اجتماعی 21:41 - 07 خرداد 1401
معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: دولت در حمایت از تولیدات مرغ و تخم مرغ با اعطاء تسهیلات سرمایه در گردش، خرید تضمینی، تامین نهاده‌ها و صدور مجوز صادرات در تولید مازاد نیاز داخل تهمیدات لازم را اندیشیده و حامی خواهد بود.

معاون دادستان: تولید کنندگان مرغ و تخم مرغ نگران نباشند/ دولت حامی تولیدکنندگان است

به گزارش خبرگزاری فارس،  عمرانی، معاون قضائی دادستان کل کشور و رئیس دبیرخانه اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه خطاب به تولید کنندگان مرغ و تخم مرغ کشور گفت: در طی مذاکراتی که با وزیر جهاد داشتم و از برنامه‌های وزارت جهاد و تنظیم بازار کسب اطلاع کردم و تاکید می‌کنم در این برهه مهم تاریخ کشور که ارز ترجیحی و رانت بی‌شمار حذف شده این اطمینان حاصل است که دولت در حمایت از تولیدات مرغ و تخم مرغ با اعطاء تسهیلات سرمایه در گردش، خرید تضمینی، تامین نهاده‌ها و صدور مجوز صادرات در تولید مازاد نیاز داخل تهمیدات لازم را اندیشیده و حامی خواهد بود.

عمرانی از بخش خصوصی متعهد و افسران اقتصادی که تا کنون تلاش فراوانی در تامین مواد غذایی مردم داشته و دارند و در همه عرصه‌ها پیشرو بوده‌اند ضمن قدردانی، خواست تا با تلاش مضاعف صبوری کنند تا از این مرحله اقتصادی نیز سربلند عبور نموده و نتیجه همه تلاش‌ها به رفع مشکلات معیشتی مردم نجیب کشور ختم شود.

عمرانی همچنین به آن دسته انگشت شمار که از جنس تولید کننده واقعی نیستند و با نابودی جوجه یک روزه و نمایش آن در فضای مجازی و در عالم واقع تشویش اذهان نموده و در نظام تولید و مواد غذایی مردم اخلال می‌نمایند هشدار داد که با این پدیده مجرمانه قاطعانه برخورد قانونی کرده و اجازه دشمنی با مردم را به هیچکس نخواهیم داد.

انتهای پیام 


11576415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اعلام مصوبه اضطراری مبنی بر اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل به دلیل آلودگی هوا، به همین دلیل تردد خودرو‌های دارای مجوز طرح ترافیک پایتخت در روز‌های زوج و فرد ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: آن‌چه امروز در پردیس در حال رخ دادن است، نه فقط یک شعار، بلکه یک تصمیم جدی برای ساختن و تغییر دادن شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: با بهره گیری از هوش مصنوعی می‌توانیم از بخش قابل توجهی از اطاله دادرسی‌ها جلوگیری کنیم و از این فناوری به نفع مردم استفاده ببریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از هفت کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط کارکنان پلیس فرودگاه زاهدان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: با توجه به استقبال شهروندان از فاز نخست این طرح ادامه مسیر سرزندگی یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم آئین افتتاح و بهره برداری از دو رام قطار مترو ملی شنبه صبح برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: سال گذشته ۳۵۰ هزار خودرو اسقاط شد و در برنامه‌ای مقرر شده ۲۰ هزار موتور نیز برقی‌سازی شوند که برای این امر بسته تشویقی در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است