علمی فناوری 14:02 - 07 اسفند 1399
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد.

۴ ریل دانشگاه آزاد برای ایجاد اکوسیستم فناوری

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در جلسه هم اندیشی و تبادل نظر که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: معتقدم دانشگاه کارخانه، هلدینگ و یا خط تولید نیست، بلکه کارخانه انسان سازی است. دانشگاه ها در گذشته برای دولت، صنعت و شرکت های بزرگ انسان تربیت می کردند، در حال حاضر دیگر این کارکرد پاسخگو نیست. زمانی مردم برای حضور فرزندانشان در دانشگاه ها سرمایه گذاری می کنند که آنها مهارتی یاد بگیرند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: اگر مردم احساس کنند که فرزندانشان در دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرین تربیت می شوند، حاضر به پرداخت شهریه هستند.

وی اظهار کرد: باید دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه کارآفرین و حل مسأله تبدیل کنیم تا مردم این دانشگاه را برای تحصیلات تکمیلی فرزندانشان انتخاب کنند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد و افزود: به همین منظور باید زیرساختهای موجود را تا حد امکان اصلاح و زیرساختهای جدید ایجاد کنیم. براین اساس چهار ریل "سرای نوآوری"، "آزمایشگاه مرکزی"، "ارتباط با صنعت" و "حمایت از فعالیتهای فناورانه اعضای هیات علمی" را در معاونت تحقیقات، فناوری و نواوری دانشگاه آزاد اسلامی تعبیه کرده ایم.

در ادامه این جلسه دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز به ارائه گزارشی از اقدامات و ظرفیتهای این واحد دانشگاهی پرداخت.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد، در این جلسه دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر عبدالله محمدی مدیر کل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مهندس جواد صدری مهر مدیرکل اداره تجاری سازی و پارک علم و فناوری، دکتر شفاعتی مدیر رصد و تحلیل فناوری دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام


10966924
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان گفت: نبود حمایت روانی و آموزش درست، مهم‌ترین عامل تردید مادران در تصمیم‌گیری برای فرزندآوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا خوردن در حالت نشسته بر روی زمین، می‌تواند برای انسان مفید باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی می‌تواند نقش مهمی در سلامت روح و روان داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به نقش هوش مصنوعی در صنعت داروسازی، گفت: استفاده از این فناوری، می‌تواند به شناسایی موارد مشکوک، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی منجر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید غشا‌های آلفایور توخالی شد که با طول عمر سه تا پنج سال، مصرف انرژی کمتر و راندمان تصفیه بالاتر نسبت به نمونه‌های سنتی، توانایی حذف میکروارگانیسم‌ها و آلاینده‌ها را دارند و جایگزین وارد...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: امسال حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف از ادامه فعالیت بازداشته شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و سامانه‌های کنترلی تطبیقی، سه محصول هوشمند شامل ربات توانبخشی مچ پا، انگشت مکانیکی توان‌افزا و عصای هوشمند ویژه نابینایان را معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از محصولات شوینده و بهداشتی غیرآرایشی فاقد مجوز‌های بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت تولید دارو‌های گیاهی، بر اساس اسناد بالادستی، سهم دارو‌های گیاهی باید ۲۰ درصد از بازار دارو‌یی کشور باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است