اجتماعی 15:15 - 24 مهر 1400

ارسال دومین محموله کمک های جمعیت هلال احمر به افغانستان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن اسفندیار مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر در خصوص محموله غذایی ارسال شده به افغانستان گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰ دومین محموله کمک‌های بشردوستانه خود را تحویل جمعیت هلال احمر افغانستان داده تا در میان مردم قندوز توزیع شود.

وی افزود: محموله‌های ارسالی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در اختیار مردم افغانستان قرار می‌گیرد. ساز و کار ارسال کمک‌های بشردوستانه براساس استانداردهای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر است. محموله پس از رسیدن به فرودگاه کابل، اقلام امدادی و غذایی به سمت انبارهای جمعیت هلال احمر افغانستان هدایت می‌شود. سپس آن‌ها لیست افراد و مناطق توزیع را در اختیار ما می‌گذارند و با موافقت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، توزیع کمک‌ها آغاز می‌شود.

مدیر کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر ایران توضیح داد: محموله قبلی ۵۰ تن مواد غذایی بود که به کابل ارسال شد و این محموله نیز ۱۰ تن اقلام خوراکی و امدادی را شامل برنج، قند و شکر، حبوبات، کنسرو و تعدادی پتو در بردارد که در اختیار مردم قندوز قرار خواهد گرفت.

اسفندیار در پایان گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و پس از انفجار اخیر و کشته‌شدن شماری از مردم قندوز، وضعیت روحی مردم منطقه همچون وضعیت بد اقتصادی، نامطلوب است و هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی جمعیت هلال احمر افغانستان، تصمیم گرفت تا منطقه توزیع اقلام خوراکی و امدادی، ولایت قندوز باشد.


11273984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت در اسفند سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره تعداد وکلای بازداشتی در حوادث دی ماه، گفت: برخی وکلا در این ایام بازداشت شدند اما در مقایسه با سایر مشاغل تعداد کمی بودند و اکنون یک یا دو نفر از وکلا در بازداشت هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عوامل متعددی سبب بروز تصادفات منجر به فوت می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی ۵۷۲ نیروی عملیاتی این جمعیت در ۱۷۳ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای یکی از ظرفیت‌های کلیدی قانون نوسازی، نخستین جلسه هیئت موضوع ماده ۹ با محوریت تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ تهران گفت: از زنان کسبه آسیب‌دیده در بازار جنت با استقرار ۳۷ غرفه جدید حمایت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از آزادسازی و بازگشایی بیش از ۲۸ هزار مترمربع از معابر شهری در قالب صدور پروانه‌های تخریب و نوسازی برای املاک واقع در مسیر معابر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است