بین‌الملل 10:04 - 08 آذر 1400
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که با اقدام انگلیس در خصوص «تروریستی» خواندن این جنبش از نظر قانونی مقابله خواهد کرد.

حماس: با تصمیم انگلیس از راه قانون مقابله می‌کنیم

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خاطرنشان کرد، این جنبش از طریق وکلایش علیه تصمیم انگلیس تشکیل پرونده خواهد داد.

وی در ادامه افزود: ما با شماری از سازمان‌ها و تشکلات همکاری می‌کنیم تا در خط مقابله با این تصمیم انگلیس فعالانه عمل کنیم.

ابو مرزوق همچنین تاکید کرد که جنبش حماس با وکلای انگلیسی به دنبال ترسیم استراتژی خود علیه لغو این تصمیم است.

وزارت کشور انگلیس روز جمعه جناح سیاسی و نظامی جنبش حماس را «سازمانی تروریستی» خواند.

موسی ابومرزوق از جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا بر اساس منفعت ملت فلسطین  بر سر امور داخلی به توافق دست یابند.

وی گفت، جنبش حماس در رویکرد اخیر خود برای آشتی، خواستار حرکت در مسیر وحدت ملی، تدوین برنامه مبارزه و توافق بر سر تشکیل دولت شد.

ابومرزوق در پایان اظهار داشت، جنبش حماس منفعتی در اختلاف و دودستگی نمی‌بیند و خواهان حفاظت از سرزمین، اصول و مقاومت است.

انتهای پیام


11341638
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که روز جمعه در کاخ سفید با شهردار منتخب نیویورک دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه کیفری بین‌المللی اعلام کرد که اسرائیل خواستار سلب صلاحیت دادستان ارشد این نهاد و لغو حکم بازداشت مقامات اسرائیلی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج انتخابات عراق نشان می‌دهد که رای‌دهندگان عراقی به جای شعار‌های خدماتی و دولت مدنی، اکنون در وضعیت متشنج منطقه به دنبال «حفاظت» هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فروش جنجالی F-۳۵ به عربستان، خطر نشت فناوری به چین و تضعیف برتری نظامی اسرائیل را در برابر منافع مالی قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ در امور اوکراین که در بسیاری از موارد حامی این کشور بوده، قصد دارد در ماه‌های آینده از مقام خود کناره‌گیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا لایحه‌ای را امضا کرد که وزارت دادگستری این کشور را ملزم می‌کند پرونده‌های مربوط به جفری اپستین، سرمایه‌دار رسوا شده را منتشر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است