بین‌الملل 22:06 - 11 آذر 1399
دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا امروز، سه‌شنبه از پاداش تا پنج میلیون دلاری این کشور در ازای دستیابی به اطلاعاتی از هرگونه اقدامات دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه کره شمالی خبر داد.

پیشنهاد جایزه ۵ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات مربوط به دور زدن تحریم‌ها از سوی کره‌شمالی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الکس وونگ، دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در مرکز تحقیقات بین‌المللی و استراتژیک گفت، امروز وزارت خارجه سایت الکترونیکی جدید DPRKrewards.com را راه اندازی کرد تا به افراد در سراسر جهان دسترسی پیدا کند و برنامه پاداش برای عدالت در خصوص اطلاعات مربوط به فرار کره شمالی از تحریم‌ها را عملی کند.

وونگ افزود، طبق این برنامه هر فردی که اطلاعاتی درباره "عمکرد تحت تحریم‌ها" ارائه کند مستحق دریافت جایزه‌ای تا پنج میلیون دلار خواهد بود. دولت آمریکا آماده است تحریم‌هایی جدیدی علیه چین به دلیل تجارت مستمر با کره شمالی اعمال کند.

او ادامه داد، آمریکا به تحریم‌های هر فرد یا شرکتی که اقدام به دور زدن تحریم‌ها کرده حتی افراد و شرکت‌های داخل محدوده قضایی چین ادامه می‌دهد و کشتی‌های عظیم حامل زغال سنگ یا دیگر کالاهای مشمول تحریم‌های کره‌شمالی به مقصد چین دست‌کم در ۵۵۵ مورد بوده است.

این مقام آمریکا تاکید کرد، آمریکا معتقد است شرکت‌های چینی به تعامل با شرکت‌های مشمول تحریم‌های سازمان ملل ادامه می‌دهند و چین میزبان ۲۰ هزار کارگر کره شمالی در نقض تحریم‌های سازمان ملل است.

به گفته او،‌ رهبر کره شمالی در مذاکرات جدی و واقعی مشارکت نداشته و هیچ گام ملموسی در راستای خلع سلاح هسته‌ای برنداشته است.

انتهای پیام


10836855
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که از یک ناو هواپیمابر آمریکایی خواسته شده برای اعزام به منطقه آماده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفت که اروپا باید استقلال استراتژیک خود را تطبیق داده و تسریع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد که در دیدار نتانیاهو و ترامپ درباره سناریوهای احتمالی در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات با ایران گفت‌وگو شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار سه ساعته با نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که بر ادامه مذاکرات با ایران تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که بروکسل در حال بررسی چندین پایگاه است که می‌توانند برای آموزش نیرو‌های اوکراینی در این کشور مورد استفاده قرار گیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید پست معاون رئیس جمهور آمریکا درباره «نسل‌کشی ارامنه» را حذف کرد و آن را به «اشتباه کارکنان» نسبت داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند نیرو‌های تحت رهبری آمریکا پایگاه التنف سوریه را به مقصد اردن ترک کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آلمان می‌گوید تصمیم اخیر اسرائیل ناقض قوانین بین‌المللی است و گامی دیگر به سوی «الحاق بالفعل» سرزمین فلسطین محسوب می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تاکید کرد که گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا صرفا بر موضوع هسته‌ای متمرکز است و در آن مسئله عدم غنی‌سازی کاملا رد خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس گزارش داد که دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی پشت در‌های بسته آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است