بین‌الملل 00:35 - 06 تیر 1401
منابع رسانه‌ای از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه کنونی رژیم موقت صهیونیستی که قرار است چندی دیگر نخست وزیر شود، خبر دادند.

تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه «یائیر لاپید»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای صهیونیستی یکشنبه شب از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی که قرار است نخست وزیر  این رژیم شود، خبر دادند.

 به نوشته وبگاه «عروتص شوع» ده‌ها معلم  معترض در مقابل اقامتگاه یائیر لاپید دست به اعتراض زدند و خواستار تغییر شرایط استخدامی خود شدند. این در حالی است که گفته شد اتحادیه معلمان این رژیم  با وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی  برای بازگشایی مدارس در فردا دوشنبه به  توافق رسیده است.

طی روزهای گذشته معلمان شاغل در فلسطین اشغالی چندین بار دست به اعتصاب زدند. معلمان  و مدارس پیش دبستانی و ابتدایی و همچنین موسسات آموزش زبان عبری  فلسطین اشغالی چهارشنبه گذشته بار دیگر اعتصاب کردند و این باعث تعطیلی سراسری مدارس و اخلال در روند آموزشی شد.

«بن دیوید» دبیر کل اتحادیه معلمان رژیم موقت صهیونیستی در این زمینه گفت: «ما ۶ ماه است که مذاکراتی را با نمایندگان وزارت دارایی انجام داده‌ایم، اما هنوز حتی یک پیشنهاد مشخص دریافت نکرده‌ایم.»

 

بن دیوید افزود: «این  زمان اضطراری و یک خطر واقعی برای آینده اسرائیل است. تنها یک توافق در نحوه پرداخت دستمزد می‌تواند از فرار از خدمت که منجر به فروپاشی نظام آموزشی می‌شود، جلوگیری کند.»

وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی در مقابل مدعی شده که بر توافقی اصرار دارد که حقوق معلمان را بهبود بخشد.

در ادامه بحران در فلسطین اشغالی، چندی قبل روزنامه «معاریو» نوشت که آمار فقر میان شهرک نشینان صهیونیست افزایش یافته، مسئله‌ای که نشان‌دهنده شکست سیاست‌های رژیم اشغالگر اسرائیل  است.

 به نوشته این روزنامه عبری زبان ، بر اساس تعریفی که بیمه (رژیم) اسرائیل از خط فقر ارائه داده ، یک میلیون و ۹۲۰ هزار صهیونیست فقیر هستند (معادل ۲۰ درصد از کل صهیونیست‌ها) که شامل حدود ۸۶۰ هزار کودک و ۱۶۰ هزار بعد از سن بازنشستگی نیز می‌شود.

انتهای پیام/م


11606082
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیبت الحلبوسی با کسب ۲۰۸ رأی از ۳۰۹ نماینده حاضر در دوره ششم مجلس عراق، به ریاست این مجلس انتخاب شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین تأکید کرد کشورش به دریافت بودجه از روسیه برای بازسازی پس از جنگ علاقه دارد و ترجیح می‌دهد این پرداخت‌ها به عنوان «غرامت» در نظر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان پس از گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی، از تلاش‌های آمریکا برای دستیابی به صلح پایدار در اوکراین حمایت کرد، اما تأکید نمود هیچ راه‌حلی بدون مشارکت روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حازم قاسم در گفت‌و‌گو با العربیه نقش دونالد ترامپ را در تضمین آتش‌بس غزه کلیدی خواند، اما هشدار داد با وجود آتش‌بس، بیش از ۴۲۰ فلسطینی از جمله غیرنظامیان در عملیات‌های اسرائیل کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طوفان‌های زمستانی ۹۰ درصد چادر‌های غزه را نابود کرده، دفاع مدنی از مرگ دردناک ۲۵ نفر از جمله ۶ کودک بر اثر سرما و ریزش آوار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه اطلاعات خارجی استونی با بعید دانستن احتمال حمله نظامی مسکو، تاکید کرد که روسیه از درگیری علنی با ائتلاف ناتو پرهیز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اعلام آمادگی برای تماس تلفنی قریب‌الوقوع میان پوتین و ترامپ، تأیید کرد که مسکو با ارزیابی‌های رئیس‌جمهور آمریکا موافق است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش جدید پنتاگون هشدار داد که جنگنده‌های نسل جدید چین به دلیل قیمت پایین و نبود محدودیت‌های سیاسی، در حال ربودن گوی سبقت از رقبای غربی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارائه بیش از ۸۰ هزار درمان روانی به شهرک نشینان شمال اراضی اشغالی پردا از بحران روانی در این رژیم برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارزانی با ارائه سه پیشنهاد جدید برای انتخاب رئیس‌جمهور عراق خواستار پایان دادن به مالکیت سنتی اتحادیه میهنی کردستان بر این کرسی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است