اجتماعی 20:17 - 01 مهر 1400

تلاش برای رفع موانع و مشکلات روستاهای تاریخی کشور

به گزارش خبرنگار مهر، سید عزت الله ضرغامی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از روستای هدف گردشگری تاریخی سرابکلان گفت: در کشور سایت‌های تاریخی متعددی وجود دارد که ساکنان بومی این سایت‌ها، مشکلات زیادی دارند که باید هیئت دولت درصدد رفع آن‌ها باشد.

وی گفت: آثار تاریخی باید با جذب توریست و گردشگر، محلی برای درآمدزایی و عمران مردم بومی باشد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: مردم خود میراث‌دار و پاسدار آثار تاریخی هستند، اما وجود مشکلات قانونی موجب می‌شود تا ساکنان سایت‌های تاریخی با موانعی همراه باشد.

ضرغامی با بیان اینکه آثار تاریخی در واقع شناسنامه و هویت سرزمین ما محسوب می‌شود، اظهار کرد: آثار تاریخی و طبیعی به عنوان میراث‌های گرانبها متعلق به همه‌نسل ها است و باید با مشارکت، همکاری مردم، دستگاه‌ها و تامین اعتبارات از آن حراست شود.

وی به ساکنان روستای سرابکلان قول داد، مشکلات این روستای تاریخی را در هیئت دولت مطرح تا راه‌حلی برای آن پیدا شود تا هم مشکلات ساکنان و هم بافت تاریخی روستا مرتفع شود.

بر اساس این گزارش ساکنان روستای تاریخی سرابکلان به علت بافت باستانی روستا اجازه ساخت و ساز نداشته و به علت دوری مسافت از اراضی کشاورزی، تمایلی برای جابجایی به سایت جدید را ندارند.

همچنین مردم روستاهای عرب رودبار نیز خواستار پیگیری تملک اراضی و پرداخت پول اراضی تملک شده از وزارت نیرو شدند.


11241527
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: مجمع خیرین کشور طی یک سال گذشته تنها در استان تهران ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته و ۲ هزار کلاس جدید در دست احداث است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ساماندهی نواقص زیرساختی و بهبود سیما و منظر شهری محور بزرگراهی آزادگان بعنوان بزرگترین شاهراه ارتباطی در جنوب پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اعلام حجم سنگین تردد در محور‌های منتهی به شمال کشور به‌ویژه جاده چالوس، از اعمال محدودیت و انسداد جاده از عصر امروز جهت مدیریت بار ترافیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت بهزیستی هستند و غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی از دو هفته گذشته به‌صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی گفت: هرگونه کاستی در فرآیند‌های بیمه‌ای که موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورد، می‌بایست با قید فوریت شناسایی و مرتفع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است