اجتماعی 15:15 - 24 مهر 1400

ارسال دومین محموله کمک های جمعیت هلال احمر به افغانستان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن اسفندیار مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر در خصوص محموله غذایی ارسال شده به افغانستان گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰ دومین محموله کمک‌های بشردوستانه خود را تحویل جمعیت هلال احمر افغانستان داده تا در میان مردم قندوز توزیع شود.

وی افزود: محموله‌های ارسالی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در اختیار مردم افغانستان قرار می‌گیرد. ساز و کار ارسال کمک‌های بشردوستانه براساس استانداردهای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر است. محموله پس از رسیدن به فرودگاه کابل، اقلام امدادی و غذایی به سمت انبارهای جمعیت هلال احمر افغانستان هدایت می‌شود. سپس آن‌ها لیست افراد و مناطق توزیع را در اختیار ما می‌گذارند و با موافقت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، توزیع کمک‌ها آغاز می‌شود.

مدیر کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر ایران توضیح داد: محموله قبلی ۵۰ تن مواد غذایی بود که به کابل ارسال شد و این محموله نیز ۱۰ تن اقلام خوراکی و امدادی را شامل برنج، قند و شکر، حبوبات، کنسرو و تعدادی پتو در بردارد که در اختیار مردم قندوز قرار خواهد گرفت.

اسفندیار در پایان گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و پس از انفجار اخیر و کشته‌شدن شماری از مردم قندوز، وضعیت روحی مردم منطقه همچون وضعیت بد اقتصادی، نامطلوب است و هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی جمعیت هلال احمر افغانستان، تصمیم گرفت تا منطقه توزیع اقلام خوراکی و امدادی، ولایت قندوز باشد.


11273984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: اربعین امسال رسالتی تمدن‌ساز برای ملت ایران است و فرصتی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر سردار سلامی گفت: تشییع باشکوه شهدا نماد اتحاد، انسجام و قدرت ملت ایران در برابر سختی‌ها بود و نشان داد هیچ دشمنی قادر به تضعیف ایران نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر اینکه کانون عمده گرد و غبار تهران و کرج را تالاب صالحیه است، بر لزوم اولویت قرار گرفتن این موضوع در اولویت دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است