فرهنگی‌هنری 21:01 - 10 فروردین 1399
مستند «نفس‌گیر» که روایت روزهای نفس‌گیر مبارزه با کروناست، توسط علی کرمی ساخته شد.

روایت روزهای نفس‌گیر مبارزه با کرونا در یک مستند

به گزارش ایسنا، علی کرمی در خصوص تولید این فیلم گفت: حاشیه‌پردازی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در بازی نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیای سال ۲۰۱۹ در برابر ژاپن، شروع فروپاشی نظم تیمی بود که نهایتا منجر به شکست سنگین و حذف از این مسابقات شد؛ برای بسیاری از تحلیل‌گران اجتماعی، این اتفاق نمودی از رها کردن متن و اصل واقعه و پرداختن به حواشی غیرضروری رخدادهای اجتماعی جامعه ایران بود.

این مستندساز افزود: فیلم «نفس‌گیر» با دستمایه قرار دادن بازی تیم ملی ایران در برابر ژاپن و روایت روزهای مبارزه با بیماری کرونا، تلاش می‌کند به مخاطب هشدار بدهد که این بار با دوری از حاشیه‌ها و شایعات و حفظ مسئولیت‌پذیری اجتماعی، جامعه را در این میدان رقابت از شکست و آسیب‌های جبران‌ناپذیر آن دور کند.

نویسنده، تهیه‌کننده، کارگردان و تدوینگر «نفس‌گیر» علی کرمی است. دکتر سهیل عظیمی مشاور پزشکی و محمدرضا شکری هم مدیر تولید این پروژه مستند هستند که در بیمارستان مسیح دانشوری، بیمارستان بوعلی و آزمایشگاه ویروس‌شناسی بیمارستان مسیح دانشوری فیلم‌برداری شده است.

انتهای پیام


10462224
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» زندگی حضرت علی (ع) می‌تواند الگویی بزرگ برای تمامی انسان‌های عالم باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند «آخرین زنگی زمانه» به کارگردانی مهرداد خاکی در نهمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و امشب از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «ماه ماه» میزبان مادر و فرزندی می‌شود که انسانیت آنها را به هم پیوند داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احادیث رسول خدا (ص) دریایی از علم و آگاهی را با خود به همراه دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلاوت قرآن توسط یک کودک ۴ ساله مورد توجه داوران برنامه محفل قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی به مناسبت ماه رمضان برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه‌های رمضانی از امشب به روی آنتن تلویزیون می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر برنامه تلویزیونی «قرآن و جامعه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، شبکه‌های تلویزیونی با تغییر در کنداکتور خود، حال‌وهوایی رمضانی به آنتن بخشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه اکران انیمیشن سینمایی «یوز»، تعداد تماشاگران این اثر در سینما به ۱.۵ میلیون نفر رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است