سیاسی 09:08 - 03 آبان 1399
یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن تاکید بر لزوم مقدم دانستن پیشگیری بر درمان در حوزه مبارزه با کرونا، اطلاع رسانی از سوی رسانه، ضدعفونی معابر و توزیع ماسک را جزو مباحث حائز اهمیت این حوزه عنوان کرد.

نوروزی: در مبارزه با کرونا پیشگیری را بر درمان مقدم بدانیم

حسن نوروزی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به شرایط نامطلوب شیوع کرونا ویروس در کشور بیان کرد: محدودیت لازم است ولی نمی توان آن را به ایجاد فشار تبدیل کرد، من معتقدم استفاده از ماسک و توجه به فاصله گذاری ها باید مورد توجه باشد و مباحث مورد نظارت قرار گیرد، ولی از سوی دیگر بازار بیش از این تحمل تعطیلی را ندارد .

وی افزود: به جای اینکه فشار به مردم وارد شود فشار باید بر دولت باشد، برای مثال شهرداری ها باید روزانه در چندین وعده با استفاده از ماشین های آتش نشانی خیابان ها را ضدعفونی کنند و اقلام بهداشتی مانند ماسک توزیع کنند تا شاهد کاهش آمار باشیم.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد:تمرکز ما باید بیشتر بر ضدعفونی کردن معابر و توزیع ماسک باشد یعنی باید بیشتر به امر پیشگیری و کنترل شهری توجه کنیم،شهرداری ها باید وارد میدان شوند و به این مهم توجه کنند،اگرچه مردم هم باید در مقابل این امر به رعایت پروتکل ها توجه لازم را داشته باشند.

نوروزی اضافه کرد: از سوی دیگر صدا و سیما هم باید در خصوص لزوم استفاده از مواد غذایی و خوراک مناسب این شرایط و چگونگی رعایت پروتکل ها برنامه های مناسبی ارائه کند، اطلاع رسانی از سوی رسانه، ضدعفونی معابر و توزیع ماسک باید مورد توجه  باشد چراکه پیشگیری بر درمان مقدم است.

انتهای پیام


10777289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، از رضا امیرخانی عیادت کرد و در جریان وضعیت و روند درمانی او قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اجرای موفق طرح توسعه حمل و نقل ریلی حومه‌ای در تهران می‌تواند پیشران توسعه آن به دیگر استان‌ها و کلان‌شهر‌ها باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی زمینی سپاه­ پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ خط بطلانی بر طرح انزوای ایران و حاکی از تقویت نقش و جایگاه ایران در جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تحقق عملی حقوق مردم و آزادی‌های مشروع، گفت در نگاه رهبر معظم انقلاب، آزادی حقی الهی برای مردم و تکلیفی جدی بر دوش حکومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: قانون اساسی پس از انقلاب، حقوق ملّت را در فصلی مستقل و تفصیلی و همچنین در اصول متعدد دیگر، به‌عنوان بخشی از هویت نظام سیاسی تثبیت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است