گوناگون 18:24 - 22 بهمن 1394
به خاطر داشته باشید که هنگام جوشاندن پاستاها، در آب آن روغن نریزید. چون موجب میشود پاستا مغز پخت نشود.

فتوچینی با فیله ی مرغ

 

مواد لازم:

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

کره: 2 قاشق غذاخوری

سیر (ساطوری شده): 1 حبه

فیله مرغ: 4 عدد

پیاز (خردشده): 1 عدد

قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد

آب: 125 میلی لیتر

خامه: 300 گرم

شیر: 175 میلی لیتر

پیازچه (درشت خرد شده): 6 ساقه

پنیر پارمزان (رنده شده): 50 گرم

اسپاگتی فتوچینی: 450 گرم

جعفری تازه (خرد شده): مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه:

اسپاگتی را در آب نمک جوشان پخته و در صافی بریزید. روغن  و کره را در تاوه ی بزرگی داغ کرده و سیر را تفت دهید. فیله ها را هم اضافه کرده و سرخ کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. فیله ها را بیرون آورده و روغن باقیمانده در تاوه را نگاه دارید.

فیله ها را اریب ورقه کرده و کنار بگذارید. روغن داخل تاوه را گرم کرده و پیاز را سرخ کنید. قرص سوپ خرد شده و آب را اضافه کرده و 10 دقیقه بجوشانید. خامه، شیر، پیازچه و پارمزان را اضافه و مخلوط کرده و بجوشانید تا سس کمی غلیظ شود.

اسپاگتی را درظرف ریخته، فیله ها را روی اسپاگتی گذاشته، سس و جعفری را اضافه و نوش جان کنید.

 


7674925
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است