بین‌الملل 00:35 - 06 تیر 1401
منابع رسانه‌ای از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه کنونی رژیم موقت صهیونیستی که قرار است چندی دیگر نخست وزیر شود، خبر دادند.

تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه «یائیر لاپید»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای صهیونیستی یکشنبه شب از تجمع معلمان معترض مقابل اقامتگاه وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی که قرار است نخست وزیر  این رژیم شود، خبر دادند.

 به نوشته وبگاه «عروتص شوع» ده‌ها معلم  معترض در مقابل اقامتگاه یائیر لاپید دست به اعتراض زدند و خواستار تغییر شرایط استخدامی خود شدند. این در حالی است که گفته شد اتحادیه معلمان این رژیم  با وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی  برای بازگشایی مدارس در فردا دوشنبه به  توافق رسیده است.

طی روزهای گذشته معلمان شاغل در فلسطین اشغالی چندین بار دست به اعتصاب زدند. معلمان  و مدارس پیش دبستانی و ابتدایی و همچنین موسسات آموزش زبان عبری  فلسطین اشغالی چهارشنبه گذشته بار دیگر اعتصاب کردند و این باعث تعطیلی سراسری مدارس و اخلال در روند آموزشی شد.

«بن دیوید» دبیر کل اتحادیه معلمان رژیم موقت صهیونیستی در این زمینه گفت: «ما ۶ ماه است که مذاکراتی را با نمایندگان وزارت دارایی انجام داده‌ایم، اما هنوز حتی یک پیشنهاد مشخص دریافت نکرده‌ایم.»

 

بن دیوید افزود: «این  زمان اضطراری و یک خطر واقعی برای آینده اسرائیل است. تنها یک توافق در نحوه پرداخت دستمزد می‌تواند از فرار از خدمت که منجر به فروپاشی نظام آموزشی می‌شود، جلوگیری کند.»

وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی در مقابل مدعی شده که بر توافقی اصرار دارد که حقوق معلمان را بهبود بخشد.

در ادامه بحران در فلسطین اشغالی، چندی قبل روزنامه «معاریو» نوشت که آمار فقر میان شهرک نشینان صهیونیست افزایش یافته، مسئله‌ای که نشان‌دهنده شکست سیاست‌های رژیم اشغالگر اسرائیل  است.

 به نوشته این روزنامه عبری زبان ، بر اساس تعریفی که بیمه (رژیم) اسرائیل از خط فقر ارائه داده ، یک میلیون و ۹۲۰ هزار صهیونیست فقیر هستند (معادل ۲۰ درصد از کل صهیونیست‌ها) که شامل حدود ۸۶۰ هزار کودک و ۱۶۰ هزار بعد از سن بازنشستگی نیز می‌شود.

انتهای پیام/م


11606082
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تلگراف در گزارشی فاش کرد که جفری اپستین، مجرم جنسی محکوم‌شده، شبکه‌ای از انبارهای مخفی در آمریکا داشته که حاوی رایانه‌ها و مدارک بازرسی‌نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد صلح پایدار در اوکراین تنها با بازگشت این کشور به وضعیت بی‌طرف و رفع نگرانی‌های امنیتی مسکو محقق خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ آمریکا در اقدامی تازه، با شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک برای استفاده از چت‌بات «گروک» در سامانه‌های نظامی محرمانه قرارداد امضا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسلوواکی در پاسخ به قطع جریان نفت روسیه از خاک اوکراین به این کشور، صادرات برق اضطراری به اوکراین را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بوداپست همچنین با بسته بیستم تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه روسیه در میان اختلاف نفتی با کی‌یف مخالفت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان آمریکایی در باتلاق مأموریت‌های بی‌پایان خاورمیانه، با فروپاشی روحی و خرابی زیرساخت‌های حیاتی ناو دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس انگلیس پیتر مندلسون، دیپلمات سابق و چهره کلیدی حزب کارگر را به اتهام ارتباط با «جفری اپستین» بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناتوانی واشنگتن در حذف توانمندی‌های راهبردی ایران؛ قدرت بازدارندگی تهران، گزینه‌های نظامی پنتاگون را به «تضعیف موقت» محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهارچوب هماهنگی با تاکید بر ضرورت ثبات سیاسی، از احزاب کُرد خواست پرونده ریاست‌جمهوری را برای تکمیل ساختار دولت نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با واگذاری مسئولیت به متحدان، به‌دنبال مهار نفوذ استراتژیک تهران در معادلات پیچیده پس از جنگ است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است