علمی فناوری 09:46 - 16 اسفند 1399
شرکت توییتر در حال آزمایش قابلیت لغو ارسال است که به کاربران فرصت کوتاهی برای لغو توییت پیش از ارسال شدن آن می دهد.

آزمایش گزینه لغو ارسال برای کاربران پولی توییتر

به گزارش ایسنا، جین مانچون وانگ، محقق اپلیکیشن که قابلیتهای رسانه اجتماعی اعلام نشده را با بررسی کد سایتها کشف می کند، انیمیشنی را توییت کرد که توییتی با یک خطا را نشان می دهد که گزینه لغو ارسال آن برای مدت کوتاهی فعال است.

سخنگوی توییتر اعلام کرد این قابلیت در راستای بررسی چگونگی فعالیت اشتراکهای پولی در این پلتفرم مورد آزمایش قرار گرفته است. توییتر به مرور زمان به آزمایش و تکرار قابلیتها برای کاربران پولی خواهد پرداخت.

توییتر اعلام کرده که سرگرم کار روی مدلهای اشتراک پولی از جمله سوپر فالو است که وابستگی این شرکت به درآمد تبلیغاتی را کاهش می دهد و به کاربران اجازه می دهد از دنبال کنندگانشان برای دسترسی به محتوای انحصاری پول دریافت کنند. این مدل اشتراک پولی امسال راه اندازی خواهد شد.

جک دورسی، مدیرعامل توییتر پیش از این اعلام کرده بود این سایت احتمالا هرگز قابلیت ویرایش توییت را که کاربران مطالبه دارند، فراهم نخواهد کرد.

اما توییتر برای کاربرانی که توییت ارسال می کنند، تذکراتی نظیر آیا می خواهند پیش از به اشتراک گذاشتن توییتشان، مقاله ای بخواننند را نمایش می دهد و در حال بررسی فراهم کردن امکان بازبینی جواب یک توییت (توییت ریپلای) پیش از منتشر شدن آن در صورت استفاده شدن از عبارات تند و نامناسب است.

بر اساس گزارش رویترز، توییتر در نظرسنجی کاربران که سال گذشته داشت، قابلیت لغو ارسال را مطرح و از کاربران پرسیده بود آیا تمایل دارند از طریق یک مدل اشتراکی، چنین قابلیتی را داشته باشند.

انتهای پیام


10978818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه راهنمای آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متا در حال احیای برنامه دیرینه خود برای عرضه ساعت هوشمند خود است، پروژه‌ای که ابتدا در سال ۲۰۲۱ و قبل از توقف، آغاز شد و ممکن است امسال این ساعت را در بازار ببینیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پوست صرفاً یک مانع محافظ برای بدن نیست، بلکه شاخص مهمی از سلامت داخلی آن نیز هست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان اخیرا در مورد گسترش حملات RenEngine از طریق بازی‌ها به شدت هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پی حوادث اخیر و تجمع‌های دانشجویی روز‌های گذشته توضیحاتی ارائه داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته اجرای طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت، دستورالعمل جامع طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۵ را به رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و رئیس اورژانس ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کشف یک اقیانوس پنهان زیر یخ، راز ۲۳ میلیون ساله در قطب جنوب را فاش کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاهدات رفتاری نشان می‌دهد استفاده از محتوای دیجیتال در ماه مبارک رمضان، به ویژه پس از افطار افزایش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسته‌های اینترنت موبایل اپراتور‌ها به میزان ۱۸ درصد افزایش یافت. این افزایش قیمت از بامداد سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ اعمال شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: ارز دارو و مواد اولیه تولید داخل و برند ژنریک داشته همان ۲۸۵۰۰ تومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است