اقتصادی 10:56 - 09 خرداد 1399

واردات تلفن همراه صرفا از محل ارز حاصل از صادرات امکان پذیر است

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیه ای در خصوص ثبت سفارش تلفن همراه به کاربران سامانه جامع تجارت اعلام کرد که واردات تلفن همراه صرفاً از محل ارز حاصل از صادرات امکان پذیر است.

در این اطلاعیه خطاب به واردکنندگان آمده است:

به اطلاع کاربران محترم می‌رساند پیرو سیاست‌های جدید بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، از این پس به منظور واردات کالای تلفن همراه، تنها ارز حاصل از صادرات تخصیص داده خواهد شد.

محل تأمین ارز برای ثبت‌سفارش‌هایی که شامل کالای تلفن همراه باشند (شماره تعرفه‌های ۸۵۱۷۱۲۱۰ و ۸۵۱۷۱۲۲۰) بایستی تنها از محل صادرات انتخاب شده باشد. در غیر این صورت پرونده در هنگام استعلام ضوابط، ردپیش‌فاکتور خواهد شد.

ثبت‌سفارش‌هایی که دارای ردیف تخصیص ارز فعال (از محل‌های غیر از صادرات) باشند، با شرایط زیر امکان ویرایش یا تمدید خواهند داشت:

۱. ردیف کالای تلفن همراه جدیدی به پرونده اضافه نشود.

۲. تعداد کالاهای تلفن همراه فعلی ثبت‌سفارش، افزایش داده نشود.

برای ویرایش یا تمدید ثبت‌سفارش‌های از محل صادرات، محدودیتی وجود ندارد.


10551083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: تامین خدمات زیر ساختی پروژه‌های مسکونی وپشتیبانی از خدمات زیربنایی و روبنایی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت راه وشهرسازی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی در خصوص راننده‌محوری بیمه شخص ثالث نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش تولید، قیمت زعفران افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس از تلاش کمیسیون برنامه و بودجه برای افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان فراتر از لایحه ۲۰ درصدی دولت خبر داد و درمورد آن توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایط اقتصادی فعلی، نرخ ارز بی‌محابا به سمت بالا حرکت می‌کند و حالا در پی اخبار تغییر سکانداری بانک مرکزی و انتصاب عبدالناصر همتی به‌عنوان رئیس کل، این سؤال مطرح می‌شود که آیا او می‌تواند ترمز رشد دلار را بکشد؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش مصرف گاز در روزهای سرد اخیر، از مردم خواست با مدیریت مصرف، صنعت گاز کشور را در عبور از این شرایط همراهی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در واکنش به شایعه استعفای خود گفت: جایی نمیرم و خدمتگزاری به مردم باعث افتخار من است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است