اقتصادی 14:14 - 07 آذر 1399

انحراف نهاده‌های دامی از مسیر ترخیص تا ورود به بازارگاه

حبیب اسدالله نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتقادات مطرح شده درباره سامانه بازارگاه، از ایجاد چنین سامانه‌ای دفاع کرد و گفت: مشکلاتی که وجود دارد ناشی از وجود سامانه نیست بلکه ناشی از عدم تزریق نهاده به میزان نیاز و کمبود نهاده‌های توزیعی در سامانه است.

وی گفت: سامانه بازارگاه بزرگترین مزیتی که دارد کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها از نهاده‌های وارداتی و توزیع آنها به طور مستقیم به بهره بردار بوده است.

اسدالله نژاد تصریح کرد: به نظر می‌آید کسانی که نمی‌خواهند این سامانه جان بگیرد و به صورت گسترده و بدون ایراد به کار خود ادامه بدهد آنهایی هستند که از نبود این سامانه سود می‌بردند.

وی افزود: البته ما منکر ایرادات سامانه نیستیم و این مسائل باید به تدریج برطرف شود اما مشکل اصلی سامانه این است که ورودی نهاده به آن به اندازه کافی نیست و همین باعث ایجاد اختلالات گسترده در توزیع می‌شود.

اسدالله نژاد ادامه داد: با این حال بنده معتقدم اگر بازارگاه نبود همین میزان نهاده اندک با نرخ مصوب هم به دست تولیدکننده نمی‌رسید و مرغدار باید با قیمت‌های بالاتری اقدام به تأمین می‌کرد.

وی تصریح کرد: حتی اگر قرار است ارز ٤٢٠٠ تومانی نهاده‌ها حذف و قیمت آنها آزاد شود، توزیع باید از طریق همین سامانه بازارگاه انجام شود تا عده‌ای نتوانند از این طریق سود کلان به جیب بزنند و بازار را دچار مشکل کنند.

اسدالله نژاد با بیان اینکه در مسیر ترخیص نهاده‌ها تا هدایت آن به سوی بازارگاه انحرافاتی وجود دارد، افزود: وزارت صمت به عنوان مسئول تأمین باید توضیح بدهد که چرا نهاده‌های ترخیصی به طور کامل وارد بازارگاه نشده است؟

وی افزود: واردات کنجاله سویا ٣٠ تا ٣٥ درصد کاهش داشته اما کمبودی که در بازار وجود دارد بسیار بیش از این مقدار است ضمن اینکه درباره ذرت با افزایش واردات هم مواجه بودیم با این حال تولیدکننده آن را گران خریده و با کمبود مواجه بوده است که مسئولان تأمین کننده باید پاسخ بدهند چرا این اتفاق افتاده است؟

وی همچنین به شیطنت‌های برخی از تجار در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت متأسفانه عمداً نهاده‌های خریداری شده توسط مرغدار به بهانه‌های مختلف از جمله کمبود ماشین و امثالهم با تأخیر بارگیری می‌شود و هدف این شیطنت‌ها ناکارآمد جلوه دادن سامانه بازارگاه است.


10829307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بودجه سال آینده مصوب کردند که ۳۰ هزار میلیارد ریال برای گازرسانی به شهرستان‌های فاقد گاز سراسری از محل صادرات گاز اختصاص داده شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۸ همت قبض عوارض آزادراهی صادر شود، اما کمتر از ۴ همت درآمد از محل آن کسب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه، ظرفیت ناوگان گروه کشتیرانی در منطقه خزر طی چند سال اخیر از ۹۵ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن افزایش یافته است، گفت: با اضافه شدن یک شناور جدید، این رقم به ۱۵۰ هزار تن افزایش پیدا می کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات وزارت صمت اعلام کرد: قیمت‌های جدید خودرو پس از مخالفت این وزارتخانه با نرخ‌های اعلامی قبلی، پس از بررسی و تایید در بانک مرکزی به خودروسازان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، برگزاری نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و روسیه را فرصتی مهم برای تعمیق روابط راهبردی تهران و مسکو دانست
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی، بر لزوم پرهیز از قضاوت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی، اصلاح ساختار‌های نهادی، بازتنظیم نظام قیمت‌ها و ایجاد بازار صرفه‌جویی انرژی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: راه‌اندازی معاملات برخط برق با حذف دسترسی‌های نامتقارن اطلاعاتی، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و افزایش کارایی معاملات در حوزه برق همراه خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است