بین‌الملل 10:00 - 08 آذر 1400
منابع خبری از موافقت کمیته بدوی دادگاه استیناف طرابلس با درخواست توقف روند نامزدی نخست‌وزیر این کشور در انتخابات ریاست جمهوری آتی لیبی خبر دادند.

لغو نامزدی الدبیبه در انتخابات ریاست جمهوری لیبی/اعلام حمایت سازمان ملل از برگزاری انتخابات

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، کمیته بدوی دادگاه استیناف طرابلس درخواست تجدیدنظر در نامزدی عبد الحمید الدبیبه، نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی را پذیرفت و دستور لغو نامزدی او را صادر کرد.

ابوبکر وامر، عضو کمیسیون عالی انتخابات لیبی این حکم کمیته بدوی دادگاه استیناف طرابلس را تایید کرد و گفت که این حکم نهایی نیست و الدبیبه می‌تواند درخواست تجدید نظر کند.

دستگاه قضایی لیبی پیشتر دو شکایت علیه نامزدی الدبیبه در انتخابات را دریافت کرده بود. شکایت اول از سوی فتحی باشاغا، وزیر کشور سابق لیبی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آتی این کشور  مطرح شد و شکایت دوم نیز توسط گروهی دیگر از نامزدهای این انتخابات به دستگاه قضایی لیبی ارائه شد.

در همین حال، یک منبع در شهر "سبها" به القدس العربی گفت که جلسه یکشنبه رسیدگی به شکایت سیف الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور سابق لیبی در دادگاه سبها علیه رد صلاحیتش برای نامزدی در انتخابات به دلیل تکمیل نشدن اعضای هیئت قضائی به امروز (دوشنبه) موکول شد.

پیشتر نیز افراد مسلح با حمله به ساختمان دادگاه استیناف سبها مانع از برگزاری جلسه تجدید نظر در توقف نامزدی سیف الاسلام قذافی شده بودند.

از سوی دیگر، شورای ریاستی لیبی در بیانیه‌ای از دیدار و گفت‌وگوی محمد المنفی، رئیس این شورا با یان کوبیس، نماینده سازمان ملل در لیبی درباره انتخابات این کشور خبر داد.

طبق این بیانیه، دو طرف درباره آخرین تحولات لیبی و آمادگی‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این کشور رایزنی کردند.

کوبیس در جریان این دیدار بر حمایت سازمان ملل از برگزاری انتخابات در لیبی در موعد مقرر تاکید کرد و گفت که انتخابات لیبیایی‌ها را به مرحله ثبات و صلح می‌رساند.

کمیسیون عالی انتخابات لیبی سه شنبه گذشته ضمن اعلام پایان مهلت ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور گزارش داد: تعداد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری لیبی که از ابتدای مهلت ثبت نام تاکنون درخواست خود را رسما ارائه کردند و مدارک و درخواست آنها تایید شده، به ۹۸ تن رسید.

از مهمترین چهره‌هایی که درخواست خود را برای کاندیداتوری در این انتخابات ارائه کردند، خلیفه حفتر، سیف الاسلام قذافی، فتحی باشاغا، عقیله صالح و احمد معیتیق بودند.

انتهای پیام


11341627
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد واشنگتن با کنترل دائمی فروش و درآمد نفت ونزوئلا، می‌خواهد تغییرات مدنظر خود را تحمیل کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با مقامات ارشد آمریکایی در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است