سیاسی 14:50 - 14 خرداد 1399
با اشاره به بیانات اخیر رهبری
نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: سالهاست استکبار جهانی به ویژه آمریکای جهان خوار شعار حمایت از حقوق بشر می دهد ولی در جاهای دیگر حقوق بشر زیر پاگذاشته می شود، ولی این روزها شاهدیم که جنایت را ازحد گذراندند و بحث حقوق بشر در آمریکا پایمال شده است.

موسوی لارگانی: حقوق بشر در آمریکا پایمال شده است

حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره فرمایشات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، با تسلیت سی و یکمین سالگرد رحلت امام راحل گفت: امام بزرگوار ما را از دست استکبار جهانی و رژیم سفاک ستمشاهی نجات داد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس ادامه داد: قسمتی دیگر از بیانات رهبری در رابطه با تحول خواهی بود و  قسمتی از صحبت های ایشان نیز در ارتباط با آمریکای جنایتکار بود و اینکه آمریکا همواره حرف می زند ولی در عمل جور دیگری عمل می کند، مخصوصا در بحث حقوق بشر و حمایت از حقوق بشر.

وی ادامه داد: سالهاست استکبارجهانی به ویژه آمریکای جهان خوار شعار حمایت از حقوق بشر می دهد و اینکه در جاهای دیگر حقوق بشر زیر پاگذاشته می شود  ولی این روزها شاهدیم که جنایت را ازحد گذراندند و بحث حقوق بشر در آمریکا پایمال شده است.

موسوی لارگانی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند آیا این سیاه پوستی که توسط پلیس سفاک و جنایتکار جان داد بشر نیست؟  البته مردم آمریکا همواره در مقابل ظلم و ستمهای حکومت آمریکا فریادشان بلند بوده و برای آمریکا ننگ بزرگی است که این روزها در خود آمریکا هزاران یا صدها هزار پرچم آمریکا به آتش کشیده شده است.

نماینده فلاورجان افزود: در آمریکا به واسطه جنایتی که پلیس مرتکب شد - که اولین هم نیست و ما در گذشته هم شاهد ظلم و جنایت در مورد سیاه پوستان در آمریکا بودیم و شاید آخرین هم نباشد- حتی حاضر به عذرخواهی هم نشدند. درمورد جنایاتی که پلیس آمریکا درحق مردم شریف آمریکا به ویژه سیاه پوست ها انجام می دهد حتی محاکمه هم نمی شود و این امر بیانگر این است که این حرکت های ضد حقوق بشری توسط حکومت سفاک و جنایتکار آمریکا صورت می گیرد والا اگر پلیسی در کشور دیگری  تخطی می کرد، با آن برخورد و محاکمه می شد و حتی استعفا می دهند اما ما در آمریکا شاهد جنایت های زیادی هستیم و هیچگاه دیده نشده که حتی با یک نفر از آنها برخوردی شود و انهارا محاکمه کنند و به مجازات برسانند.

موسوی لارگانی در پایان یادآور شد: باید به جان و مال مردم آمریکا و نیز سفید پوست یا سیاه پوست  و رنگ های دیگر احترام بگذاریم و در امان باشند و این حرکت ها، حرکتهای وحشیانه ای است که شاید در قانون جنگل هم، چنین حرکت هایی وجود ندارد.

انتهای پیام


10559472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با تایید اصل ارائه استعفای مهدی سنایی مشاور سیاسی رئیس‌جمهوری گفت: از اینکه استعفا مورد پذیرش قرار گرفته یا نه خبر ندارم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در ارتباط وبیناری با سفیر ایران در کاراکاس در جریان آخرین تحولات روابط دوجانبه ایران-ونزوئلا قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف برای استفاده از فناوری‌های نوین، گفت: برنامه ستاد ویژه توسعه فناوری برای تاب‌آوری برق باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت، با بیان اینکه هم اعتراضات و هم تنگنا‌ها و هم بحران‌ها را می‌بینیم و به رسمیت می‌شناسیم، گفت: مردم ما دنبال موضوعات معیشتی و صنفی هستند و به دنبال سیاسی کردن موضوع نیستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام عاملی می‌گوید: رهبر انقلاب درباره علوم انسانی فرمودند که با مبتکران جهان در ارتباط باشید لذا باید ایده علوم انسانی اسلامی را به ایده جهانی تبدیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با تأکید بر اینکه رد کلیات بودجه ۱۴۰۵ با رأی قاطع نمایندگان در کمیسیون تلفیق، نتیجه بررسی‌های کارشناسی بود، گفت: نامه رئیس‌جمهور نشان‌دهنده پذیرش اشکالات و آمادگی دولت برای اصلاح هم‌زمان لایحه بودجه با رعایت ملاحظات تورمی و سقف بو...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی بمناسبت شانزدهمین سالگرد حماسه نه دی بیانیه‌ای منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت رئیسه مجلس در نشست امروز نامه پزشکیان را قرائت کرد که بر اساس آن رئیس جمهور موافقت خود را با اصلاحات ۵گانه معیشتی و اقتصادی بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق اعلام کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند علامه مصباح گفت: علامه مصباح از اسلام و ارزش‌های ولایت فقیه شناخت عمیقی داشت و رابطه ایشان با رهبری بر کسی پوشیده نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اعتراض مردم درخصوص مشکلات معیشتی باید با مسئولیت‌پذیری کامل پاسخ داده شود و گفت و گو با نمایندگان اصناف و اتخاذ اقدامات لازم با محوریت افزایش قدرت خرید مردم در دستور کار مسئولان اجرایی قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است