بین‌الملل 14:14 - 10 فروردین 1399
مجله "نیوزویک" نوشت، ارتش آمریکا در حال آماده‌سازی برای بدترین شرایط در پی شیوع ویروس کرونا در کشور است از جمله اینکه در نبود رئیس جمهور، رهبری فرماندهی شمالی زمام امور را به دست بگیرد.

ارتش آمریکا برای "بدترین سناریوها"در رویارویی با کرونا آماده می‌شود

به گزارش ایسنا، این مجله نوشت، ارتش آمریکا برای بدترین سناریوهایی که ممکن است این کشور به دلیل انتشار کرونا یا انتشار خشونت‌ گسترده یا فوت سیاست‌مداران ارشد با آنها روبرو شود، طرح‌هایی را وضع کرده است.

به نوشته نیوزویک، فرماندهان ارتش سه هفته پیش دستورات وضع طرح‌های جایگزین در صورت ناتوان شدن سیاست‌مداران یا بروز شرایطی برای اعمال اقدامات فوق‌العاده را دریافت کردند.

این روزنامه نوشت، طبق این طرح‌ها اگر کرونا رهبری عالی سیاسی را در واشنگتن نشانه رود، رهبر فرماندهی شمالی آمریکا هدایت این کشور را بر عهده خواهد گرفت.

نیوزویک به نقل از یک منبع نظامی نوشت، طرح‌های نظامی فوق‌العاده همیشه برای مقابله با حملات خارجی وجود داشت. در سناریو حمله به شهری یا منطقه‌ای اقدامات مشخصی طراحی شده است اما تأثیر کرونا ویروس همه کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهد و آمریکا در حال حاضر در وضعیتی بی‌سابقه قرار دارد.

همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه به وزرای دفاع و امنیت داخلی کشور دستور داد نیروهای ذخیره ارتش و گارد ساحلی را برای مقابله با کرونا به خدمت بگیرند.

در آمریکا تاکنون ۱۲۱ هزار و ۱۷۶ تن به ویروس کرونا مبتلا شدند که ۲ هزار و ۵۰ تن از آنها جان باختند.

انتهای پیام


10461738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است