سیاسی 10:55 - 02 خرداد 1398

تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر «آیونز» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه هماهنگی تمرین مرکب دریایی با حضور وابستگان نظامی و دفاعی عضو و ناظر آیونز از جمله کشورهای چین، روسیه، ژاپن، آلمان، و ایتالیا به ریاست امیر دریادار دوم عزیزی، دبیر اجرایی این اجلاس در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

امیر عزیزی در این جلسه با تاکید بر اینکه امنیت شمال اقیانوس هند فقط توسط کشورهای منطقه قابل تأمین است، خاطرنشان کرد: بعد از اولین رزمایش رسمی آیونز در کشور بنگلادش، با تصمیم و تصویب اعضا و وفاق جمعی، دومین تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر آیونز در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی اجلاس آیونز هدف از برگزاری این تمرین مرکب دریایی را همگرایی، هم‌افزایی و تطبیق استانداردهای عملیاتی بین کشورها و همچنین تبادل اطلاعات و رشد متوازن منطقه که نتیجه آن امنیت دریایی منطقه اقیانوس هند در برابر بلایای طبیعی است، برشمرد.

وی افزود: تمرین مرکب دریایی با حضور ناوشکن‌ها، شناورهای رزمی و پشتیبانی، بالگردها و پهپاد ها برای انجام عملیات‌های امداد و نجات کنترل صدمات، مقابله با دزدی دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند با حضور کشورهای عضو و ناظر در اردیبهشت سال ۹۷ در تهران برگزار و ریاست دوره این اجلاس به مدت دو سال از سال ۲۰۱۸ به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.


10134658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای از تمدید یک روزه مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا‌های کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: با توجه به اتمام مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور در هیات نظارت شهرستان، نتایج مربوط به بررسی صلاحیت داوطلبان فردا توسط فرمانداری‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی نیرو‌های دریایی ایران و روسیه با بدرقه ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه به کار خود پایان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمادگی نظامی و اقتصادی دولت نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش زیادی داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های عملیات ویژه نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فدراسیون روسیه تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده را با موفقیت اجرا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در موریتانی در دیدار با وزیر امور خارجه این کشور، پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان را به همتای موریتانی او تسلیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم جلالی گفت: توافق‌های نظامی میان ایران و روسیه طبق برنامه در حال اجراست و هیچ عقب‌ماندگی در این زمینه وجود ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است