اقتصادی 13:38 - 27 مرداد 1398
وزیر دارایی آلمان گفت کسی نباید انتظار نرخ های بهره‌ بالا را در سال‌های آینده داشته باشد.

مخالفت آلمانی‌ها با افزایش نرخ بهره در اروپا

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اولاف شولتس که در اندیشه بر عهده گرفتن هدایت حزب حاکم بر آلمان است در اظهاراتی که احتمال آغاز چرخه افزایش نرخ بهره در سطح منطقه یورو را کاهش داد گفت که تا چندین سال آینده کسی نباید انتظار رسیدن نرخ بهره به سطوح بسیار بالا را داشته باشد و به منظور تقویت رشد بخش خصوصی لازم است هزینه استقراض آن‌ها پایین بماند.

نرخ بهره در سطح منطقه یکی از پایین‌ترین نرخ های بهره کشورهای توسعه یافته است و بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است تا زمان رسیدن متوسط تورم این منطقه یه سطح دو درصد و افزایش رشد اقتصادی کشورهای عضو، اجرای سیاست انبساطی ادامه خواهد داشت. در شرایطی که نرخ رشد اقتصادی برخی از بزرگ ترین اقتصادهای اروپایی از جمله آلمان و فرانسه که اولین و دومین اقتصادهای بزرگ‌ منطقه یورو محسوب می‌شوند شدیدا کاهش پیدا کرده است، به نظر نمی رسد نرخ بهره در منطقه یورو افزایش زیادی پیدا کند.

شولتس هم چنین در پاسخ به پرسشی در خصوص چشم انداز سیاست‌های بانک مرکزی اروپا گفت: فکر می کنم فعلا زمان مناسبی برای نرخ های بهره بالا نیست و سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی اروپا به گونه ای است که فعلا این اتفاق نخواهد افتاد.

شولتس با بیان این‌که اولویت بانک مرکزی اروپا در حال حاضر تقویت بخش خصوصی است گفت امید دارد که اختلاف نرخ بهره بین اروپا و آمریکا، سرمایه گذاران آمریکایی را برای انتقال سرمایه هایشان به اروپا ترغیب کند.

اظهارات شولتس در شرایطی بیان می‌شود که تحلیل‌گران امید زیادی دارند که بانک مرکزی اروپا با اتخاذ رویکرد مشابه بانک مرکزی آمریکا، نرخ بهره را در نشست ماه سپتامبر خود کاهش دهد. رشد اقتصادی کشورهای اروپایی در ماه های اخیر ناامیدکننده بوده است تا جایی که اقتصادهای آلمان و انگلیس رشد منفی و ایتالیا رشد صفر را تجربه کردند.

انتهای پیام


10211531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام رئیس اتاق اصناف تهران با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به بخش‌های غیر مولد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با خدمات وام خرید کالا در دیجی‌شهر آشنا شوید. دریافت وام سریع، شرایط ساده و خرید آسان از فروشگاه‌های طرف قرارداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:تمرکز بر اخذ مالیات باید به جای فشار به مردم و تولیدکننده به سمت اصلاح سازوکار‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از دلالان و سوداگران برود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۶ اسفند در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یکشنبه ۱۰ اسفند حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مطابق روال گذشته برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول گفت: هیچ‌گونه کمبود نقدینگی در شبکه بانکی کشور وجود ندارد و در حد نیاز متعارف مردم، اسکناس در شعب و دستگاه‌های خودپرداز تأمین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: با توجه به عدم توافق در خصوص قیمت خرید تضمینی گندم در جلسه روز گذشته شورا، اصلاح قیمت به دوشنبه هفته آینده موکول شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب بهترین کارخانه مواد غذایی برای خانواده، فقط به نام برند یا تنوع محصولات خلاصه نمی‌شود؛ آنچه اهمیت دارد، اطمینانی است که از کیفیت، سلامت و تداوم این انتخاب در مصرف روزمره به‌دست می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به سیاست حذف ارز ترجیحی و کاهش قدرت خرید خانوار و افزایش حجم‌جوجه ریزی و کشتار دام‌ها قیمت‌ها روند نزولی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فراوانی کالا و رکود حاکم بر بازار، قیمت اقلام اساسی ۵ تا ۷ درصد کاهش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است