بین‌الملل 07:40 - 07 فروردین 1399

فرانسه از بیم کرونا نظامیان خود را از عراق فراخواند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، ارتش فرانسه اعلام کرد که بنا به تصمیم دولت این کشور تمام نظامیان فرانسوی مستقر در خاک عراق به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کووید- ۱۹ به کشور برگردانده می شوند.

وزارت نیروهای مسلح فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد که «فرانسه تصمیم گرفته است پرسنل نظامی خود مستقر در عراق را به میهن برگرداند». این وزارتخانه در ادامه افزود که «حدود ۱۰۰ نیروی نظامی فرانسه در عراق حضور دارند» و اینکه «حمله های هوایی علیه مواضع داعش ادامه می یابد».

این در حالی است که «عبدالکریم خلف» سخنگوی نخست وزیر پیشبرد امور عراق در گفتگو با روزنامه الصباح اظهار داشت که نیروهای نظامی فرانسه پیش از این خاک عراق را ترک کرده اند؛ نیروهایی که فرانسه از سال ۲۰۱۴ با هدف ادعایی جلوگیری از گسترش داعش به عراق اعزام کرده بود.

شایان ذکر است که هفته گذشته، انگلیس نیز نیروهای نظامی خود را از بیم شیوع کرونا بطور موقت از خاک عراق خارج کرد و تنها «پرسنل مهم نظامی» برای حمایت از دولت بغداد و شرکای آن در عراق حضور دارند.


10457541
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برادر رئیس دستگاه امنیت داخلی اسرائیل به همراه ۱۴ نفر دیگر در یک عملیات پلیس برای متلاشی کردن یک باند قاچاق انواع کالا به نوار غزه دستگیر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت آمریکا در بیت‌المقدس به دلیل نگرانی‌های امنیتی و در بحبوحه افزایش تنش‌ها با ایران، به کارکنان غیراضطراری و خانواده‌هایشان اجازه خروج از اسرائیل را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان کمیته حمایت از خبرنگاران اعلام کرد سال ۲۰۲۵ با ۱۲۹ کشته، دومین سال متوالی مرگبار برای اهالی رسانه در جهان بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق نظرسنجی گالوپ برای اولین بار، همدلی آمریکایی‌ها با فلسطینی‌ها از اسرائیلی‌ها پیشی گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از پیشرفت «قابل توجه» در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد، اما این گفت‌و‌گو‌ها بدون دستیابی به توافق نهایی پایان یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل با اشاره به بازداشت چند جوان حریدی به اتهام جاسوسی برای ایران، مدعی شد که جمهوری اسلامی از طریق فضای مجازی به دنبال جذب نیرو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تجمع نظامی آمریکا در منطقه، بیش از آنکه طرحی برای جنگ باشد، نشانه فقدان هدف در برابر سد دفاعی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری اسرائیل هیوم به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که در دور سوم مذاکرات ژنو، ایران هیچ انعطافی در برابر درخواست آمریکا برای توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم نشان نداده است. این بن‌بست، آینده گفت‌و‌گو‌ها را با ابهام مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با پایان دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، حضور ناگهانی «لیندسی گراهام» سناتور تندرو و نزدیک به «دونالد ترامپ» در کاخ سفید، گمانه‌زنی‌ها درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید تنش‌ها و احتمال حمله آمریکا به ایران، تحلیلگران نسبت به عواقب یک درگیری تمام‌عیار هشدار می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است