اجتماعی 11:25 - 04 تیر 1401

بخشنامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کالای ایرانی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، همزمان با ایام گرامیداشت هفته قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری بخشنامه حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان را به دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ نمود.

در این بخشنامه آمده است:

با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید عالیقدر آیت الله دکتر بهشتی و سایر شهدای گرانقدر، به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مبتنی بر نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی معظم‌له با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» و در جهت حل مشکلات اقتصادی و افزایش تولید ملی کشور مقرر می‌دارد:

دادستان‌های محترم با استفاده از ظرفیت مراجع قانونی نظیر شورای دستگاه‌های نظارتی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و ضمن همکاری با بازرسان کل امور مراکز استان سازمان بازرسی کل کشور، نسبت به حسن اجرای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله:

۱- قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات،

۲- قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی،

۳- قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار،

۴- قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور

اقدام مقتضی معمول و در رسیدگی به دعاوی و شکایات طرح شده به نقض مصادیق مندرج در قوانین مذکور تسریع و دقت لازم را اعمال نمائید.


11604070
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران اعتقاد دارد به دلیل احتکار برنج توسط ۳ شرکت بزرگ که باعث برهم خوردن ثبات قیمت در بازار این محصول شده است، نمی‌توان این محصول مهم در سبد تغذیه ایرانی‌ها را حذف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرگ و میر‌های متعلق به تصادفات موتورسواری بسیار بالاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور توصیه‌ای ویژه به موتورسواران کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلمات می‌توانند در پذیرش جملات توسط شخص مقابل بسیار تاثیرگزار باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰۶ پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی پویش جشن عاطفه‌ها با شعار «آینده‌ساز باشیم»، امروز در میادین و معابر اصلی سراسر استان تهران برپا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار منتظر المهدی از هلاکت ۲ نفر از اشرارِ مسلح در منطقه کویری حلوان در عملیات مشترک یگان تکاوری و پلیس مبارزه با موادمخدر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عباسعلی نوبخت رئیس سابق سازمان منابع طبیعی کشور به عنوان سرپرست سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران منصوب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت:همکاری‌های بین‌المللی برای تنظیم مقررات جهانی امری ضروری است، زیرا هوش مصنوعی مرز نمی‌شناسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، عباسعلی نوبخت، سرپرست سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقین مسلح خودرو در هنگام ارتکاب جرم خبر داد و گفت: در این عملیات علاوه بر اموال مسروقه، سلاح گرم و سرد نیز کشف شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است