اجتماعی 13:09 - 10 فروردین 1399

ثبت ۳۴ هزار پیام در سامانه ۱۳۷ منطقه ۱۹ طی سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رمضانی فر مسئول سامانه ۱۳۷ با تشکر از مشارکت شهروندان فعال در انتقال مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف مدیریت شهری در سال گذشته بیان کرد: بیشترین پیام های ثبت شده در سال ۹۸ به ترتیب اولویت در حوزه خدمات شهری، فنی و عمرانی، شهرسازی، حوزه اجرایی ۱۳۷، ترافیک و کمترین پیام ها در حوزه اجتماعی ثبت شده است.

وی ادامه داد: نظافت معابر، رفع سد معبر دستفروشان وفروشندگان دوره گرد، لایروبی جوی، لکه گیری آسفالت معبر، نگهداشت فضای سبز، طعمه گذاری موش، نصب مخزن زباله، جمع آوری زباله و سرشاخه و ضایعات، شستشوی مخزن زباله و ساخت و ساز غیر مجاز از موضوعات پر پیام نواحی در سال گذشته هستند که با ارجاع به حوزه های مربوطه مرتفع شده است.

رمضانی فر با اشاره به ثبت ۲۳ هزار و ۳۳۱ پیام در حوزه خدمات شهری که بیشترین پیام ها را به خود اختصاص داده خاطر نشان کرد: حوزه فنی و عمرانی با ۵ هزار و ۶۶۳ مورد پیام، حوزه شهرسازی با ۳ هزار و ۴۶ مورد پیام، حوزه اجرایی ۱۳۷ با ۹۳۷ مورد پیام، حوزه حمل و نقل و ترافیک با ۸۶۸ مورد پیام و در حوزه اجتماعی و فرهنگی ۵۹ مورد پیام در سامانه ۱۳۷ این منطقه ثبت شده است.

مسئول سامانه ۱۳۷ منطقه ۱۹ خواستار مشارکت در شناسایی و رفع مشکلات منطقه شد و خاطرنشان کرد: همکاری شهروندان در شناسایی مسائل و تسریع در رفع آن ها گام مهمی در آبادانی منطقه و نیل به اهداف توسعه گرایانه شهرداری محسوب می شود.

براساس این گزارش شهروندان می توانند برای ثبت پیام در این سامانه علاوه بر شماره ۱۳۷ به آدرس اینترنتی http://۱۳۷.tehran.ir  که به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به مشکلات شهروندان است مراجعه کنند.


10461618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: از آذر ماه سال جاری مشمولان دانش آموز برای صدور معافیت تحصیلی می‌بایست از طریق سامانه سخا اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گذر پاییزی در بوستان‌های بزرگ منطقه یک به مناسبت روز‌های پایانی پاییز و آغاززمستان با هدف زیباسازی و حفظ حال‌وهوای اصیل پاییز برای شهروندان با فرشی از برگ‌های پاییزی و نصب المان‌های یلدایی اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بوستان گلسار منطقه ۱۴ میزبان آیین‌ها، موسیقی محلی، خوراک اقوام ایرانی و نمایش تاریخ و میراث غنی فرهنگی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران، از ابلاغ دستورالعمل جامع و فنی ساخت پیاده‌رو‌ها و معابر نفوذ پذیر شهری به تمامی مناطق و سازمان‌های شهرداری تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: در ۲۰ روز نخست آذرماه، بیش از ۱۵۷ هزار و ۴۹۰ فقره تخلف حادثه‌ساز در معابر پایتخت اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر شرور که متهم است با دوستش به یک دختر تعرض کرده‌اند، در حالی منکر اتهام خود شد که دوستش راز این جنایت سیاه را برملا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا حتی در عالم معنا نسبت به خانواده خود دغدغه دارند و در آیات قرآن آمده است که شهدا با خانواده خود ارتباط معنوی برقرار می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت که بعد از یک سال، پلاک‌های فک شده تمیز و بدون جریمه به رانندگان جدید واگذار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تأکید بر رسیدگی سریع و مستمر به تخلفات بازار شب یلدا اعلام کرد: گشت‌های مشترک تعزیرات با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی در حال انجام است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ملی پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی و زیستگاه‌های مرتبط با اشاره به نقش تعیین‌کننده ایمن‌سازی محور شاهرود ـ سبزوار در حفظ آخرین جمعیت‌های یوز آسیایی کشور، بر همکاری وزارت راه و محیط‌زیست برای اجرای پروژه ملی حفاظت از یوز آسیایی تاکید کرد...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است