بین‌الملل 00:42 - 31 اردیبهشت 1401
تلویزیون دولتی سوریه گزارش داد که پدافند هوایی ارتش در حال مقابله با اهداف متخاصم در آسمان دمشق و طرطوس است.

حمله هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب دمشق+ فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های عربی بامداد شنبه ز شنیده شدن صدای انفجار شدید در آسمان دمشق، پایتخت سوریه خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) لحظاتی بعد گزارش داد که  پدافند هوایی ارتش در حال مقابله با اهداف متخاصم در آسمان دمشق است.

برخی رسانه‌ها می‌گویند چندین موشک شلیک شده به سمت دمشق، در حومه آن فرود آمده است.

خبرگزاری سانا در ادامه نوشت: «پدافند هوایی ارتش چند فروند از موشک‌های متخاصم را در آسمان حومه جنوبی دمشق ساقط کرد».

همزمان برخی منابع غربی نیز خبر دادند سامانه‌های پدافند موشکی در شهر بندری طرطوس نیز برای مقابله با اهداف متخاصم، فعال شده‌اند.

 

 

برخی منابع عربی گزارش دادند: «در حال حاضر حملات هوایی بسیار گسترده‌ای در مناطق مختلف سوریه انجام می‌شود و نیروهای ضدهوایی سوریه در حال رهگیری موشک‌های مهاجم بر فراز دمشق و منطقه طرطوس هستند».

این منابع با بیان اینکه صدای انفجارهای بسیار قوی در جنوب طرطوس (صافیتا و الدریکیش)، مصیاف و حومه حمص شنیده می‌شود، نوشتند: «انفجارهای جدید در حومه شهر طرطوس ادامه دارد و سامانه‌های پدافند هوایی در حال پاسخگویی هستند».

در ادامه این گزارش‌ها آمده است: «تجاوزات صهیونیست‌ها گسترده است و پدافند هوایی سوریه در حال مقابله و انهدام چندین موشک در جنوب دمشق، حومه طرطوس و منطقه مرکزی است».

یک خبرنگار صهیونیست نیز اذعان کرد که جنگنده‌های رژیم موقت اسرائیل در حال هدف قرار دادن نقاط مختلفی در سوریه هستند.

این خبرنگار نوشت: «اطلاعات اولیه حاکی از آن است که حمله اسرائیل، کاروانی از کامیون‌های اسلحه و مهمات را که وارد فرودگاه بین‌المللی دمشق شده و به سمت انبارهای الکسوه و جمرایا در حرکت بودند، هدف قرار داده است. اصابت موشک‌های اسرائیلی به اهداف، خود باعث انفجارهای مهیبی شد که از مرز لبنان و کل پایتخت دمشق شنیده شد».

 

 

رسانه‌های عبری‌زبان با اذعان به حمله جنگنده‌های اسرائیلی به خاک سوریه، نوشتند که در پی این تجاوز، آتش‌سوزی بزرگی در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق رخ داده است. همچنین دو پرواز نیز در فرودگاه بین‌المللی دمشق، تعویق افتاده است.

برخی گزارش‌ها نیز از اصابت یک موشک متخاصم به یک پارکینگ خودرو واقع در ورودی شهر «السیده زینب» و مسدود شدن مسیر منتهی به روستای «الروضه» در ریف جنوبی دمشق حکایت دارد.

گفته می‌شود فرودگاه بین‌المللی دمشق، مقر لشکر یکم و جبل المانع در شهر «الکسوه» اهداف اصلی حملات شبانه رژیم صهیونیستی به سوریه بودند.

 برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز این فیلم را از وقوع حریق در ورودی شهر السیده زینب به اشتراک گذاشتند.

 

 

در حال تکمیل...


11567837
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیوزیلند به بهانه نقض حقوق بشر، ممنوعیت سفر برای ۴۰ نفر از مقامات و نهاد‌های ایرانی از جمله وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای سپاه پاسداران وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های ایرانی و آمریکایی با میانجی‌گری عمان، سومین دور مذاکرات هسته‌ای را در ژنو آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از جلسات محرمانه کاخ سفید به پولیتیکو گفته‌اند مشاوران ارشد ترامپ در حال بررسی سناریویی هستند که در آن اسرائیل حمله به ایران را آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های اوکراین و آمریکا دور جدیدی از مذاکرات را در ژنو برای یافتن راهی جهت پایان دادن به جنگ چهارساله با روسیه آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانک جیوسترا، مدیرعامل گروه فیوره، هشدار داد در صورت اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، طلا و نفت جهش چشمگیری خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در آستانه دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو، اعلام کرد محور این مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش برای شرکت در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم با ایران وارد ژنو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی ضمن اعلام تمرکز بر گسترش توان هسته‌ای و توسعه موشک‌های قاره‌پیما، تأکید کرد بهبود روابط با آمریکا تنها در صورتی ممکن است که واشنگتن سیاست خصمانه خود را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات کوبا اعلام کردند ده سرنشین یک قایق با پرچم آمریکا که به سمت مرزبانان این کشور آتش گشودند، شهروندان کوبایی ساکن ایالات متحده بودند که قصد نفوذ مسلحانه با اهداف تروریستی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آرایش نظامی گسترده آمریکا در منطقه، نشان‌دهنده ناتوانی در انتخاب میان توافق یا تقابل با ایران قدرتمند است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است