اقتصادی 13:40 - 18 مرداد 1399

برنامه ایران برای پر کردن خلأ صادرات به ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، مهرداد سعادت درباره آخرین وضعیت پذیرش کامیون‌های ایرانی در مرز ترکیه و تأثیر کرونا بر حجم تجارت دو طرف گفت: در تلاش هستیم تا عقب افتادگی و خلأ ۴ ماه گذشته را جبران کنیم ولی در حال حاضر با صف‌های طولانی در مرزها مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر و به دلیل شیوع ویروس کرونا، ترکیه تعداد کامیون‌های بیشتری را از ایران نمی‌پذیرد ولی در حال مذاکره هستیم تا تعداد پذیرش کامیون‌های صادراتی و ترانزیتی ایران از سوی این کشور افزایش یابد.

گفتنی است ترکیه پنجمین مقصد عمده صادرات کالاهای ایرانی در ۴ ماه نخست امسال بوده و طی این مدت ۴۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۰۵ میلیون دلار به این کشور صادر شده است.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی گمرک، ۵ درصد از کل صادرات ایران طی این مدت به ترکیه صادر شده است.

با این حال، طی این مدت ۱ میلیون و ۸۷۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۷۸ میلیون دلار از ترکیه وارد شده و این کشور سومین مبدا واردات کالا برای ایران بوده است.

سهم ترکیه از کل واردات ایران حدود ۱۱ درصد اعلام شده است.

تراز تجاری کشورمان با ترکیه طی این مدت (۴ ماه نخست امسال) منفی ۷۷۳ میلیون دلار به سود طرف مقابل (ترکیه) بوده است.


10657477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی با پیمانکاران حوزه ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی، سیاست‌های تسهیل‌گرانه را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در حال حاضر ساختار کلی صندوق سرمایه‌گذاری در ابزار تأمین مالی خصوصی را نهایی کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان گفت: مقابله با سفته‌بازی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید، یک پیش‌شرط برای رشد اقتصادی است که اجرای آن از طریق مالیات بر سوداگری امکان پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دومین پرواز عملیات بارورسازی ابر‌ها با استفاده از پهپاد، امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در منطقه عملیاتی جنوب‌غرب حوضه آبریز زاینده‌رود انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلای بانک مرکزی با سال ضرب ۱۳۸۶ و سررسید ۲۷ اسفندماه، از هفته آینده در مرکز مبادله ایران اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت آب نیرو گفت:  نیروگاه‌های برق آبی به‌عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر در کشور محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت‌سوزی همزمان در تمامی نیروگاه‌های کشور 40 میلیون لیتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: سازمان راهداری در ۲۲ استان کشور با توجه به بارش‌ها در حال حاضر در حال آماده باش هستند و هیچ محوری مسدود نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است