سیاسی 18:13 - 17 آذر 1398
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادعا کرد: درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین بین مردم توزیع نشده است. از مجلس می‌خواهم که این موضوع را دنبال کند.

لاهوتی: مجلس توزیع درآمد حاصل از بنزین بین مردم را بررسی کند

به گزارش ایسنا، مهرداد لاهوتی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه) در تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: حادثه تلخ بنزین نباید اتفاق می‌افتاد اما اتفاق افتاد. خود شما بارها گفتید که درآمد حاصل از این افزایش قیمت را بین مردم توزیع می‌کنید. من از مجلس می‌خواهم که این موضوع را به جد دنبال کند؛ زیرا این اتفاق نیفتاده است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با استناد به سخنان صبح حسن روحانی در صحن علنی گفت: آقای روحانی گفتند امسال ۵۵۰ هزار تن برنج بیشتر تولید کردیم. ایشان درست گفتند ما امسال بالای سه میلیون تن برنج تولید کردیم، مصرف سرانه ما اما دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن است. در چهار ماه اول همین امسال اما یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن برنج وارد کردیم. کدام کشور این بلا را بر سر خود می‌آورد؟ بارها گفته‌ام که در تحریم‌ها اگر نمی‌توانیم اقتصاد را مدیریت کنیم حداقل قوت کشور را خودمان تامین کنیم.

لاهوتی در پایان تذکر خود تاکید کرد: ما که نمی‌توانیم جلوی تغییر کاربری زمین را بگیریم. کشاورز می‌گوید من کشاورزی می‌کنم اما منافع سرمایه‌داران نباید فدای منافع کشاورزی و عموم بشود. حق التدریسان نیز باید وضعیت‌شان رسیدگی شود. ما برای آنها قانون نوشته‌ایم.

انتهای پیام


10313832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب پرداخت اعتبار ماهانه یک‌میلیون تومانی به همه دهک‌های جامعه خبر داد و گفت: این اعتبار به‌صورت اعتباری و برای خرید اقلام مشخص پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر تداوم تعاملات دیپلماتیک و پیگیری حقوق و منافع کشورمان در سازمان‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ساخت مسکن همواره یکی از اولویت‌های دولت‌ها بوده است، گفت: با تامین منابع لازم باید سرعت بیشتری به تامین مسکن محرومین بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر لزوم ارتباط مستمر، شفاف و صادقانه مسئولان با مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران با هدف تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوار‌ها و حفظ قدرت خرید مصرف‌کنندگان نهایی، آیین‌نامه‌ای جامع را تصویب کرد که بر پایه آن، سازوکار‌های پرداخت کالابرگ الکترونیکی، تأمین پایدار کالا‌های اساسی، حمایت از تولید و نظارت مستم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از موافقت این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه سال آینده خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است