اجتماعی 13:09 - 10 فروردین 1399

ثبت ۳۴ هزار پیام در سامانه ۱۳۷ منطقه ۱۹ طی سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رمضانی فر مسئول سامانه ۱۳۷ با تشکر از مشارکت شهروندان فعال در انتقال مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف مدیریت شهری در سال گذشته بیان کرد: بیشترین پیام های ثبت شده در سال ۹۸ به ترتیب اولویت در حوزه خدمات شهری، فنی و عمرانی، شهرسازی، حوزه اجرایی ۱۳۷، ترافیک و کمترین پیام ها در حوزه اجتماعی ثبت شده است.

وی ادامه داد: نظافت معابر، رفع سد معبر دستفروشان وفروشندگان دوره گرد، لایروبی جوی، لکه گیری آسفالت معبر، نگهداشت فضای سبز، طعمه گذاری موش، نصب مخزن زباله، جمع آوری زباله و سرشاخه و ضایعات، شستشوی مخزن زباله و ساخت و ساز غیر مجاز از موضوعات پر پیام نواحی در سال گذشته هستند که با ارجاع به حوزه های مربوطه مرتفع شده است.

رمضانی فر با اشاره به ثبت ۲۳ هزار و ۳۳۱ پیام در حوزه خدمات شهری که بیشترین پیام ها را به خود اختصاص داده خاطر نشان کرد: حوزه فنی و عمرانی با ۵ هزار و ۶۶۳ مورد پیام، حوزه شهرسازی با ۳ هزار و ۴۶ مورد پیام، حوزه اجرایی ۱۳۷ با ۹۳۷ مورد پیام، حوزه حمل و نقل و ترافیک با ۸۶۸ مورد پیام و در حوزه اجتماعی و فرهنگی ۵۹ مورد پیام در سامانه ۱۳۷ این منطقه ثبت شده است.

مسئول سامانه ۱۳۷ منطقه ۱۹ خواستار مشارکت در شناسایی و رفع مشکلات منطقه شد و خاطرنشان کرد: همکاری شهروندان در شناسایی مسائل و تسریع در رفع آن ها گام مهمی در آبادانی منطقه و نیل به اهداف توسعه گرایانه شهرداری محسوب می شود.

براساس این گزارش شهروندان می توانند برای ثبت پیام در این سامانه علاوه بر شماره ۱۳۷ به آدرس اینترنتی http://۱۳۷.tehran.ir  که به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به مشکلات شهروندان است مراجعه کنند.


10461618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است، گفت: دشمن ۲۰ سال برای ایجاد بحران در ایران برنامه‌ریزی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از فردا تا جمعه خبر داد و از مسافران خواست پیش از سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است