سیاسی 10:55 - 02 خرداد 1398

تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر «آیونز» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه هماهنگی تمرین مرکب دریایی با حضور وابستگان نظامی و دفاعی عضو و ناظر آیونز از جمله کشورهای چین، روسیه، ژاپن، آلمان، و ایتالیا به ریاست امیر دریادار دوم عزیزی، دبیر اجرایی این اجلاس در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

امیر عزیزی در این جلسه با تاکید بر اینکه امنیت شمال اقیانوس هند فقط توسط کشورهای منطقه قابل تأمین است، خاطرنشان کرد: بعد از اولین رزمایش رسمی آیونز در کشور بنگلادش، با تصمیم و تصویب اعضا و وفاق جمعی، دومین تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر آیونز در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی اجلاس آیونز هدف از برگزاری این تمرین مرکب دریایی را همگرایی، هم‌افزایی و تطبیق استانداردهای عملیاتی بین کشورها و همچنین تبادل اطلاعات و رشد متوازن منطقه که نتیجه آن امنیت دریایی منطقه اقیانوس هند در برابر بلایای طبیعی است، برشمرد.

وی افزود: تمرین مرکب دریایی با حضور ناوشکن‌ها، شناورهای رزمی و پشتیبانی، بالگردها و پهپاد ها برای انجام عملیات‌های امداد و نجات کنترل صدمات، مقابله با دزدی دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند با حضور کشورهای عضو و ناظر در اردیبهشت سال ۹۷ در تهران برگزار و ریاست دوره این اجلاس به مدت دو سال از سال ۲۰۱۸ به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.


10134658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: فرهنگ عمومی عرصه ظهور بهترین‌ها است، از تقویت دینداری تا بهبود فرهنگ شهروندی و پاسداشت محیط‌زیست، همه در گرو ارتقای فرهنگی عمومی و ایمان به سرنوشت مشترک ملت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید در مسئله مهریه، ما پیشنهاد الحاقی دادیم و مصر به همان ۱۴ سکه به‌عنوان سقف مهریه هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: در حال حاضر هیچ امکانی برای از سر گیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه مجلس سوالات نمایندگان از وزیر ورزش و جوانان و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور در اصلاح ذهنیت هم‌وطنان خارج از کشور موثر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با کلیات اصلاح قانون مهریه موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با معافیت تجهیزات، پردازنده‌ها و سخت‌افزارهای اختصاصی هوش مصنوعی که امکان تولید آن در کشور وجود ندارد، از پرداخت حقوق ورودی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی و وزیر امور خارجه پاکستان، طی تماسی تلفنی در خصوص آخرین روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره اقدام والدین زنده‌یاد شنیان صدری از خیرین مدرسه‌ساز نوشت: شنیان⁩ اسم رمز و نماد مسئولیت اجتماعی ایران امروز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید در پی اعتراف صریح آمریکا در داشتن مسئولیت مستقیم در تجاوز اسرائیل به ایران، دولت آمریکا باید پیامد‌های حقوقی، سیاسی و نظامی آن را بپذیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است