اقتصادی 22:36 - 25 اسفند 1394
رئیس‌کل بیمه مرکزی بخشنامه افزایش حق بیمه شخص ثالث در سال آینده به میزان ۱۵درصد را به شرکت‌های بیمه ابلاغ کرد و از بیمه‌گذاران خواست با توجه به آغاز اولین‌ماه حرام از ۲۱فروردین سال آینده، نسبت به خرید الحاقیه افزایش تعهدات بیمه اقدام کنند.

در بخشنامه بیمه مرکزی با اشاره به اعلام میزان دیه در سال ۱۳۹۵ از سوی قوه قضاییه، آمده‌است: از ابتدای سال ۱۳۹۵ مبلغ ریالی دیه از ۱۶۵میلیون تومان به ۱۹۰ میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و از۲۲۰ میلیون تومان به ۲۵۳.۳ میلیون تومان برای ماه‌های حرام افزایش می‌یابد که بیمه‌گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه‌التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه‌نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.

در اطلاعیه رسمی بیمه مرکزی تصریح شده است: با توجه به عدم‌افزایش حق بیمه در سال ۱۳۹۴ (با وجود افزایش ۱۰ درصدی دیه) و عدم‌افزایش متناسب آن با دیه در سال‌های قبل، مبلغ حق بیمه شخص ثالث سال ۱۳۹۵ به تناسب مبلغ ریالی دیه، ۱۵ درصد افزایش یافته که در مقایسه با تعرفه مصوب سال ۱۳۸۹ هیأت وزیران متضمن ۲۶ درصد تخفیف است. به گفته بیمه مرکزی، هیچ‌گونه افزایشی در نرخ حق بیمه شخص ثالث صورت نگرفته و افزایش مبلغ حق بیمه صرفا ناشی از افزایش تعهدات بدنی از ۲۲۰ میلیون تومان به253.3 میلیون تومان) و تعهدات مالی (از ۵.۵میلیون تومان به ۶.۳میلیون تومان) است. براساس قانون، به حق بیمه هر خودرو 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود.

حداکثر حق بیمه سالیانه شخص ثالث و حوادث راننده در سال1395 را در جدول روبه‌رو بخوانید.

جدول

مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، تاکسی، کرایه و مسافرکش شخصی درون‌شهری، 20درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون‌شهری، 35درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.

درصورتی‌که وسیله نقلیه بارکش برای حمل مواد منفجره به‌کار رود، 50 درصد و چنانچه برای حمل مواد سوختنی مایع و گازی‌شکل استفاده شود، 25درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

به وسایل نقلیه عمومی که متعلق به بیمه‌گذار بوده و مخصوص جابه‌جایی کارکنان آن باشد یا درصورتی‌که متعلق به مراکز آموزشی بوده و مخصوص حمل‌ونقل دانش‌آموزان و دانشجویان باشد و نیز به وسایل نقلیه عمومی شهری 20درصد تخفیف داده خواهد شد.

درمورد وسایل نقلیه‌ای که برای تعلیم رانندگی به‌کار می‌روند 15درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

چنانچه از سال ساخت وسیله نقلیه بیش از 15سال گذشته باشد، به ازای هر سال مازاد بر 15سال، 2درصد و حداکثر 10درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

 


7761093
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تسهیلگری در تامین مسکن دهک‌های کم‌درآمدی، گفت: مسکن کارگری توسط صاحبان صنایع اجرا می‌شود و نقش دولت حمایت و تسهیل‌گری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ مهرماه، از امروز (دوشنبه، ۲۴ شهریورماه) آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: کشاورزان برای کشت پاییزه غلات باید حداقل یک تا ۲ بارش دریافت کنند، از این رو به کشاورزان توصیه می‌شود که اطلاعیه‌های هواشناسی را در نظر بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی امروز (دوشنبه) برای استان‌های واقع در نوار شمالی کشور بارش باران و رعد و برق پیش‌بینی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: عملکرد دولت در زمینه پرداخت وام اشتغال منفی بوده که این موضوع هم به بی‌عملی دولت بازمی‌گردد و هم خطای مجلس در تفویض اختیارات خود در ماجرای سهمیه‌بندی هر دستگاه برای وام اشتغال منجر به این بخش شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۴۵۰ تا ۵۵۰ تن قارچ در سطح کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام راه‌آهن در حال حاضر در مسیر‌های تهران- شیرگاه، تهران-کاشان، تهران- همدان و مثلث طلایی اصفهان، شیراز و یزد قطار‌های گردشگری وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به آخرین آمار‌های اعلام شده مبنی بر زیان انباشته ۶۲۰ همتی خودروسازان این مشتریان خودرو هستند که ماه‌ها چشم انتظار تحویل خودروی خود هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در پنج روز آینده شاهد وزش باد و خیزش گردوخاک خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از آغاز مرحله اجرایی طرح توسعه میدان گازی «مدار» با هدف کاهش ناترازی گاز کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است