بین‌الملل 13:21 - 03 خرداد 1399
وزارت حمل ونقل آمریکا دولت پکن را به غیرممکن ساختن ازسرگیری پروازهای شرکت‌های هواپیمایی آمریکا به چین متهم کرد و به شرکت‌های هواپیمایی چینی دستور داد تا برنامه‌های پرواز خود را با دولت واشنگتن هماهنگ کنند.

آمریکا، چین را به مانع تراشی در ازسرگیری پروازهای آمریکایی متهم کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از اعمال محدودیت‌ بر شرکت‌های هواپیمایی چینی چشم‌پوشی کرده اما تاکید کرد که مذاکرات با چین ناکام بود و به هیچ توافقی منجر نشد.

وزارت حمل و نقل آمریکا در دستوری این وضعیت را "وخیم و بحرانی" خواند چرا که شرکت‌های هواپیمایی "دلتا ایرلاینز" و "یونایتد ایرلاینز" می خواهند در ماه ژوئن پروازها به چین را از سر بگیرند در حالی که شرکت‌های هواپیمایی چینی در دوران پاندمی کرونا به پروازها به مقصد آمریکا ادامه داده‌اند.

در این دستور آمده است: شرکت‌های هواپیمایی چینی از جمله "ایر چاینا"، "هواپیمایی شرقی چین"، "هواپیمایی جموبی چین" و "هاینان ایرلاینز" باید تا ۲۷ مه سال جاری میلادی (هفتم خردادماه) برنامه‌ها و دیگر جزئیات پروازهایشان را با دولت واشنگتن هماهنگ کنند.

دولت آمریکا در ۳۱ ژانویه سال جاری میلادی اکثر شهروندان غیر آمریکایی را که طی ۱۴ روز قبل آن در چین بودند از سفر به آمریکا ممنوع کرد اما هیچ محدودیتی بر پروازهای چینی اعمال نکرد.

انتهای پیام


10543853
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در تماس تلفنی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است