بین‌الملل 21:24 - 31 اردیبهشت 1401

هشدار جنبش النهضه تونس در مورد فروپاشی اقتصادی و اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، جنش النهضه تونس ضمن هشدار در مورد پیامدهای فروپاشی اقتصادی و اجتماعی، خواستار تداوم مبارزه و تلاش برای بازگرداندن دمکراسی و حمایت از آزادی‌ها در این کشور شد.

جنبش النهضه در مورد دعوت قیس سعید رئیس جمهور تونس به گفتگو اظهار داشت که این گفتگو هیچیک از پیش زمینه‌های لازم برای موفقیت را ندارد و مبتنی بر حذف احزاب و سازمان‌های ملی است و نتایج آن از پیش معلوم و محکوم به شکست است.

گفتنی است، احزاب سیاسی تونس متعهد شدند که با تصمیم رئیس جمهور این کشور، مبنی بر رد اصلاحات سیاسی کلیدی از جمله تهیه پیش نویس قانون اساسی جدید مقابله کنند. احزاب سیاسی تونس، سعید را به تلاش برای تحکیم حکومت استبدادی متهم کردند.

سعید تابستان گذشته قدرت اجرایی را در تونس به دست گرفت و پارلمان را منحل کرد. رئیس جمهور تونس در آن زمان گفت که قانون اساسی این کشور را با قانونی جدید و از طریق همه پرسی در ۲۵ ژوئیه جایگزین خواهد کرد و انتخابات پارلمانی جدید نیز در ماه دسامبر برگزار خواهد کرد.

اخیراً نیز منابع تونسی از برگزاری تظاهرات ضد قیس سعید خبر دادند. بر اساس این گزارش، این تظاهرات در خیابان حبیب بورقیبه در پایتخت تونس برگزار شد. تظاهرات کنندگان مراتب مخالفت شدید خود را با اقدامات انجام شده از سوی قیس سعید اعلام کردند و این اقدامات را به مثابه کودتا قلمداد کردند.


11568791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است