علمی فناوری 15:11 - 28 مرداد 1398

رسوخ نوآوری در زندگی مردم با حضور استارتاپ‌ها سرعت گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسماعیل قادری فر درباره ضرورت شکل گیری و حمایت از استارت اپ ها در کشور، تصریح کرد: فعالان و نوآوران زیست بوم استارت اپی در کشور نقش مهمی در تغییر و تحولات علمی و فناورانه کشور دارند و این حضور تاثیرگذار یکی از مهم ترین عوامل اقتدار و بلوغ اقتصادی در گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانایی محور کشور محسوب می شوند.

وی افزود: شکل گیری زیست بوم نوآوری و فناوری در کشور با حمایت از کسب و کارهای نوپا و استارت اپ ها سرعت بیشتری گرفت. این استارت اپ ها بودند که زمینه ورود نوآوری در جامعه را معنی دارتر کردند.

به گفته قادری‌فر، در حال حاضر بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ استارت اپ ایرانی در این زیست بوم مشغول فعالیت هستند که به عنوان بزرگترین اکوسیستم های آسیای جنوب غربی و منطقه منا به شمار می رویم. این رقم یعنی اینکه ایده های نوآورانه و فناوارنه در کشور به سرعت در حال رشد هستند.

وی تصریح کرد: توسعه ایده های نوآورانه نقشی تاثیرگذار در زندگی روزمره مردم دارد و می تواند در افزایش رفاه عمومی جامعه و سطح رضایت مندی مردم نمود بیشتری داشته باشد.

قادری فر به شکل گیری نسل دوم زیست بوم نوآوری در کشور اشاره کرد و افزود: با ظهور استارت اپ های حوزه فناوری در نسل دوم پس از شکل گیری استارت اپ های خدماتی شاهد نقش آفرینی برجسته تر فعالان زیست بوم نوآوری برای حل مشکلات فناورانه و گسستن حلقه های وارداتی در کشور هستیم .


10212927
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی ترکیبی مهم را برای سلامتی بدن پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک استارتاپ آمریکایی آزمایشگاه جیبی Tiiny AI را راه‌اندازی کرده است که توسط رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوچکترین ابررایانه هوش مصنوعی شخصی جهان شناخته شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان با بررسی نتایج ده‌ها مطالعه بالینی شامل صد‌ها هزار شرکت‌کننده، اثرات چربی اشباع بر سلامت قلب و عروق را تجزیه و تحلیل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت یاندکش اعلام کرده است که اپلیکیشن نقشه‌های آن  یک ویژگی کلیدی دریافت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: پیشرفت کشور بدون سرمایه‌گذاری در علم، فناوری و حکمرانی شایسته امکان‌پذیر نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای سیاست‌گذاری نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان گفت: نسل متولد پس از ۱۳۹۲ با ویژگی‌های تحصیل‌کرده، دیجیتال‌محور و خلاق باید نقش اصلی را در مدیریت، اقتصاد و توسعه کشور ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکده علوم دانشگاه تهران و دبیر جشنواره، از تلاش یک‌ساله دست‌اندرکاران، حمایت بنیاد فاخر جلیلی و مشارکت پرشور جوانان در این رویداد تقدیر کرد و تأکید کرد که جشنواره با هدف تبدیل ایده به محصول، حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت را پر کرده...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یکتاپرست با تاکید بر اینکه هر واحد خون اهدایی جان سه نفر را نجات می‌دهد، گفت: بروز پدیده آلودگی هوا در هفته‌های اخیر موجب کاهش محسوس اهدای خون در سطح کشور به ویژه تهران شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان با موفقیت اولین مرز‌های دقیق جو بیرونی خورشید را نقشه‌برداری کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائم خاص افسردگی ممکن است دهه‌ها قبل از بروز از دست دادن حافظه، از شاخص‌های اولیه زوال عقل باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است