اقتصادی 17:50 - 17 مرداد 1401
برخی مخاطبان فارس من خواستار حل مشکل بازار سرمایه و اصلاح روش‌های بورس از سوی دولت شدند.

فارس من| مطالبه اصلاح و بهبود بورس از دولت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت پویشی با عنوان «اصلاح و بهبود بورس را از دولت خواستاریم» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.

آنها در این پویش در قالب خواسته‌ای از رئیس جمهور اعلام کردند: «ئیس جمهور محترم

با سلام یکی از وعده‌های جنابعالی در ایام انتخابات، مسئله بورس و رسیدگی و اصلاح مربوطه بود. با وجود گذشت یکسال، متاسفانه نتیجه مثبت قابل لمس از مجموعه دولت و مسئولین محترم، دیده نشده و با وجود تورم، سرمایه سرمایه گذاران حقیقی در مرز نابودی می باشد. اقدامی در خور برای اصلاح و بهبود بورس انجام دهید.».

با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در بورس به گونه‌ای است که همواره همراه با ریسک و نوسان است، کسی تضمینی برای سودآوری آن نمی‌تواند داشته باشد. در کشور ما بورس اوراق بهادار تهران یک شرکت سهامی عام است که متشکل از سهامداران مختلف است. دولت فقط از طریق سازمان بورس و قوانین مرتبط با بازار سرمایه بر روند کلی بازار نظارت دارد، وگرنه سازوکار بازار تعیین کننده میزان رشد و یا افت شاخص کل در بازار به شمار می‌رود.

البته این نکته لازم به یادآوری است که مقام ناظر بازار باید میزان نظارت خود را به صورت حرفه‌ای افزایش دهد، چون عده‌ای برای سودجویی ممکن است، به سیگنال‌فروشی و اغوای معامله‌گران بپردازند که باید با آن برخورد شود، اما در حالت کلی سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه تابع شرایط اقتصادی است و باید حتماً با تحلیل و مطالعه صورت گیرد.

سرمایه‌گذاری در بورس اگر به وسیله تحلیل و چشم‌اندازی درستی انجام شود، حتی می‌تواند برای سرمایه‌گذار سود به همراه داشته باشد، چون در شرایطی که کل حجم بازار رشد پیدا نکند، سود عده‌ای در بازار سرمایه به معنای زیان عده‌ای دیگر است. از طرفی رشد بازار سرمایه به شرایط کلان اقتصاد کشور وضعیت تورمی و پیش‌بینی اقتصاد و ثبات آن بستگی فراوان دارد، بنابراین نمی‌توان از دولت فقط انتظار اصلاح روند بورس را داشت، بلکه باید ثبات و پیش‌بینی برای سرمایه‌گذاران در اقتصاد فراهم شود.

خبرگزاری فارس طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است، حتما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم در صورت تمایل می‌توانید به امضاکنندگان این پویش بپیوندند؛ خبرگزاری فارس با رسیدن امضاهای این پویش به 1000 امضا و بالاتر حتما پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهد داشت.

انتهای پیام/


11648528
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته حوزه نهاده‌های کشاورزی از محل صادرات حدود ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی گفت:از روز یکشنبه تا اواخر هفته در نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما رخ خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است