سیاسی 10:55 - 02 خرداد 1398

تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر «آیونز» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه هماهنگی تمرین مرکب دریایی با حضور وابستگان نظامی و دفاعی عضو و ناظر آیونز از جمله کشورهای چین، روسیه، ژاپن، آلمان، و ایتالیا به ریاست امیر دریادار دوم عزیزی، دبیر اجرایی این اجلاس در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

امیر عزیزی در این جلسه با تاکید بر اینکه امنیت شمال اقیانوس هند فقط توسط کشورهای منطقه قابل تأمین است، خاطرنشان کرد: بعد از اولین رزمایش رسمی آیونز در کشور بنگلادش، با تصمیم و تصویب اعضا و وفاق جمعی، دومین تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر آیونز در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی اجلاس آیونز هدف از برگزاری این تمرین مرکب دریایی را همگرایی، هم‌افزایی و تطبیق استانداردهای عملیاتی بین کشورها و همچنین تبادل اطلاعات و رشد متوازن منطقه که نتیجه آن امنیت دریایی منطقه اقیانوس هند در برابر بلایای طبیعی است، برشمرد.

وی افزود: تمرین مرکب دریایی با حضور ناوشکن‌ها، شناورهای رزمی و پشتیبانی، بالگردها و پهپاد ها برای انجام عملیات‌های امداد و نجات کنترل صدمات، مقابله با دزدی دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند با حضور کشورهای عضو و ناظر در اردیبهشت سال ۹۷ در تهران برگزار و ریاست دوره این اجلاس به مدت دو سال از سال ۲۰۱۸ به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.


10134658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز در جریان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اعتبارات مرتبط با سلامت مردم نباید در حوزه‌های دیگر هزینه شود، گفت: در تخصیص منابع ممکن است بتوان برخی نیاز‌های درجه دوم جامعه را مدیریت کرد، اما در مورد نیاز به درمان و دارو هیچ‌گونه تعللی قابل قبول نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از تکمیل و اصلاح فهرست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و گفت: سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir به منظور بررسی ابهامات در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتای قطری خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جایگزین شهید سپهبد باقری در هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کویت به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تامین اقلام معیشتی و مایحتاج مردم در شرایط فعلی باید در راس برنامه‌ها و تدابیر دولت و سایر قوا باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دولت مصوبه صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان با آموزش عملی و نظارت پلیس را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تبریک فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت بقیه‌اللّه‌الاعظم (عج) سربازان گمنام امام زمان (عج) را که با ایفای نقشی تعیین‌کننده در خط مقدم صیانت اطلاعاتی و امنیتی، بی‌آنکه نامی از آنان در عرصه عمومی بر زبان ج...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: امیدواریم به این نتیجه برسیم تا مسئولان را به این ذهنیت برسانیم که تغییر میدان در این مقطع زمانی برای عبور از دل تلاطم‌ها لازم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است