اجتماعی 13:57 - 08 آذر 1399
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: هم اکنون۵۷۱ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می کند که ۲۰۸ مرکز از این تعداد در جهت ارائه خدمات به نیازمندان در جوار مساجد فعالیت می کنند.

فعالیت ۲۰۸ مرکز نیکوکاری در جوار مساجد تهران

به گزارش ایسنا، سید ابوالفضل پرپنچی با اشاره به فعالیت غرفه اداره هماهنگی مؤسسات خیریه این نهاد در حاشیه برگزاری دوره های آموزشی سازمان امور مساجد که با هدف آشنایی کارکنان این سازمان با فعالیت ها و شیوه های ایجاد مراکز نیکوکاری در مجتمع فرهنگی محراب ایجاد شده است، گفت: مراکز نیکوکاری با هدف ارتقاء کارکردهای اجتماعی، توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نیکوکاری،تعاون و همیاری در محله، شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه خدمات به آنان و شناسایی خیران و جذب کمک های آنان ایجاد می شوند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۱۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می کند، افزود: از این تعداد ۲۰۸ مرکز نیکوکاری در جوارمساجد استان استان تهران ایجاد شده است.

پرپنچی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری همکار کمیته امداد هستند و به صورت مستقل فعالیت می‌کنند، بیان کرد: کمیته امداد در اداره امور مراکز نیکوکاری دخالت نمی‌کند و فقط تجارب خود را در اختیار آنها قرار می‌دهد و از استقلال مالی و اداری برخوردار هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در کمک به نیازمندان است و این مراکز نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند، ادامه داد: شناسایی نیازمندان و همچنین خیران و برقراری ارتباط بین این دو اصلی‌ترین وظیفه مراکز نیکوکاری است؛ با توجه به محقق شدن اهداف این نهاد برای تقویت استقلال کاری و احراز هویت مردمی این مراکز، کمیته امداد مدیریت این مراکز را به هیئت عامل مراکز نیکوکاری واگذار کرده است.

وی ادامه داد: از نتایج مثبت فعالیت این مراکز، تمرکز بر محله و محله‌گرایی در امور خیریه با محوریت مساجد و ایجاد همبستگی در جامعه و ارتقاء فرهنگ انفاق و نیکوکاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، پرپنچی، با بیان اینکه در هشت ماهه امسال بیش از ۲۵۶ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان نقدی و غیرنقدی کمک مردمی از طریق  مراکز نیکوکاری کمیته امداد استان تهران جمع‌آوری شده است، گفت: این کمک ها توسط هیئت امنای مراکز نیکوکاری در میان نیازمندان شناسایی‌شده توسط این مراکز توزیع شده است.

انتهای پیام


10830736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پلیس راهور تهران بزرگ و معاونین حمل و نقل و ترافیک مناطق مختلف شهرداری تهران با هدف تمهیدات ترافیکی طرح استقبال از مهر، بازگشایی مدارس و بحث حمل و نقل عمومی برای آمادگی مهر ماه در پلیس تهران بزرگ؛ جلسه مشترک برگزار کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای فاز دوم طرد اتباع غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: طرح به زودی اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت نباید امور مربوط به حمل بار را انجام دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود خودرو و موتور به سطح گلزار شهدا در بهشت زهرای تهران، در روز‌های پنجشنبه و تعطیل این هفته در تمامی ساعات شبانه‌روز به طور موقت «ممنوع» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است