اقتصادی 16:17 - 07 تیر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از تسنیم، سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به اینکه رصد و پایش شناور در مرز دریایی خلیج‌فارس استان بوشهر در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: تردد همه شناور‌های صیادی، تجاری، باری تحت درصد و پایش نیرو‌های مرزبانی استان بوشهر قرار دارد و با هرگونه تخلف برخورد می‌شود.



وی با اشاره به اینکه محموله شناور‌هایی که فاقد اسناد معتبر قانونی باشد توقیف می‌شود گفت: برخورد قاطع با کالا قاچاق در اولویت قرار دارد که در این زمینه ضمن ضبط محموله قاچاق، شناور و وسائل مرتبط توقیف می‌شود.



فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی شناور حامل کالا قاچاق در بندر کنگان خبر داد و خاطر نشان کرد: با رصد اطلاعاتی و انجام اقدامات عملیاتی در راستای مبارزه با هرگونه قاچاق، مرزبانان مستقر در بندر کنگان با کنترل مرز دریایی داخلی کشور موفق به شناسایی و توقیف یک فروند شناور باری حامل کالای قاچاق شدند.



سرهنگ شرفی ارزش محموله قاچاق شناور یاد شده را ۱.۷ میلیارد ریال دانست و بیان کرد: مرزبانان در بازرسی از شناور توقیفی، انواع پارچه لوازم خانگی از جمله تلویزیون، روبالشی، روفرشی به ارزش ۱۷ میلیارد ریال را کشف کردند.



فرمانده مرزبانی استان بوشهر با اشاره به دستگیری یک قاچاقچی تصریح کرد: قاچاق کالا پدیده است که از جهات مختلف حیات سالم اقتصادی و فرهنگی جامعه را تهدید می‌کند و عزم فرماندهی مرزبانی استان در راستای اجرا منویات مقام معظم رهبری برای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی جدی است و با مخلان پدیده شوم قاچاق کالا برخورد قاطعانه خواهد شد.


11608126
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» لیست تولید کنندگان صنایع روشنایی در ایران شامل برندهای معتبری همچون شاه چراغ پارسیان یا شرکت هایی نظیر مازی‌نور، گلنور، پارس شعاع توس، پارس اروند، افراتاب، یکتا افروز، نمانور، مدنور و لوپ لایت است که در حوزه تولید چراغ‌های صنعتی، اداری، خان...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، با افزایش آپارتمان‌نشینی و قدیمی‌تر شدن تاسیسات ساختمان‌ها، نیاز به خدمات فنی منزل به یک مسئله جدی و فوری تبدیل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است