بین‌الملل 10:04 - 08 آذر 1400
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که با اقدام انگلیس در خصوص «تروریستی» خواندن این جنبش از نظر قانونی مقابله خواهد کرد.

حماس: با تصمیم انگلیس از راه قانون مقابله می‌کنیم

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خاطرنشان کرد، این جنبش از طریق وکلایش علیه تصمیم انگلیس تشکیل پرونده خواهد داد.

وی در ادامه افزود: ما با شماری از سازمان‌ها و تشکلات همکاری می‌کنیم تا در خط مقابله با این تصمیم انگلیس فعالانه عمل کنیم.

ابو مرزوق همچنین تاکید کرد که جنبش حماس با وکلای انگلیسی به دنبال ترسیم استراتژی خود علیه لغو این تصمیم است.

وزارت کشور انگلیس روز جمعه جناح سیاسی و نظامی جنبش حماس را «سازمانی تروریستی» خواند.

موسی ابومرزوق از جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا بر اساس منفعت ملت فلسطین  بر سر امور داخلی به توافق دست یابند.

وی گفت، جنبش حماس در رویکرد اخیر خود برای آشتی، خواستار حرکت در مسیر وحدت ملی، تدوین برنامه مبارزه و توافق بر سر تشکیل دولت شد.

ابومرزوق در پایان اظهار داشت، جنبش حماس منفعتی در اختلاف و دودستگی نمی‌بیند و خواهان حفاظت از سرزمین، اصول و مقاومت است.

انتهای پیام


11341638
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است