سیاسی 10:55 - 02 خرداد 1398

تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر «آیونز» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه هماهنگی تمرین مرکب دریایی با حضور وابستگان نظامی و دفاعی عضو و ناظر آیونز از جمله کشورهای چین، روسیه، ژاپن، آلمان، و ایتالیا به ریاست امیر دریادار دوم عزیزی، دبیر اجرایی این اجلاس در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

امیر عزیزی در این جلسه با تاکید بر اینکه امنیت شمال اقیانوس هند فقط توسط کشورهای منطقه قابل تأمین است، خاطرنشان کرد: بعد از اولین رزمایش رسمی آیونز در کشور بنگلادش، با تصمیم و تصویب اعضا و وفاق جمعی، دومین تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر آیونز در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی اجلاس آیونز هدف از برگزاری این تمرین مرکب دریایی را همگرایی، هم‌افزایی و تطبیق استانداردهای عملیاتی بین کشورها و همچنین تبادل اطلاعات و رشد متوازن منطقه که نتیجه آن امنیت دریایی منطقه اقیانوس هند در برابر بلایای طبیعی است، برشمرد.

وی افزود: تمرین مرکب دریایی با حضور ناوشکن‌ها، شناورهای رزمی و پشتیبانی، بالگردها و پهپاد ها برای انجام عملیات‌های امداد و نجات کنترل صدمات، مقابله با دزدی دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند با حضور کشورهای عضو و ناظر در اردیبهشت سال ۹۷ در تهران برگزار و ریاست دوره این اجلاس به مدت دو سال از سال ۲۰۱۸ به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.


10134658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه سران قوای مجریه، مقننه و قضاییه به میزبانی رئیس جمهور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت به میزبانی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در پردیس شهید شهریاری از آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور بازدید و بر وجود فصول مشترک بین این دو مجموعه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» احمد موسوی به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان با صدور حکمی، سعید اوحدی را به سمت مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: از مهم‌ترین اقدامات ‌پزشکیان حذف رانت یارانه به سوداگران و اختصاص مستقیم آن به مصرف‌کننده - یعنی همه مردم - خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه ستاد بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال میلاد حضرت محمد پیامبر رحمت (ص)، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، از تمبر یادبود این مناسبت تاریخی رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت مرحومه اشرف بروجردی از فعالان عرصه سیاسی و اجتماعی و از مدیران اثرگذار فرهنگی کشور را به خانواده ایشان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مرکز اسناد و کتابخانه ملی نقش مهمی در پیشبرد دیپلماسی عملی و فرهنگی دارد، گفت: کتابخانه ملی می‌تواند نقش موثری در مقابله با توطئه ایران‌هراسی داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف با صدور پیامی درگذشت اشرف بروجردی، همسر و خواهر شهید را به علاءالدین بروجردی نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است