اقتصادی 16:17 - 07 تیر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از تسنیم، سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به اینکه رصد و پایش شناور در مرز دریایی خلیج‌فارس استان بوشهر در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: تردد همه شناور‌های صیادی، تجاری، باری تحت درصد و پایش نیرو‌های مرزبانی استان بوشهر قرار دارد و با هرگونه تخلف برخورد می‌شود.



وی با اشاره به اینکه محموله شناور‌هایی که فاقد اسناد معتبر قانونی باشد توقیف می‌شود گفت: برخورد قاطع با کالا قاچاق در اولویت قرار دارد که در این زمینه ضمن ضبط محموله قاچاق، شناور و وسائل مرتبط توقیف می‌شود.



فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی شناور حامل کالا قاچاق در بندر کنگان خبر داد و خاطر نشان کرد: با رصد اطلاعاتی و انجام اقدامات عملیاتی در راستای مبارزه با هرگونه قاچاق، مرزبانان مستقر در بندر کنگان با کنترل مرز دریایی داخلی کشور موفق به شناسایی و توقیف یک فروند شناور باری حامل کالای قاچاق شدند.



سرهنگ شرفی ارزش محموله قاچاق شناور یاد شده را ۱.۷ میلیارد ریال دانست و بیان کرد: مرزبانان در بازرسی از شناور توقیفی، انواع پارچه لوازم خانگی از جمله تلویزیون، روبالشی، روفرشی به ارزش ۱۷ میلیارد ریال را کشف کردند.



فرمانده مرزبانی استان بوشهر با اشاره به دستگیری یک قاچاقچی تصریح کرد: قاچاق کالا پدیده است که از جهات مختلف حیات سالم اقتصادی و فرهنگی جامعه را تهدید می‌کند و عزم فرماندهی مرزبانی استان در راستای اجرا منویات مقام معظم رهبری برای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی جدی است و با مخلان پدیده شوم قاچاق کالا برخورد قاطعانه خواهد شد.


11608126
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است