فتوچینی با فیله ی مرغ
مواد لازم:
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
سیر (ساطوری شده): 1 حبه
فیله مرغ: 4 عدد
پیاز (خردشده): 1 عدد
قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد
آب: 125 میلی لیتر
خامه: 300 گرم
شیر: 175 میلی لیتر
پیازچه (درشت خرد شده): 6 ساقه
پنیر پارمزان (رنده شده): 50 گرم
اسپاگتی فتوچینی: 450 گرم
جعفری تازه (خرد شده): مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
اسپاگتی را در آب نمک جوشان پخته و در صافی بریزید. روغن و کره را در تاوه ی بزرگی داغ کرده و سیر را تفت دهید. فیله ها را هم اضافه کرده و سرخ کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. فیله ها را بیرون آورده و روغن باقیمانده در تاوه را نگاه دارید.
فیله ها را اریب ورقه کرده و کنار بگذارید. روغن داخل تاوه را گرم کرده و پیاز را سرخ کنید. قرص سوپ خرد شده و آب را اضافه کرده و 10 دقیقه بجوشانید. خامه، شیر، پیازچه و پارمزان را اضافه و مخلوط کرده و بجوشانید تا سس کمی غلیظ شود.
اسپاگتی را درظرف ریخته، فیله ها را روی اسپاگتی گذاشته، سس و جعفری را اضافه و نوش جان کنید.
7674925