اقتصادی 13:38 - 27 مرداد 1398
وزیر دارایی آلمان گفت کسی نباید انتظار نرخ های بهره‌ بالا را در سال‌های آینده داشته باشد.

مخالفت آلمانی‌ها با افزایش نرخ بهره در اروپا

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اولاف شولتس که در اندیشه بر عهده گرفتن هدایت حزب حاکم بر آلمان است در اظهاراتی که احتمال آغاز چرخه افزایش نرخ بهره در سطح منطقه یورو را کاهش داد گفت که تا چندین سال آینده کسی نباید انتظار رسیدن نرخ بهره به سطوح بسیار بالا را داشته باشد و به منظور تقویت رشد بخش خصوصی لازم است هزینه استقراض آن‌ها پایین بماند.

نرخ بهره در سطح منطقه یکی از پایین‌ترین نرخ های بهره کشورهای توسعه یافته است و بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است تا زمان رسیدن متوسط تورم این منطقه یه سطح دو درصد و افزایش رشد اقتصادی کشورهای عضو، اجرای سیاست انبساطی ادامه خواهد داشت. در شرایطی که نرخ رشد اقتصادی برخی از بزرگ ترین اقتصادهای اروپایی از جمله آلمان و فرانسه که اولین و دومین اقتصادهای بزرگ‌ منطقه یورو محسوب می‌شوند شدیدا کاهش پیدا کرده است، به نظر نمی رسد نرخ بهره در منطقه یورو افزایش زیادی پیدا کند.

شولتس هم چنین در پاسخ به پرسشی در خصوص چشم انداز سیاست‌های بانک مرکزی اروپا گفت: فکر می کنم فعلا زمان مناسبی برای نرخ های بهره بالا نیست و سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی اروپا به گونه ای است که فعلا این اتفاق نخواهد افتاد.

شولتس با بیان این‌که اولویت بانک مرکزی اروپا در حال حاضر تقویت بخش خصوصی است گفت امید دارد که اختلاف نرخ بهره بین اروپا و آمریکا، سرمایه گذاران آمریکایی را برای انتقال سرمایه هایشان به اروپا ترغیب کند.

اظهارات شولتس در شرایطی بیان می‌شود که تحلیل‌گران امید زیادی دارند که بانک مرکزی اروپا با اتخاذ رویکرد مشابه بانک مرکزی آمریکا، نرخ بهره را در نشست ماه سپتامبر خود کاهش دهد. رشد اقتصادی کشورهای اروپایی در ماه های اخیر ناامیدکننده بوده است تا جایی که اقتصادهای آلمان و انگلیس رشد منفی و ایتالیا رشد صفر را تجربه کردند.

انتهای پیام


10211531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان برنامه بودجه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه بهسازی ترانزیت ترمینال ۴ فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با هدف ارتقای کیفیت خدمات آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: موج بارشی جدید از بعد از ظهر پنجشنبه و طی روز جمعه در شمال غرب، غرب کشور فعال خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است