فرهنگی‌هنری 09:55 - 18 مرداد 1399

حضور سینماگران در پروژه‌هایی با ریسک بالا/ پروتکل‌ها بازنگری شود

مسعود امینی تیرانی مدیر فیلمبرداری و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: چند پیشنهاد فیلمبرداری در پروژه‌های مختلف به من شده است، اما نمی‌دانم در شرایط کرونایی می‌توان این پروژه‌ها را جلوی دوربین برد یا خیر، در واقع از ابتدای سال تاکنون بسیاری از پروژه‌هایی که آماده تولید بوده‌اند به تعویق افتاده‌اند و وضعیت تولید آن‌ها نامعلوم است.

وی بیان کرد: متاسفانه به دلیل اینکه شرایط سینمای ایران و البته جامعه، به گونه‌ای نیست که بتوان تصمیم درستی را برای ادامه کارها گرفت، نمی‌توان گفت چه زمانی می‌توان پروژه‌های مختلف سینمایی را کلید زد.

مدیر فیلمبرداری «گرگ بازی» درباره خطراتی که فیلمبرداران را در پروژه‌ها با وجود کرونا تهدید می‌کند، توضیح داد: می‌توان گفت در شرایط فعلی، فیلمبرداران نیز از خطر ابتلا به کرونا در پشت صحنه در امان نیستند و همه می‌دانیم که شرایط فیلمسازی شرایطی است که ریسک بسیار بالایی دارد. می‌توان گفت در حال حاضر امنیت جانی بازیگران و دیگر عوامل فیلم‌ها به دلیل شیوع بیماری کرونا در خطر است چرا که عوامل فیلم‌ها معمولاً در فضاهای خاص و سر بسته مشغول به کار هستند که این مساله درصد ابتلا را بالا می‌برد.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم، بسیاری از سینماگران در پروژه‌هایی با ریسک بالا مشغول به کار هستند و این مساله کار کردن را سخت کرده است. فیلمبرداران نیز به دلیل اینکه زمان طولانی را با عوامل مختلف برخورد دارند، امکان ابتلا به کرونا برای آن‌ها نیز بیشتر است.

کارگردان فیلم «بیداری برای سه روز» توضیح داد: اینکه فیلمبرداران و یا دیگر عوامل فیلم به دلیل وجود ویروس کرونا تصمیم بگیرند در پروژه‌ای حضور داشته باشند یا خیر تا یک جایی جواب می‌دهد اما عوامل سینمایی از یک جایی به بعد مجبور هستند که پروژه‌هایی که به آن‌ها پیشنهاد می‌شود را قبول کنند، چرا که بحث مسایل اقتصادی پیش می‌آید و سینماگر بدون رضایت شخصی مجبور به حضور در پروژه‌های سینمایی یا تلویزیونی هستند.

امینی تیرانی گفت: مگر چقدر از جامعه سینماگران حمایت می‌شود که به خواسته شخصی خود از پذیرش پروژه‌ها در شرایط فعلی بپرهیزند؟ چراکه سینماگران نیز نیازمند درآمد و امرار معاش هستند. به همین دلیل همه به هر دلیلی مجبور به پذیرش کار در شرایط فعلی هستیم.

وی توضیح داد: البته این را باید بگویم که همه پروژه‌هایی که در حال حاضر مشغول به کار هستند، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند تا درصد خطر ابتلا به ویروس را کاهش دهند. اما مساله این است که سینمای ما در این موارد اقدام جدی نکرده و در گذشته و در شرایط عادی نیز درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضعیف عمل کرده است.

امینی تیرانی در پایان گفت: شاید با شیوع ویروس کرونا این امکان فراهم شود که سینمای ایران نیز نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های مختلف بازنگری کند و پیشنهادهای جدیدی را ارائه دهد.


10657202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست رسانه‌ای و رونمایی از پوستر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت همزمان با تجلیل از خانواده سردار شهید حاجی‌زاده برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از ساخت بزرگ‌ترین موزه ایران در استان اصفهان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته ۷۰۰ رویداد گردشگری در کشور برگزار شد، اما از ابتدای امسال تاکنون یک‌هزار رویداد برگزار شده و تعداد این برنامه‌ها تا پایان سال به بیش از ۱۴۰۰ می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «دروازه خورشید» با روایتی از ناگفته‌های هویت ضداستعماری سرخپوستان از ۲۶ آبان‌ماه هر دوشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق پخش شده و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۷:۳۰ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب اعضای هیأت­‌های نظارت بر ضوابط نشر کتاب» را که در جلسه ۹۲۳ مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، برای اجرا ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد فاضلی، استاد دانشگاه و مترجم، در سن ۸۷ سالگی از دنیا رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش سیما در چارچوب طرح ملی «ایران‌جان»، با ایجاد یک الگوی همکاری منسجم در هر استان، توانسته است ظرفیت‌های معلمان، دانش‌آموزان و مدارس سراسر کشور را به شکلی نظام‌مند گردهم آورد و بستر معرفی توانمندی‌های آموزش و پرورش رسمی و غیررسمی اس...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دشتستان» به تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب و کارگردانی امیر بشیری این شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن است و توانسته در همان قسمت‌های ابتدایی پخش، مخاطبان خود را پیدا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آخرین اثر دیوید اتنبرو، مستندساز و پژوهشگر شهیر حیات‌وحش و محیط‌زیست، با عنوان «اقیانوس» از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: پرونده موکلم همچنان در مرحله تحقیقات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است