سیاسی 08:34 - 21 مرداد 1401

میرحسین موسوی در بین مردم جایگاهی ندارد/ او باید محاکمه شود

اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به توهین میرحسین موسوی به مدافعان حرم، اظهار داشت: موسوی فردی است که همواره به صورت غیرمنطقی سخن می‌گوید، موید این مسئله آن است که در سال ۸۸ بنده و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طرف کمیسیون امنیت ملی با وی صحبت کردیم و از او پرسیدیم چه ادله‌ای دارد که می‌گوید در انتخابات ۸۸ تقلب شده که او هیچ پاسخ روشنی نداشت.

وی متذکر شد: میرحسین موسوی در آن دیدار به ما گفت شورای نگهبان و وزارت کشور را قبول ندارم و ما به وی گفتیم که همین شورای نگهبان و وزارت کشور بودند که تو را به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأیید کردند و چگونه این نهادها را قبول نداری؟ در نهایت موسوی هیچ پاسخی نداشت که به ما ارائه دهد و گفت حتی اگر ۱۳ میلیون نفری که به بنده رأی دادند بگویند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ تقلب نشده است، باز هم می‌گویم تقلب شده است. این مسئله نشان می‌دهد که موسوی نگاه غیرمنطقی به مسائل دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اظهارات میرحسین موسوی درباره مدافعان حرم کاملاً غیرمنطقی و بدون پشتوانه است، تصریح کرد: بر هیچ کسی پوشیده نیست که داعشی ها جنایت‌های بی‌شماری را با حمایت آمریکایی‌ها انجام دادند و این مسئله کاملاً ثابت شد به گونه‌ای که هیلاری کلینتون اذعان کرد ما خودمان داعش را ایجاد کردیم و عجیب است موسوی در حمایت از داعش مباحثی را مطرح کرده است.

کوثری بیان کرد: اگر شهید همدانی، حاج قاسم سلیمانی و دیگر مدافعان حرم نبودند، مشخص نبود چه بلایی بر سر کشورهای مسلمان منطقه می‌آمد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: منشأ این اظهارات، اطلاعات و تحلیل‌های غلطی است که به امثال موسوی می‌دهند. البته خود میرحسین موسوی هم مقصر است و هدفش از طرح این مباحث آن است که بگوید جامعه ما ناامن است. جمهوری اسلامی ایران از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: موسوی در بین اکثریت مردم هیچ جایگاهی ندارد و اگر بخواهد چنین مواضعی را تکرار کند، باید دادگاهی شود و لازم است قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی نسبت به این موضوع حساسیت نشان دهند و به آن ورود کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان نباید در برابر این اظهارات موسوی سکوت کنند، گفت: افرادی که منطقی هستند، سکوت نخواهند کرد اما افرادی هم هستند که فقط می‌خواهند به گونه‌ای رفتار کنند که برای بیگانگان خوشایند باشد و بر این اساس شاید نه تنها علیه موسوی موضع‌گیری نکنند، بلکه از او هم حمایت کنند.

کوثری اظهار داشت: ملت ایران هوشیارتر از آن هستند که بخواهند فریب این حرف‌ها را بخورند. میرحسین موسوی هر از چندگاهی چنین حرف‌هایی را مطرح می‌کند تا دشمنان جمهوری اسلامی ایران و انقلاب را خوشحال کند. کسانی که تا امروز او را نمی‌شناختند، باید امروز چشم خود را باز کنند و ببینند که موسوی علیه انقلاب اسلامی و برای خوشحالی مستکبران چه حرف‌هایی می‌زند.


11651578
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری اسلامی ایران، اظهارات و اقدامات تهدیدآمیز آمریکا علیه ونزوئلا، از جمله تهدید به محاصره دریایی و جلوگیری از صادرات نفت این کشور را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و مصداق دزدی دریایی دولتی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تاکید بر اینکه تصمیم اتخاذ شده در جلسات قبلی پیگیری طرح‌های افزایش تولید در حوزه انرژی، درباره تعیین تکلیف قرارداد اجرای طرح توسعه میدان نفتی آزادگان مبنای پیشبرد کار است، خواستار تسریع در روند اجرای توافق صورت گرفته شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهان جدید قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) کشور و نیروی پدافند هوایی ارتش و نیروی هوایی ارتش طی احکام جداگانه‌ای از سوی فرمانده کل قوا منصوب شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی که به مسکو سفر کرده بعد از ظهر چهارشنبه با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با وی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به شکل گیری گروه دوستان منشور در سازمان ملل برای مقابله با قلدرمآبی آمریکا، تاکید کرد: ایران و روسیه برای مقابله با تحریم‌های یک جانبه آمریکا با هم همکاری می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت: توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه موفق نبوده و این درحقیقت نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه عملکرد ما در حوزه ایمنی در شان مردم کشور نیست، گفت: ما همگی برای ایجاد این شرایط مسئول هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با حضور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ضرورت اکتساب فناوری‌های نوظهور و اقتدارآفرین تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین وضعیت و عملکرد اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در شورای فنی دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر محدود و محصور نشدن سقف یادگیری دانش‌آموزان، به امکانات و فناوری‌های قدیمی و ناکارآمد برای امروز و آینده، تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است