اجتماعی 17:15 - 13 فروردین 1399
مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: معابر عمومی پایتخت در پی شیوع ویروس کرونا با همکاری سه جانبه شهربان و حریم بان شهرداری تهران، شهرداری‌های مناطق و نیروی انتظامی از سدمعبر دستفروشان پاکسازی شده است.

دستفروشی و سدمعبر در شرایط کرونایی تهدید سلامت عمومی است

به گزارش ایسنا سید امیر فتاحیان با اشاره به پاکسازی معابر پایتخت از سد معبر گفت: سد معبر و انسداد معابر عمومی در شرایط عادی ممنوع است و این ممنوعیت در شرایط تهدیدآمیز وجود کرونا ویروس طبیعتاً جدی‌تر خواهد بود. 

وی تاکیدکرد: در شرایط کنونی و با توجه به هشدارهای ستاد عالی مقابله با کرونا همچنین مراجع بهداشتی هرگونه تجمع در سطح شهر و معابر، عامل خطرساز شیوع ویروس مرگبار کرونا است.

مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران تاکیدکرد: هرگونه سد معبر و دستفروشی در معابر عمومی به دلیل آن‌که بسترساز شیوع کرونا و تهدید سلامت عمومی است، مجاز نیست لذا از شهروندان پایتخت انتظار می‌رود برای حفظ سلامت خود در این خصوص اهتمام لازم را به عمل آورند.

به گزارش شهرنوشت، روز گذشته معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۷ اعلام کرد که تعطیلی فروشگاه قدس و تاریکی محوطه پیاده رو خیابان انقلاب در میدان امام حسین (ع) سبب تجمع دستفروشان معتاد ‌و خطرناک در این نقطه شده است که با قرارداد جدید فی مابین شهرداری و نیروی انتظامی و تامین روشنایی، این مشکل مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام


10465536
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نگاه سلطنت‌طلبان به ایران ما دشمنانه است، گفت: تصویری که مردم در ۲۲ بهمن خلق کردند با هیچ تصویری تحت‌الشعاع قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به اینکه ایران امروز نماینده یک اندیشه و تفکر جهانی است، گفت: دشمن به دنبال حذف مکتبی است که با هدایت امامین انقلاب جهان را بیدار کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است