بین‌الملل 22:06 - 11 آذر 1399
دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا امروز، سه‌شنبه از پاداش تا پنج میلیون دلاری این کشور در ازای دستیابی به اطلاعاتی از هرگونه اقدامات دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه کره شمالی خبر داد.

پیشنهاد جایزه ۵ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات مربوط به دور زدن تحریم‌ها از سوی کره‌شمالی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الکس وونگ، دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در مرکز تحقیقات بین‌المللی و استراتژیک گفت، امروز وزارت خارجه سایت الکترونیکی جدید DPRKrewards.com را راه اندازی کرد تا به افراد در سراسر جهان دسترسی پیدا کند و برنامه پاداش برای عدالت در خصوص اطلاعات مربوط به فرار کره شمالی از تحریم‌ها را عملی کند.

وونگ افزود، طبق این برنامه هر فردی که اطلاعاتی درباره "عمکرد تحت تحریم‌ها" ارائه کند مستحق دریافت جایزه‌ای تا پنج میلیون دلار خواهد بود. دولت آمریکا آماده است تحریم‌هایی جدیدی علیه چین به دلیل تجارت مستمر با کره شمالی اعمال کند.

او ادامه داد، آمریکا به تحریم‌های هر فرد یا شرکتی که اقدام به دور زدن تحریم‌ها کرده حتی افراد و شرکت‌های داخل محدوده قضایی چین ادامه می‌دهد و کشتی‌های عظیم حامل زغال سنگ یا دیگر کالاهای مشمول تحریم‌های کره‌شمالی به مقصد چین دست‌کم در ۵۵۵ مورد بوده است.

این مقام آمریکا تاکید کرد، آمریکا معتقد است شرکت‌های چینی به تعامل با شرکت‌های مشمول تحریم‌های سازمان ملل ادامه می‌دهند و چین میزبان ۲۰ هزار کارگر کره شمالی در نقض تحریم‌های سازمان ملل است.

به گفته او،‌ رهبر کره شمالی در مذاکرات جدی و واقعی مشارکت نداشته و هیچ گام ملموسی در راستای خلع سلاح هسته‌ای برنداشته است.

انتهای پیام


10836855
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که درپی مذاکرات فعلی با کوبا احتمال دستیابی به توافق با این کشور بسیار زیاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به دنبال شعله‌ور کردن یک درگیری جهانی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد تازه افشا شده مرتبط با پرونده اپستین شامل ایمیل‌ها و ارجاعاتی است که از امانوئل مکرون قبل و بعد از انتخابات سال ۲۰۱۷ نام می‌برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تهدیدهای نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ضمن ارائه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی گسترده، خود را به‌عنوان «صدای عقلانیت» در خاورمیانه معرفی کرده و هشدار می‌دهد که هرگونه ماجراجویی نظامی واشنگتن می‌تواند ثبات منطقه و امنیت ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های وابسته به دولت عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رویکردی تند و ضداسرائیلی در پیش گرفته‌اند؛ تغییری معنادار که نشانه‌ای از کاهش چشمگیر چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض-تل‌آویو به همراه داشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرن دیپلماسی در گزارشی می‌نویسد چین قصد دارد یک «توازن قدرت» جدید ایجاد کند که مانع از دستیابی اسرائیل به اهداف خود در ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس به آمریکا هشدار دادند که حمله به ایران هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور پررنگ مدیران صنایع نظامی اسرائیل در یک نمایشگاه بین‌المللی این پرسش را تقویت کرده که آیا تل‌آویو در حال فاصله گرفتن از سناریوی تقابل با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری می‌گویند کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا، قیمت نفت را ۴ درصد کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است