اقتصادی 09:18 - 22 مرداد 1401

جزئیات رانش زمین پیشنهادی برای ساخت مسکن ملی شهر خمارلو

به گزارش خبرنگار مهر، امیر بخشی زاده شامگاه جمعه در جلسه شورای مسکن شهرستان خداآفرین، گفت: ما در اسرع وقت با دریافت پیوست کارشناسی آزمایش مکانیکی خاک، تکلیف زمین پیشنهادی مسکن ملی شهر خمارلو را مشخص می‌کنیم، چنان‌چه با ساخت دیوار حایل سنگی و با هزینه ناچیز موضوع رانش پایدار سازی شود همین محل فعلی واگذار می‌شود در غیر این صورت زمین دیگری جایگزین خواهد شد.

بخشی‌زاده هم‌چنین از توافق با شهرداری خمارلو در مورد زمین‌های حد فاصل جهاد کشاورزی تا مسجد علی‌بن‌ابیطالب خبر داد و افزود: از آنجایی که طبق اسناد رسمی تمام بناهای تجاری و مسکونی موجود در این محدوده در مالکیت راه و شهرسازی است، از این‌رو مقرر شد ۱۰ درصد سهم شهرداری از زمین‌های راه و شهرسازی در مقابل عرصه این بناها تهاتر شده و مالکیت شهرداری تثبیت شود.

وی ادامه داد: زمین‌های ملی شهر خمارلو که کاربری آنها فضای سبز است، واگذاری آن به شهرداری، فقط با حفظ همان کاربری بلامانع است.

مدیرکل راه و شهر سازی آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: به صاحبان ۱۱ قطعه از شهرک فرهنگیان خمارلو که معارض شخصی داشته و سند راه و شهرسازی را در این قطعه‌ها ابطال کرده‌اند، زمین معوض واگذار می‌شود.


11652385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است