بین‌الملل 14:14 - 10 فروردین 1399
مجله "نیوزویک" نوشت، ارتش آمریکا در حال آماده‌سازی برای بدترین شرایط در پی شیوع ویروس کرونا در کشور است از جمله اینکه در نبود رئیس جمهور، رهبری فرماندهی شمالی زمام امور را به دست بگیرد.

ارتش آمریکا برای "بدترین سناریوها"در رویارویی با کرونا آماده می‌شود

به گزارش ایسنا، این مجله نوشت، ارتش آمریکا برای بدترین سناریوهایی که ممکن است این کشور به دلیل انتشار کرونا یا انتشار خشونت‌ گسترده یا فوت سیاست‌مداران ارشد با آنها روبرو شود، طرح‌هایی را وضع کرده است.

به نوشته نیوزویک، فرماندهان ارتش سه هفته پیش دستورات وضع طرح‌های جایگزین در صورت ناتوان شدن سیاست‌مداران یا بروز شرایطی برای اعمال اقدامات فوق‌العاده را دریافت کردند.

این روزنامه نوشت، طبق این طرح‌ها اگر کرونا رهبری عالی سیاسی را در واشنگتن نشانه رود، رهبر فرماندهی شمالی آمریکا هدایت این کشور را بر عهده خواهد گرفت.

نیوزویک به نقل از یک منبع نظامی نوشت، طرح‌های نظامی فوق‌العاده همیشه برای مقابله با حملات خارجی وجود داشت. در سناریو حمله به شهری یا منطقه‌ای اقدامات مشخصی طراحی شده است اما تأثیر کرونا ویروس همه کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهد و آمریکا در حال حاضر در وضعیتی بی‌سابقه قرار دارد.

همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه به وزرای دفاع و امنیت داخلی کشور دستور داد نیروهای ذخیره ارتش و گارد ساحلی را برای مقابله با کرونا به خدمت بگیرند.

در آمریکا تاکنون ۱۲۱ هزار و ۱۷۶ تن به ویروس کرونا مبتلا شدند که ۲ هزار و ۵۰ تن از آنها جان باختند.

انتهای پیام


10461738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو و تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، جلسه محرمانه‌ای درباره طرح‌های
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر رئیس جمهور روسیه به هند نشان داد که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن مسکو بیهوده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش ونزوئلا اعلام کرد ۵۶۰۰ سرباز جدید برای خدمت سوگند یاد کرده‌اند که این پاسخی به افزایش فشار نظامی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین و روسیه سومین رزمایش مشترک ضد موشکی را در خاک روسیه برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فدرال حمل‌ونقل هوایی روسیه اعلام کرد پرواز‌های ورودی و خروجی در فرودگاه‌های اورنبورگ و اورسک را به‌طور موقت محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعوت از جمهوری آذربایجان برای حضور به عنوان مهمان در «رزمایش مشترک»، و عدم دعوت از ترکیه حاوی پیام‌هایی می‌باشد. شانگهای هیچ تمایلی برای همکاری با ترکیه به عنوان یک عضو ناتو ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیا واقعاً قدرت‌های بزرگ خواستار صلح‌اند یا اینکه صلح، بزرگ‌ترین تهدید برای منافع برخی بازیگران جهانی است؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است