بین‌الملل 21:49 - 11 آذر 1399
وزارت خارجه روسیه عصر امروز، سه‌شنبه اعلام کرد، خودروی وابسته به هیئت دیپلماتیک این کشور در افغانستان هدف انفجار یک بمب دست‌ساز در کابل قرار گرفت.

خودروی دیپلماتیک روسیه در کابل هدف انفجار بمب قرار گرفت

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه از زبان ماریا زاخارووا، سخنگوی این وزارتخانه نقل کرد، انفجار بمب در جریان عبور خودروی وابسته به هیئت دیپلماتیک در نزدیکی مجتمع سفارت روسیه در کابل روی داد.

زاخارووا اشاره کرد، کارمندان هیئت دیپلماتیک که در خودرو بودند جراحت‌های سطحی برداشتند.

در این بیانیه آمده است، طبق اطلاعات اولیه، انفجار، خودروی وابسته به نیروهای امنیتی افغانستان در حال عبور از مقابل خودروی سفارت روسیه را هدف گرفته بود. اما در عین حال نمی‌توان ارتکاب این جنایت علیه شهروندان روس در این کشور را بعید دانست.

در این بیانیه اشاره شده است، مسکو از طرف افغان خواسته تحقیقاتی دقیق در این خصوص انجام داده و تمام تدابیر را برای ضمانت امنیت نمایندگان هیئت‌های دیپلماتیک در جمهوری اسلامی افغانستان لحاظ کند.

طبق این بیانیه، سفارت روسیه در کابل گام‌های بیشتری برای تقویت امنیت کارمندان دیپلماتیک و املاک این کشور برخواهد داشت.

انتهای پیام


10836840
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان پهپادی را که بر فراز ساختمان‌های دولتی پرواز می‌کرد، سرنگون و دو بلاروسی را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت اسپانیا یک قرارداد به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون یورو برای خرید سامانه‌های راکت‌انداز اسرائیل را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات قضایی لبنان از بازداشت مالک روسی کشتی باری که به محموله نیترات آمونیوم در حادثه انفجار عظیم بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مرتبط بود، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نشریه اکسیوس، ترامپ پیش از حمله اسرائیل به قطر مطلع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد و فراخوانی برای تشکیل یک نیروی ویژه عربی-اسلامی برای مقابله با «طرح‌های توسعه‌طلبانه» داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که قطر و چین کمپینی علیه اسرائیل را رهبری و تأمین مالی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه نروژ روز دوشنبه به ادعای نقض حریم هوایی لهستان، سفیر روسیه در نروژ را فراخواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران کشور‌های عربی و اسلامی در نشست اضطراری دوحه، با صدور بیانیه‌ای قاطع، تجاوز نظامی اخیر اسرائیل به قطر را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای همکاری خلیج فارس خواستار فعال شدن مکانیسم دفاعی مشترک در واکنش به حمله اسرائیل به دوحه شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است