اجتماعی 13:57 - 08 آذر 1399
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: هم اکنون۵۷۱ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می کند که ۲۰۸ مرکز از این تعداد در جهت ارائه خدمات به نیازمندان در جوار مساجد فعالیت می کنند.

فعالیت ۲۰۸ مرکز نیکوکاری در جوار مساجد تهران

به گزارش ایسنا، سید ابوالفضل پرپنچی با اشاره به فعالیت غرفه اداره هماهنگی مؤسسات خیریه این نهاد در حاشیه برگزاری دوره های آموزشی سازمان امور مساجد که با هدف آشنایی کارکنان این سازمان با فعالیت ها و شیوه های ایجاد مراکز نیکوکاری در مجتمع فرهنگی محراب ایجاد شده است، گفت: مراکز نیکوکاری با هدف ارتقاء کارکردهای اجتماعی، توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نیکوکاری،تعاون و همیاری در محله، شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه خدمات به آنان و شناسایی خیران و جذب کمک های آنان ایجاد می شوند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۱۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می کند، افزود: از این تعداد ۲۰۸ مرکز نیکوکاری در جوارمساجد استان استان تهران ایجاد شده است.

پرپنچی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری همکار کمیته امداد هستند و به صورت مستقل فعالیت می‌کنند، بیان کرد: کمیته امداد در اداره امور مراکز نیکوکاری دخالت نمی‌کند و فقط تجارب خود را در اختیار آنها قرار می‌دهد و از استقلال مالی و اداری برخوردار هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در کمک به نیازمندان است و این مراکز نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند، ادامه داد: شناسایی نیازمندان و همچنین خیران و برقراری ارتباط بین این دو اصلی‌ترین وظیفه مراکز نیکوکاری است؛ با توجه به محقق شدن اهداف این نهاد برای تقویت استقلال کاری و احراز هویت مردمی این مراکز، کمیته امداد مدیریت این مراکز را به هیئت عامل مراکز نیکوکاری واگذار کرده است.

وی ادامه داد: از نتایج مثبت فعالیت این مراکز، تمرکز بر محله و محله‌گرایی در امور خیریه با محوریت مساجد و ایجاد همبستگی در جامعه و ارتقاء فرهنگ انفاق و نیکوکاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، پرپنچی، با بیان اینکه در هشت ماهه امسال بیش از ۲۵۶ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان نقدی و غیرنقدی کمک مردمی از طریق  مراکز نیکوکاری کمیته امداد استان تهران جمع‌آوری شده است، گفت: این کمک ها توسط هیئت امنای مراکز نیکوکاری در میان نیازمندان شناسایی‌شده توسط این مراکز توزیع شده است.

انتهای پیام


10830736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اعلام کرد: در تصادفاتی که صرفاً خسارتی بوده و منجر به جرح یا فوت نمی‌شود، رانندگان موظفند پیش از جابه‌جایی وسیله نقلیه، محل ا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اشاره به عملیات شب گذشته ماموران این پلیس گفت: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ در شمال پایتخت دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار تصادفات جاده‌ای در ساعات ۱۶ تا ۲۰ افزایش پیدا می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک برج مسکونی در خیابان تیموری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: مقامات قضایی در صفوف مقدمِ خدمات‌رسانی به مردم هستند؛ فلذا از هر کاری که سبب کاستن از مشکلات مردم می‌شود، مضایقه نکنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار گفت: از هفته آینده اوراق سازمان تامین اجتماعی در بورس عرضه می‌شود تا تامین مالی انجام و بدهی به داروخانه‌ها پرداخت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری کلاهبرداری که با اسکناس جعلی اقدام به پرداخت هزینه بار در قسمت انبار ترمینال غرب می‌کرد، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک سارق سنگ قبر‌ها در بهشت زهرا (س) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سهم بخش کشاورزی از اشتغال کشور را ۱۴.۵ درصد عنوان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در دومین گردهمایی «روایت شهر» با محوریت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر ضرورت ثبت روایت‌های قهرمانانه ملت ایران تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است