اجتماعی 09:47 - 03 آبان 1399

افتتاح و شروع به کار باند پروازی شهید طهمورثی در ساوه

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسن کرمی در مراسم افتتاح و شروع به کار باند پرواز شهید طهمورثی در ساوه در جمع فرماندهان و کارکنان انتظامی و مسئولان استان مرکزی، اظهار کرد: هفته نیروی انتظامی فرصت مغتنمی برای تجلیل از تلاش‌های شبانه روزی تلاشگران عرصه نظم و امنیت است که بدون وقفه در شهرها، روستاها و نقاط مرزی ایران اسلامی با جانفشانی خودشان امنیت و آرامش را برای مردم فراهم می‌کنند تا مردم بدون نگرانی به فعالیت‌های روزمره بپردازند.

وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از علاقه مندان به ورزش‌های هوایی به دلیل کمبود امکانات در داخل، به کشورهای هم جوار مسافرت می‌کنند، تصریح کرد: یکی از اهداف احداث این مرکز، جذب علاقه مندان به این رشته از سراسر کشور است ضمن اینکه این سایت پروازی از امکانات، تجهیزات لازم و اساتید مجرب نیز برخوردار است.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا ادامه داد: این مرکز در روزهای پنجشنبه و جمعه به صورت مستمر فعالیت خواهد داشت و کارکنان انتظامی، نیروهای بسیج و سایر سازمان‌ها و نهادها که در راستای مأموریت‌های خودشان نیاز به آموزش فنون هوانوردی دارند، از این امکانات می‌توانند بهره مند شوند.

وی با تقدیر از مسئولان استان مرکزی و تمام دست‌اندرکاران به جهت همکاری در راه اندازی این سایت پروازی، ابراز امیدواری کرد: با اطلاع رسانی مناسب و استقبال طرفداران و علاقه مندان به ورزش‌های هوانوردی در سطوح مختلف ریز پرنده‌ها، چتربازی و حتی هواپیماهای فوق سبک بتوان بخش مهمی از نیاز ورزشکاران در این حوزه را تأمین کرد.

سردار کرمی در پایان خاطرنشان کرد: امروز ورزش‌های هوایی در مسابقات ارتش‌های جهان (سیزم) و در سطح بین‌المللی از جایگاه بالایی برخوردار است و جوانان و علاقه مندان به ورزش‌های هوایی می‌توانند با تمرینات خوبی که انجام می‌دهند در همین جا رشد کنند و با حضور در این مسابقات، پیام‌رسان فرهنگی کشور باشند.


10777397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است