بین‌الملل 17:25 - 30 شهریور 1398
پلیس فرانسه امروز (شنبه) برای متفرق کردن معترضان جلیقه زرد به شلیک گاز اشک‌آور در نزدیکی ایستگاه راه‌آهنی در پاریس متوسل شد. پلیس فرانسه ۶۴ تن را در این رابطه بازداشت کرده است.

بازداشت ۶۴ معترض جلیقه‌ زرد در اعتراضات امروز پاریس

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امروز یک راهپیمایی بدون مجوز دیگر از سوی معترضان جلیقه زرد در منطقه پلاس لمدلن برگزار شد و پلیس هم شروع کرد معترضان را از میدان به سمت ایستگاه راه‌آهن سن لازار بفرستد. برخی از معترضان با پلیس درگیری لفظی پیدا کردند. صدها تن در این اعتراض حضور داشتند.

معترضان به ساختمان ایستگاه راه یافته و از آن عبور کردند. درگیری‌هایی میان آن‌ها با پلیس در داخل ایستگاه رخ داد و در خروجی ایستگاه، پلیس علیه معترضان گاز اشک‌آور استفاده کرد.

در همین حال، پاریس همزمان با تلاش معترضان ضد دولتی برای از سرگیری جنبش جلیقه زردها علیه بی‌عدالتی اقتصادی و دولت امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، در شرایط امنیتی شدیدی به سر می‌برد. چندین درخواست برای اعتراضات در پاریس و از سوی حامیان جلیقه زردها، فعالان محیط زیستی و یک اتحادیه کارگری چپ افراطی مطرح شده است.

مقام‌های پاریس بیش از ۷۰۰۰ پلیس مستقر کرده‌ و معترضان را از حضور در مناطق مرکزی چون کاخ ریاست جمهوری، ساختمان پارلمان، شانزلیزه، برج ایفل و کلیسای نوتردام منع کرده‌اند. امروز ۶۴ معترض بازداشت شده‌اند.

انتهای پیام


10243401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد که ۱۲.۹ میلیون کودک در افغانستان در معرض بیماری‌های عفونی کشنده قرار دارند و سیستم بهداشتی این کشور در آستانه یک فاجعه انسانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه برخی رسانه‌ها مدعی شدند حماس پایان آتش‌بس را به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده، یک مقام ارشد این گروه گزارش‌های مربوطه را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار هیئت بلندپایه طالبان با شورای توسعه صادرات دارو هند،طرف هندی آمادگی خود را برای افزایش صادرات، سرمایه‌گذاری مشترک و ایجاد کارخانه‌های تولید دارو در افغانستان اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار اتوبوس حاوی زندانیان افغان که دوران محکومیت خود را در زندان‌های ایران سپری می‌کردند، امروز از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد خاک افغانستان شدند. این انتقال در چارچوب هماهنگی‌های حقوقی و کنسولی دو کشور انجام گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به طعنه گفت که اگر زلنسکی با طرح صلح مخالفت کند، می‌تواند با تمام وجود به جنگیدن ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یکی از بدترین آدم‌ربایی‌های دسته‌جمعی در نیجریه، بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز و معلم از یک مدرسه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات متعدد رژیم صهیونیستی به مرکز و شمال غزه امروز جان ۲۰ فلسطینی از جمله ۴ کودک را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به ترامپ تاکید کرد که اروپا باید در روند پایان جنگ اوکراین حضور داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا به زودی در سوئیس گفت‌و‌گو‌های سطح بالا را برای بررسی و تعیین شرایط احتمالی توافق صلح آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی نقض جدی آتش‌بس و حمله هوایی رژیم صهیونیستی به محله‌ای شلوغ در شهر غزه، ۵ نفر به شهادت رسیده و ۷ نفر مجروح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است