بین‌الملل 16:33 - 25 بهمن 1398
نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن خودداری از پرداختن به گزارش‌ها درباره حمله شب گذشته این رژیم به اطراف دمشق، به شکل ضمنی انجام این حمله توسط رژیم صهیونیستی را تایید کرد.

نتانیاهو درباره حمله به دمشق: شاید کار بلژیک بوده!

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با رادیو حیفا به شکل مستقیم نگفت که این حمله را رژیم صهیونیستی انجام داده و تنها به این جمله اکتفا کرد که "نمیدانم دیشب چه اتفاقی افتاده است اصلا شاید کار نیروی هوایی بلژیک بوده است!"

شب گذشته صدای انفجارهایی در جنوب دمشق و اطراف فرودگاه این شهر شنیده شد که منابع نظامی سوریه اعلام کردند این حمله از سمت جولان اشغالی انجام شده و پدافند هوایی ارتش سوریه توانسته چند فروند موشک را پیش از اصابت به اهداف در دمشق منهدم کند.

نتانیاهو گفت: جدای از رخدادهای اخیر که درباره آن‌ها صحبت می‌شود، فقط می‌توانم بگویم  سیاست کلی ما رویارویی با ایران در سوریه است.

همچنین ارتش اسرائیل از هرگونه واکنش به این گزارش‌ها خودداری کرد.

انتهای پیام


10393504
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است