بین‌الملل 18:13 - 13 اسفند 1399

روسیه برای برگزاری نشست بین‌الافغانی آماده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی طلوع، ضمیر کابلوف نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان امروز چهارشنبه اعلام کرد که کشورش در حال آماده‌سازی تدارکات لازم برای برگزاری نشست بین‌الافغانی در مسکو است.

نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان در این خصوص گفت: زلمای خلیل‌زاد نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان نیز به زودی برای دیدار در این خصوص به مسکو سفر می کند.

مذاکرات بین الافغانی از سپتامبر ۲۰۲۰ آغاز شد؛ حال آنکه تاکنون راه به جایی نبرده و خشونت‌ها نیز به واسطه عدم تمایل نیروهای بیگانه و اشغالگر برای خروج از این کشور، افزایش یافته است.

در سال ۲۰۲۰، شمار تلفات غیرنظامیان در درگیریهای افغانستان، ۸ هزار و ۸۲۰ نفر بود که در مقایسه با ۲۰۱۹، کاهشی ۱۵ درصدی را تجربه کرد. اما نکته نگران کننده، تغییر روند تلفات و صعودی شدن بی سابقه آن در سه ماهه پایانی ۲۰۲۰ است که با آغاز مذاکرات بین الافغانی مصادف شده است.

در حالی که از دوشنبه هفته پیش، بار دیگر مذاکره میان طالبان و کابل بعد از چند هفته بلاتکلیفی از سر گرفته شد؛ سازمان ملل طرفین را به آتش بس فراخواند؛ اقدامی که طالبان نظر مساعدی نسبت به پذیرش آن ندارد.

توافقنامه آمریکا و طالبان نیز در دهم اسفند سال گذشته به امضا رسید.

بر اساس این سند که در دوحه امضا شد، طالبان باید حملات به نیروهای آمریکایی را متوقف کند، سطح خشونت‌ها را به شدت کاهش دهد و گفتگوهای صلح با دولت افغانستان را پیش ببرد.

آمریکا نیز در مقابل به اساس این سند تعهد داده بود که به تدریج از شمار نیروهایش در افغانستان بکاهد و تا می ۲۰۲۱ آنها را کاملاً خارج کند؛ تعهدی که تلاش‌های اخیر واشنگتن نشان می‌دهد مانند دیگر وعده‌های این کشور نقض خواهد شد.


10976420
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین که به فلوریدا سفر کرده، وارد ملک ترامپ شد تا در آستانه سال جدید میلادی با او پیرامون طرح صلح گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است