بین‌الملل 18:13 - 05 تیر 1401

ناتو در تدارک سند راهبردی جدید برای مقابله با چین است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک مقام کاخ سفید اعلام کرد سند راهبردی جدید ناتو در قبال چین دربرگیرنده بیان قوی خواهد بود.

این مقام دولت آمریکا روز یکشنبه تاکید کرد واشنگتن اطمینان دارد سند استراتژی جدید ناتو بیان قوی را در قبال چین در برخواهد داشت و مذاکرات درخصوص چگونگی تعامل با پکن همچنان ادامه دارد.

این مقام کاخ سفید پس از دیدار «جو بایدن» رئیس جمهور جو آمریکا و «اولاف شولز» صدراعظم آلمان در نشست سران گروه هفت گفت که دو طرف مسئله چین را به بحث و رایزنی گذاشتند.

این مقام دولت آمریکا گفت رئیس‌جمهور در دیدار با صدراعظم آلمان نسبت به اقدامات طرف آلمانی ابراز اطمینان کرد و همسویی بسیار گسترده‌ای درخصوص همه موضوعات مورد بحث و چالش‌های مشترکی که کشورهای ما با هم روی آنها کار می‌کنند، وجود داشت.

اعضای ائتلاف نظامی ناتو در تدارک آماده سازی یک مفهوم استراتژیک نو، سند راهبردی با اهداف و ارزش‌های مشخص، هستند که بناست در نشست هفته آینده اعضای ناتو در مادرید رونمایی شود.


11605836
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد «توقف موقتی حملات» در خطوط مقدم را یک «سازش خوب» تلقی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا یک کشتی را با ادعای آنکه مظنون به قاچاق مواد مخدر است در سمت اقیانوس آرام آمریکای جنوبی هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بمب‌افکن‌های دوربرد روسیه بر فراز دریای بالتیک پرواز کرده و در طول ماموریت، با جت‌های کشور‌های دیگر همراهی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان در بیرجند به کار خود پایان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردن تصویب اولیه دو پیش‌نویس قانون توسط اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی و مشروعیت بخشیدن به حاکمیت بر یک شهرک غیرقانونی را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به تصویب پیش‌نویس دو طرح قانونی در کنست رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری و تحمیل حاکمیت بر شهرک «معالیه ادومیم» این اقدامات را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری تأکید کرد که (رژیم) اسرائیل حق ندارد از گرسنگی دادن به مردم غزه به‌عنوان ابزار جنگی استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر سوئد اعلام کرد که سوئد و اوکراین تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که می‌تواند منجر به خرید ۱۵۰ جت جنگنده گریپن E توسط کی‌یف شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ۵۸۳۴ مورد یورش و حمله توسط شهرک‌نشینان در سراسر کرانه باختری به ثبت رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه سازمان ملل می‌گوید حجم آوار موجود در نوار غزه آنقدر زیاد است که می‌توان با آن ۱۳ بار هرم جیزه را ساخت. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است