اجتماعی 17:41 - 28 اردیبهشت 1401

عامل تیراندازی ایلام نه اخراج شده بود، نه تعلیق

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال وقوع اتفاق تلخ صبح امروز در شهر ایلام و تیراندازی مرگبار در اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام، این بنیاد با صدور اطلاعیه‌ای، نسبت به برخی از گمانه زنی‌های رسانه‌ای، واکنش نشان داد.

در اطلاعیه صادر شده از سوی روابط عمومی بنیاد مستضعفان آمده است:

اتفاق شوم صبح امروز برای خانواده بزرگ بنیاد مستضعفان شوک‌آور و تلخ بود؛ این بنیاد، پیش از هر چیز ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و تسلیت به مردم عزیز ایلام که به دنبال این واقعه تلخ، احساسات آنها جریحه‌دار شد، بر خود فرض می‌داند که برای تنویر افکار عمومی و پاسخ به برخی از شبهات و برداشت‌های دور از واقعیت فضای رسانه‌ای، موضوعاتی را به اطلاع عموم برساند.

فرد مسلح و عامل این ماجرای تلخ، از کارکنان پیمانکاری اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان در ایلام بوده که از مرداد سال ٩٧ به عنوان نگهبان مشغول به فعالیت بوده است و برخلاف برخی اطلاعات نادرست مطرح شده در فضای رسانه‌ای، به هیچ وجه موضوع «تعلیق از کار» یا «اخراج» وی مطرح نبوده است و روز گذشته نیز حقوق اردیبهشت ماه او با احتساب افزایش حقوق سال ۱۴۰۱ به حسابش واریز شده بود.

لازم به ذکر است عامل این جنایت هولناک، همچون سایر کارکنان مشغول در سازمان اموال و املاک، در طول سنوات همکاری با اداره کل ایلام، از حقوق و مزایای قانونی و معیشتی، وام و تسهیلات شغلی بهره مند شده بود و از این بابت نیز هیچ مشکلی نداشته است.

همچنین بنیاد مستضعفان اهتمام دارد تا برای مشخص شدن هرچه سریع‌تر ابعاد مختلف این ماجرا و روشن شدن انگیزه‌های احتمالی عامل مسلح این حادثه، همکاری و هماهنگی دقیق و کاملی را با مسئولان قضائی و انتظامی، داشته باشد.

در پایان ضمن تسلیت مجدد به خانواده جانباختگان این جنایت هولناک و آرزوی سلامتی برای همکاران مجروح در این واقعه، اعلام می‌داریم که در کنار آنها خواهیم بود و از هیچ تلاشی برای تسلی خاطر بازماندگان و کمک به بازیابی سلامت عزیزان مجروح، فروگذار نخواهیم کرد.


11565821
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت در اسفند سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره تعداد وکلای بازداشتی در حوادث دی ماه، گفت: برخی وکلا در این ایام بازداشت شدند اما در مقایسه با سایر مشاغل تعداد کمی بودند و اکنون یک یا دو نفر از وکلا در بازداشت هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عوامل متعددی سبب بروز تصادفات منجر به فوت می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی ۵۷۲ نیروی عملیاتی این جمعیت در ۱۷۳ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای یکی از ظرفیت‌های کلیدی قانون نوسازی، نخستین جلسه هیئت موضوع ماده ۹ با محوریت تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ تهران گفت: از زنان کسبه آسیب‌دیده در بازار جنت با استقرار ۳۷ غرفه جدید حمایت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از آزادسازی و بازگشایی بیش از ۲۸ هزار مترمربع از معابر شهری در قالب صدور پروانه‌های تخریب و نوسازی برای املاک واقع در مسیر معابر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است