بین‌الملل 16:59 - 07 فروردین 1399
هیئت نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان از همه طرف‌های درگیر در این کشور خواست برای برقراری آتش‌بس و راه‌حل سیاسی پایدار تلاش کنند.

سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس پایدار در افغانستان شد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، هیئت نمایندگی سازمان ملل متحد در فغانستان «یوناما» با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به افزایش خشونت‌ها طی یک ماه اخیر که در آن غیرنظامیان کشته و زخمی شده‌اند، اعلام کرد: از همه طرف‌ها می‌خواهیم تا سطح خشونت‌ها را کاهش دهند، اقدامات عملی را برای محافظت از غیرنظامیان در پیش گیرند و برای آتش‌بس و راه‌حل سیاسی پایدار تلاش کنند.

این نهاد تاکید کرد: با وجود برخی کاهش خشونت‌ها در اواخر ماه فوریه امسال، بر اثر درگیری و خشونت‌ها از اول تا ۲۵ مارس بیش از ۱۰۰ غیرنظامی کشته و شماری نیز زخمی شده‌اند.

در بیانیه یوناما آمده است: "بخش قابل توجهی تلفات غیرنظامیان توسط عناصر ضد دولتی صورت گرفته است. از جمله حمله روز چهارشنبه گروه تروریستی داعش شاخه خراسان به یک معبد سیک-هندو در کابل که منجر به کشته و زخمی‌شدن ده‌ها غیرنظامی شد و همچنین حمله این گروه در تاریخ شش مارس به یک محفل بزرگداشت در کابل که منجر به کشته شدن ۳۴ تن و زخمی شدن شمار زیادی دیگر شد".

براساس این بیانیه، همچنین طالبان مسؤولیت شمار زیادی از حملاتی که منجر به تلفات میان غیرنظامیان شده را بر عهده گرفته است.

یوناما با اشاره به درخواست روز دوشنبه آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس جهانی تاکید کرده است که "باید تمرکز و منابع لازم برای مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ که تهدید جدی برای همه مردم افغانستان است، فراهم شود. بهترین راه برای محافظت غیرنظامیان از درگیری و بحران کرونا، توقف کامل خشونت‌ها و درگیری‌ها است".

انتهای پیام


10458390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون از اجرای طرح جدید روادید کارگری خبر داد و گفت: کارفرمایان تنها در صورت عدم موفقیت در جذب نیروی ایرانی می‌توانند از نیروی کار خارجی استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی متشکل از مدیران و بازرگانان ایرانی برای حضور در نمایشگاه صنعت و بازرگانی کابل و تقویت مناسبات اقتصادی وارد این شهر شدند.ایران با ۴۰ غرفه و ۱۰۰ بازرگان، بزرگ‌ترین سالن این نمایشگاه را در اختیار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شوکت میرضیایف در نشست رهبران آسیای مرکزی بر لزوم توسعه زیرساخت‌های منطقه‌ای و مشارکت دادن افغانستان در پروژه‌های انرژی و حمل‌ونقل به عنوان عاملی کلیدی برای امنیت و توسعه پایدار تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جلسه کابینه بر تداوم مخالفت با تشکیل کشور فلسطینی تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری دولتی سانا گزارش داد پنج وسیله نقلیه نظامی اسرائیل روز یکشنبه به روستاهای حومه قنیطره در جنوب غربی سوریه یورش برده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام رسانه صهیونیستی، نخست وزیر این رژیم آشکارا اعلام کرده که با ادامه طرح آتش ‌بس غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های جامعه مدنی در آفریقای جنوبی پس از فرود پرواز‌های «مرموز» حامل صد‌ها فلسطینی، اسرائیل را به دست داشتن در مهاجرت اجباری فلسطینیان متهم می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت در منطقه سامارای روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد توافق‌های حاصل شده در دیدار قبلی پوتین و ترامپ در آلاسکا همچنان معتبر بوده و مبنای مذاکرات جاری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظرسنجی کیودو نشان می‌دهد که ژاپنی‌ها در مورد واکنش نظامی به چین در مورد تایوان اختلاف‌نظر دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است