اقتصادی 13:40 - 18 مرداد 1399

برنامه ایران برای پر کردن خلأ صادرات به ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، مهرداد سعادت درباره آخرین وضعیت پذیرش کامیون‌های ایرانی در مرز ترکیه و تأثیر کرونا بر حجم تجارت دو طرف گفت: در تلاش هستیم تا عقب افتادگی و خلأ ۴ ماه گذشته را جبران کنیم ولی در حال حاضر با صف‌های طولانی در مرزها مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر و به دلیل شیوع ویروس کرونا، ترکیه تعداد کامیون‌های بیشتری را از ایران نمی‌پذیرد ولی در حال مذاکره هستیم تا تعداد پذیرش کامیون‌های صادراتی و ترانزیتی ایران از سوی این کشور افزایش یابد.

گفتنی است ترکیه پنجمین مقصد عمده صادرات کالاهای ایرانی در ۴ ماه نخست امسال بوده و طی این مدت ۴۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۰۵ میلیون دلار به این کشور صادر شده است.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی گمرک، ۵ درصد از کل صادرات ایران طی این مدت به ترکیه صادر شده است.

با این حال، طی این مدت ۱ میلیون و ۸۷۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۷۸ میلیون دلار از ترکیه وارد شده و این کشور سومین مبدا واردات کالا برای ایران بوده است.

سهم ترکیه از کل واردات ایران حدود ۱۱ درصد اعلام شده است.

تراز تجاری کشورمان با ترکیه طی این مدت (۴ ماه نخست امسال) منفی ۷۷۳ میلیون دلار به سود طرف مقابل (ترکیه) بوده است.


10657477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: خرید بلیت هواپیما برای مسافران نیازمند صندلی چرخ دار (ویلچر)، آسان‌تر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز  جمعه بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب و شنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز غربی و زاگرس مرکزی بارش رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امنیت برای بسیاری از افراد یک دغدغه مقطعی نیست؛ بخشی از مدیریت دارایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیط قطار مسافربری نوروز ۱۴۰۵، حد فاصل تاریخ حرکت ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ الی ۱۴۰۵/۱/۱۷، در روز‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سایپا اعلام کرد: شرکت کروز امسال در مقایسه با سال ۱۴۰۳ حدود ۵۱ درصد تامین قطعات سایپا را کاهش داده است و همین باعث کاهش تولید، افزایش خودرو‌های ناقص و همچنین عقب ماندن از ایفای تعهدات به مشتریان شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی با اشاره به جزئیات بخشودگی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی گفت: در مورد قطار‌های شهری یا مترو‌ها نیز متأسفانه آمار کلی از تعداد آنها و وضعیت بیمه‌شان نداریم و مقداری ابهام در وضعیت آماری پوشش شخص ثالث قط...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌های پست، انتقال، فوق‌توزیع، توسعه شبکه فشار ضعیف و توزیع برق استان اصفهان، با حضور برخط وزیر نیرو و استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰۰ درصدی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی بخشوده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) در دولت چهاردهم خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است