بین‌الملل 17:25 - 30 شهریور 1398
پلیس فرانسه امروز (شنبه) برای متفرق کردن معترضان جلیقه زرد به شلیک گاز اشک‌آور در نزدیکی ایستگاه راه‌آهنی در پاریس متوسل شد. پلیس فرانسه ۶۴ تن را در این رابطه بازداشت کرده است.

بازداشت ۶۴ معترض جلیقه‌ زرد در اعتراضات امروز پاریس

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امروز یک راهپیمایی بدون مجوز دیگر از سوی معترضان جلیقه زرد در منطقه پلاس لمدلن برگزار شد و پلیس هم شروع کرد معترضان را از میدان به سمت ایستگاه راه‌آهن سن لازار بفرستد. برخی از معترضان با پلیس درگیری لفظی پیدا کردند. صدها تن در این اعتراض حضور داشتند.

معترضان به ساختمان ایستگاه راه یافته و از آن عبور کردند. درگیری‌هایی میان آن‌ها با پلیس در داخل ایستگاه رخ داد و در خروجی ایستگاه، پلیس علیه معترضان گاز اشک‌آور استفاده کرد.

در همین حال، پاریس همزمان با تلاش معترضان ضد دولتی برای از سرگیری جنبش جلیقه زردها علیه بی‌عدالتی اقتصادی و دولت امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، در شرایط امنیتی شدیدی به سر می‌برد. چندین درخواست برای اعتراضات در پاریس و از سوی حامیان جلیقه زردها، فعالان محیط زیستی و یک اتحادیه کارگری چپ افراطی مطرح شده است.

مقام‌های پاریس بیش از ۷۰۰۰ پلیس مستقر کرده‌ و معترضان را از حضور در مناطق مرکزی چون کاخ ریاست جمهوری، ساختمان پارلمان، شانزلیزه، برج ایفل و کلیسای نوتردام منع کرده‌اند. امروز ۶۴ معترض بازداشت شده‌اند.

انتهای پیام


10243401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است