بین‌الملل 08:06 - 02 آذر 1399
تلاش‌های دونالد ترامپ برای چرخاندن نتایج انتخابات آمریکا به نفع خودش با ضربه جدیدی مواجه شد چرا که یک قاضی فدرال شنبه با تلاش کمپین او برای ابطال میلیون‌ها رای در پنسیلوانیا مخالفت کرد.

شکایت‌های ترامپ یکی بعد از دیگری رد می‌شود

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ماتئو برن، قاضی منطقه‌ای آمریکا حکم داد که تلاش‌های کمپین دونالد ترامپ برای متوقف کردن مقام‌های پنسیلوانیا از تایید پیروزی جو بایدن در این ایالت "بدون پشتوانه شواهد و مدارک" است.

قاضی برن نوشت: این دادگاه با استدلال‌های حقوقی ضعیف و اتهام‌زنی بر پایه حدس و گمان مواجه شده است. در ایالات متحده آمریکا، این نمی‌تواند موجب محرومیت حتی یک رای‌دهنده شود، چه رسد به محرومیت تمام رای‌دهندگان در ششمین ایالات پرجمعیت آن.

این شکایت به منظور متوقف کردن مقام‌ها از تایید پیروزی بایدن در ایالت پنسیلوانیا بود و آنها استدلال می‌کردند که برخی بخش‌ها به غلط به رای‌دهندگان اجازه داده‌اند تا ایرادهایی که در برگه‌های رای پستی داشته‌اند، اصلاح کنند.

پت تومی، سناتور جمهوری‌خواه اهل پنسیلوانیا گفت ترامپ "به تمام گزینه‌های حقوقی ممکن متوسل شد" تا نتایج در پنسیلوانیا را به چالش بکشد. او از ترامپ خواست تا به شکست در انتخابات اذعان کند و پیروزی بایدن را تبریک بگوید. تعداد دیگری از جمهوری‌خواهان کنگره هم از ترامپ خواسته‌اند شکست را بپذیرد.

وکلای ترامپ گفته‌اند که به این احکام اعتراض می‌کنند و امید دارند تا به سرعت به دیوان عالی آمریکا برسند. رودی جولیانی و جنا الیس در بیانیه‌ای گفتند: متاسفیم که حتی فرصت پیدا نکردیم که شواهدمان را در جلسه ارائه دهیم. متاسفانه این سانسور ادامه دارد.

دونالد ترامپ برای تغییر نتایچ این انتخابات به نفع خودش نیاز دارد که نتیجه در پنسیلوانیا را تغییر دهد. مقام‌های ایالتی پنسیلوانیا دوشنبه نتایج را تایید می‌کنند.

دموکرات‌ها می‌گویند حکم روز شنبه اثبات دیگری است که اتهام‌زنی ترامپ درباره تقلب بی‌پایه و اساس است. مایکل گوین، سخنگوی بایدن در بیانیه‌ای گفت: کشور ما تلاش ترامپ برای معکوس کردن نتایج یک انتخاباتی که او قاطعانه باخته است، تحمل نخواهد کرد.

در همین حال یک قاضی در نوادا با درخواست فوری از مقام‌های این ایالت برای توقف تایید نتایج انتخابات سوم نوامبر مخالفت کرد. این قاضی گفته است، با تایید این کار بیش از یک میلیون از رای‌دهندگان این ایالت از حق خود محروم می‌شدند.

"پروژه انسجام انتخابات" که سازمانی تحت رهبری یک فعال جناح راستگراست، مدعی تقلب رای‌دهندگان شده است. این سازمان مدعی است که حدود ۱۴۰۰ تن را شناسایی کرده که برای رای دادن در نوادا ثبت‌نام کردند و بعد به کالیفرنیا رفته‌اند و بعد در نوادا رای داده‌اند.

گلوریا استورمن، قاضی منطقه‌ای آمریکا اعلام کرد: یک چاره اداری برای تقلب انتخاباتی وجود دارد. اما یک راه جبرانی که می‌خواهد نتایج یک انتخابات را باطل کند، از نظر من، درخواست شوکه‌کننده‌ای است.

انتهای پیام


10820457
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پزشکان بدون مرز با هشدار درباره موج تازه حملات هوایی اسرائیل به غزه اعلام کرد که از ۱۱ اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۳۰۰ فلسطینی شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که رهبران اروپایی فردا درباره طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین بحث خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو طرح ۲۸ بندی ترامپ را دریافت کرده و می‌تواند آن را مبنای توافق نهایی صلح در اوکراین قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با محکوم‌کردن حملات مرگبار اخیر اسرائیل به جنوب لبنان و اردوگاه عین‌الحلوه، این اقدامات را جنایت جنگی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو در جلسه‌ای با جوانان آمریکایی هشدار داد که هوش مصنوعی ابزار یادگیری است و نباید برای انجام تکالیف به کار گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی پس از تماس با جی دی ونس اعلام کرد اوکراین در سطح مشاوران امنیت ملی با آمریکا و اروپا همکاری می‌کند تا طرف‌ها به سمت صلح پیش بروند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن هشدار درباره تهدیدات امنیتی داعش و وجود تجهیزات نظامی به جا مانده آمریکا در افغانستان خواستار اقدامات جامع بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم در این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعلام کرد که هر سرباز در میدان نبرد پهپاد شخصی خود را خواهد داشت و سرعت تصمیم‌گیری در آینده از توانایی‌های انسانی فراتر خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین و مقامات اروپایی، با توجه به فشار شدید آمریکا برای امضای طرح صلح ۲۸ بندی، در حال بررسی پیشنهاد جایگزین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به اوکراین هشدار داده که تا هفته آینده باید طرح صلح را امضا کند و در غیر این صورت، حمایت واشنگتن را از دست خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است