سیاسی 10:55 - 02 خرداد 1398

تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر «آیونز» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه هماهنگی تمرین مرکب دریایی با حضور وابستگان نظامی و دفاعی عضو و ناظر آیونز از جمله کشورهای چین، روسیه، ژاپن، آلمان، و ایتالیا به ریاست امیر دریادار دوم عزیزی، دبیر اجرایی این اجلاس در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

امیر عزیزی در این جلسه با تاکید بر اینکه امنیت شمال اقیانوس هند فقط توسط کشورهای منطقه قابل تأمین است، خاطرنشان کرد: بعد از اولین رزمایش رسمی آیونز در کشور بنگلادش، با تصمیم و تصویب اعضا و وفاق جمعی، دومین تمرین مرکب دریایی کشورهای عضو و ناظر آیونز در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی اجلاس آیونز هدف از برگزاری این تمرین مرکب دریایی را همگرایی، هم‌افزایی و تطبیق استانداردهای عملیاتی بین کشورها و همچنین تبادل اطلاعات و رشد متوازن منطقه که نتیجه آن امنیت دریایی منطقه اقیانوس هند در برابر بلایای طبیعی است، برشمرد.

وی افزود: تمرین مرکب دریایی با حضور ناوشکن‌ها، شناورهای رزمی و پشتیبانی، بالگردها و پهپاد ها برای انجام عملیات‌های امداد و نجات کنترل صدمات، مقابله با دزدی دریایی در محدوده شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند با حضور کشورهای عضو و ناظر در اردیبهشت سال ۹۷ در تهران برگزار و ریاست دوره این اجلاس به مدت دو سال از سال ۲۰۱۸ به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.


10134658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: هرگونه توافق برای صفرکردن درصد غنی‌سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم و زیر بار آن نمی‌رویم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اعلام اینکه ارزیابی امنیت سایبری دستگاه‌های دولتی به تصویب رسید، اظهار کرد: دولت همچنین مصوب کرد سوخت تجهیزات فنی بارورسازی ابر‌ها تامین شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در بنگلادش پیش از عزیمت به محل ماموریت با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اظهار کرد: نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می‌دارد حقوق دریافت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به ادعای دیروز رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره با ایران، گفت: در حال حاضر هیچ فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در ایرلند، پیش از عزیمت به محل مأموریت، با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور وضعیت امنیت کشور را نسبت به سال گذشته در عموم شاخص‌ها بهتر توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور»، «تفسیر ماده ۲۴ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» و «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران» را برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط اب...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز درگذشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز دار فانی را وداع گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است