصادی و نحوه استفاده بهینه از منابع محدود کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: علی رغم آنکه قیمت کنجاله سویا در بازار ازاد به ۸۸ هزارتومان و ذرت ۴۰ هزارتومان رسیده است، اما طی یک هفته اخیر نهاده‌ای در بازار وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت:اجرای ماده ۵۰ قانون جهش تولید مسکن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های قانونی دولت برای رفع چالش کمبود زمین، نقش کلیدی در شتاب‌بخشی به تولید مسکن و کاهش قیمت تمام‌شده واحد‌های مسکونی ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است