علمی فناوری 14:02 - 07 اسفند 1399
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد.

۴ ریل دانشگاه آزاد برای ایجاد اکوسیستم فناوری

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در جلسه هم اندیشی و تبادل نظر که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: معتقدم دانشگاه کارخانه، هلدینگ و یا خط تولید نیست، بلکه کارخانه انسان سازی است. دانشگاه ها در گذشته برای دولت، صنعت و شرکت های بزرگ انسان تربیت می کردند، در حال حاضر دیگر این کارکرد پاسخگو نیست. زمانی مردم برای حضور فرزندانشان در دانشگاه ها سرمایه گذاری می کنند که آنها مهارتی یاد بگیرند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: اگر مردم احساس کنند که فرزندانشان در دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرین تربیت می شوند، حاضر به پرداخت شهریه هستند.

وی اظهار کرد: باید دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه کارآفرین و حل مسأله تبدیل کنیم تا مردم این دانشگاه را برای تحصیلات تکمیلی فرزندانشان انتخاب کنند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد و افزود: به همین منظور باید زیرساختهای موجود را تا حد امکان اصلاح و زیرساختهای جدید ایجاد کنیم. براین اساس چهار ریل "سرای نوآوری"، "آزمایشگاه مرکزی"، "ارتباط با صنعت" و "حمایت از فعالیتهای فناورانه اعضای هیات علمی" را در معاونت تحقیقات، فناوری و نواوری دانشگاه آزاد اسلامی تعبیه کرده ایم.

در ادامه این جلسه دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز به ارائه گزارشی از اقدامات و ظرفیتهای این واحد دانشگاهی پرداخت.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد، در این جلسه دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر عبدالله محمدی مدیر کل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مهندس جواد صدری مهر مدیرکل اداره تجاری سازی و پارک علم و فناوری، دکتر شفاعتی مدیر رصد و تحلیل فناوری دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام


10966924
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: ۷۰۰ اثر دانش‌آموزی در جشنواره ملی فردوسی رقابت کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مهندسی لومیا (Lumia) از بوستون به‌تازگی محصول جدید خود یعنی گوشواره‌های هوشمند را معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان چینی یک مولد برق قطره‌ای شناور (DEG) ساخته‌اند که انرژی قطرات باران را بدون نیاز به سازه‌های سنگین زمینی، به انرژی تجدیدپذیر تبدیل می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عکس روز ناسا جزئیات دقیقی را در صورت فلکی «آفتاب‌پرست» به نمایش می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در مواجهه با بیماری سختی مانند سرطان، خانواده نه‌تنها با مشکلات درمانی بلکه با فشار‌های روانی و عاطفی سنگینی روبه‌رو می‌شود؛ اما در این میان، نوجوانانی که یکی از والدینشان دچار این بیماری است، تجربه‌ای بسیار پیچیده و دشوار را پشت سر می‌گذار...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت‌های فعال در حوزه شیمی با افزایش فشار‌های اقتصادی، محدودیت‌های محیط‌زیستی و پیچیدگی چاه‌های نفتی، به سوی تولید نسل تازه‌ای از محلول‌های چندمنظوره، داده‌محور و سازگار با منابع آب حرکت کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: الگوی عفونت‌های تنفسی در کشور تاکنون مطابق روند فصلی پیش رفته و سرماخوردگی و آنفلوآنزا همچنان در صدر شایع‌ترین عوامل ابتلا قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: پیش‌ثبت‌نام اعتکاف دانش‌آموزی با هدف ساماندهی حضور دانش‌آموزان و هماهنگی ظرفیت مدارس و مساجد آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، با دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات دیدار و درباره گسترش همکاری‌های ایران و این نهاد عالی رتبه جهانی در حوزه‌های زیرساخت، هوش مصنوعی، چندجانبه‌گرایی دیجیتال و امنیت ارتباطی گفت‌و‌گو کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: صنعت داروسازی کشور، بیش از ۱۰۰ همت از سازمان‌های بیمه‌گر و طرح دارویار، طلب معوق دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است