اقتصادی 17:15 - 04 بهمن 1398

طرح گواهی اعتبار مولد «گام» به مرحله نهایی رسید

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:  طرح«گام» یکی از برنامه های بانک مرکزی با کمک نظام بانکی کشور است که در چارچوب مدیریت نقدینگی، تلاش خواهد کرد امکان تأمین غیر تورمی سرمایه در گردش مورد نیاز زنجیرهٔ تولید را خصوصاً برای واحدهای کوچک و متوسط، فراهم سازد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: گواهی اعتبار مولد «گام» به عنوان یک ابزار بازار محور و با قابلیت نقل و انتقال، در بازارهای پول و سرمایه ، تسهیلات جدیدی را برای تأمین اعتبار بنگاههای تولیدی فراهم می سازد.

وی افزود: در این طرح، تولید کنندگان بر مبنای فاکتور خرید مواد اولیه و واسط از بانک عامل درخواست انتشار و تضمین گواهی اعتبار مولد در سررسید کرده و به بنگاه فروشنده مواد اولیه تحویل می دهند. دارنده می تواند گواهی را تا سررسید نگه دارد یا می تواند به فروشنده مواد اولیه خود تحویل دهد یا اینکه در بازار سرمایه تنزیل کند.

رییس شورای پول و اعتبار گفت: بانک مرکزی، سیاست های ارزی، پولی و اعتباری خود را بر محور کنترل تورم و همزمان، حمایت از رونق تولید و رشداقتصادی غیر نفتی، متمرکز ساخته است و این سیاست را با قدرت ادامه خواهد داد.


10359954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: متوازن کردن عرضه اوراق بدهی و فراهم شدن امکان تأمین مالی از طریق بازار بدهی برای بخش خصوصی ضروری است؛ اوراق سلف ارزی اقدامات‌اش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنعت ساختمان، با اشاره به آسیب‌های پرداخت تسهیلات مسکن در ابتدای زنجیره صنعت ساختمان، بر لزوم تغییر این سازوکار و تزریق مستقیم وام به خریداران نهایی مسکن تأکید کرد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: در زمینه راه‌اندازی یا افتتاح فرودگاه‌های جدید در شهرهای کوچک،هیچ برنامه‌ای نداریم و تمام تلاش‌ خود را برای بهبود سطح خدمات به مردم قرار داده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ۶ کشور ایران، چین، قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان و ترکیه در استانبول توافقنامه‌ای برای توسعه ترانزیت ریلی از این کریدور امضا کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صنف رستوران، کافی‌شاپ و سفره‌خانه سنتی می‌بایست از ابتدای دی ماه که صدور صورت‌حساب الکترونیک در سامانه مؤدیان الزامی خواهد شود، مالیات علی‌الحساب ۸ درصدی را نیز پرداخت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی گفت: تاکنون بیش از ۸۰ درصد آتش سوزی سطح جنگل مهار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره موسسه تحقیقات جنگل ها باغ گیاه‌شناسی ایران جز ۱۰ باغ برتر جهان به شمار می‌رود، گفت: این باغ دارای ۲۲ رویشگاه با تنوع گیاهان ایرانی و خارجی بسیاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حراج بلک فرایدی دیجی کالا شامل تخفیف‌های ویژه‌ای بر روی کالا‌های پرطرفدار از تمامی دسته‌بندی‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طلا یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های سرمایه گذاری در ایران است. اما بین خرید طلای زینتی یا فیزیکی، کدام روش مناسب‌تری است؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: فرآیند عرضه بنزین سوپر وارداتی با نرخ پایه ۶۵ هزار و۸۰۰ تومان از فردا ۲ آذر ماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است