بین‌الملل 00:35 - 06 تیر 1401
منابع رسانه‌ای از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه کنونی رژیم موقت صهیونیستی که قرار است چندی دیگر نخست وزیر شود، خبر دادند.

تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه «یائیر لاپید»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای صهیونیستی یکشنبه شب از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی که قرار است نخست وزیر  این رژیم شود، خبر دادند.

 به نوشته وبگاه «عروتص شوع» ده‌ها معلم  معترض در مقابل اقامتگاه یائیر لاپید دست به اعتراض زدند و خواستار تغییر شرایط استخدامی خود شدند. این در حالی است که گفته شد اتحادیه معلمان این رژیم  با وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی  برای بازگشایی مدارس در فردا دوشنبه به  توافق رسیده است.

طی روزهای گذشته معلمان شاغل در فلسطین اشغالی چندین بار دست به اعتصاب زدند. معلمان  و مدارس پیش دبستانی و ابتدایی و همچنین موسسات آموزش زبان عبری  فلسطین اشغالی چهارشنبه گذشته بار دیگر اعتصاب کردند و این باعث تعطیلی سراسری مدارس و اخلال در روند آموزشی شد.

«بن دیوید» دبیر کل اتحادیه معلمان رژیم موقت صهیونیستی در این زمینه گفت: «ما ۶ ماه است که مذاکراتی را با نمایندگان وزارت دارایی انجام داده‌ایم، اما هنوز حتی یک پیشنهاد مشخص دریافت نکرده‌ایم.»

 

بن دیوید افزود: «این  زمان اضطراری و یک خطر واقعی برای آینده اسرائیل است. تنها یک توافق در نحوه پرداخت دستمزد می‌تواند از فرار از خدمت که منجر به فروپاشی نظام آموزشی می‌شود، جلوگیری کند.»

وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی در مقابل مدعی شده که بر توافقی اصرار دارد که حقوق معلمان را بهبود بخشد.

در ادامه بحران در فلسطین اشغالی، چندی قبل روزنامه «معاریو» نوشت که آمار فقر میان شهرک نشینان صهیونیست افزایش یافته، مسئله‌ای که نشان‌دهنده شکست سیاست‌های رژیم اشغالگر اسرائیل  است.

 به نوشته این روزنامه عبری زبان ، بر اساس تعریفی که بیمه (رژیم) اسرائیل از خط فقر ارائه داده ، یک میلیون و ۹۲۰ هزار صهیونیست فقیر هستند (معادل ۲۰ درصد از کل صهیونیست‌ها) که شامل حدود ۸۶۰ هزار کودک و ۱۶۰ هزار بعد از سن بازنشستگی نیز می‌شود.

انتهای پیام/م


11606082
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اسناد تازه پرونده جفری اپستین و بازداشت پرنس اندرو، درخواست‌ها برای حذف کلی او از خط جانشینی سلطنت افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که گزینه‌ی عملیات نظامی محدود علیه ایران را به منظور فشار بیشتر بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که افغانستان هنوز داغدار زلزله‌های ویرانگر سال‌های اخیر است، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر بار دیگر منطقه زلزله‌خیز هندوکش را تکان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنج کشور اروپایی پروژه‌ای مشترک برای توسعه سامانه‌های پدافند هوایی کم‌هزینه را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از تصویب قطعی بیستمین بسته تحریمی علیه مسکو در روز دوشنبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با تاکید بر آمادگی کی‌یف برای مذاکرات واقعی، خط قرمز خود را حفظ حاکمیت ملی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کشورمان در گفت‌و‌گو با یک رسانه آمریکایی تاکید کرد که راه حل نظامی و استفاده از زبان تهدید علیه تهران نتیجه ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مایک والتز مدعی شد که ایران باید غنی‌سازی اورانیوم خود را به صفر برساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری‌های جدید از به‌کارگیری گسترده هوش مصنوعی توسط ارتش اسرائیل در غزه پرده برداشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست «هیئت صلح» به‌ریاست دونالد ترامپ برای تثبیت و بازسازی غزه در واشنگتن برگزار شد و حدود ۳۵ کشور از جمله ترکیه، عربستان و اندونزی به آن پیوستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است